İstanbul'da Fal - Falcılar

Sonra onu bu çocuk oraya gelecek Beşiktaş’ta kim var diyip durdu bilmiyorum belki o biliyor biz inanmıyoruz bilemedim

başta 5 yıla ayrılırlar demiş sonra 1 olmuş. Ailesi biliyor demiş sonra bilmiyor olmuş. böyle her baktığında farklı şey diyen falcılara ben inanmıyorum, bir şey görmüyor ki tutarsız konuşuyor diye düşünüyorum. siz bir gelişme olursa bizi gene bilgilendirirsiniz, umarım güzel gelişmeler olur.

Umarım tatlım mesajın moral verdi bu kadının çıkmadığını duymak iyi geliyor açıkçası bilemiyorum sesi böyle değişik çatallı gibi

Rita herkesi evlendirdime derdinde demek ki benzer şeyleri söylemişti bana

Bir de İtalya meselesi var ki,benim kızımı okumaya oraya yollamıştı…ritanın İtalya ile bir meselesi var belki
Beşiktaş olayına hiç girmek istemiyorum…Ben moda diyorum….

Bu arada kızım daha küçük ritaya baktırdığım zaman daha da küçüktü yaşı
Öyle söyleyeyim yani siz anlayın canım

Bu arada kızım daha küçük ritaya baktırdığım zaman daha da küçüktü yaşı
Öyle söyleyeyim yani siz anlayın canım
Ay umarım tutmaz dedikleri vallahi gömdü ki ne gömdü , benim hikayelere bakmıyordu hiç 1 yıldır geçen ilk defa bir yıl sonra kendimi paylaştım ve tesadüfen o gün baktı bir gün önce de koymuştum ona bakmadı bunu sordum ritaya azarladı hergün herkesinkine bakıyor diye yani evet bu bir anlam değil ama değişik bir durum sessizde olduğumu sanıyordum 1 yılda hiç bakmayınca ya girdi o gün baktı çıktı

Rita kafamı çok karıştırdı Allah bullak oldum yani bu adam hem çok yoğun çalışıyor diyor geçenkinde çeşmeye bu sefer İtalya Kıbrıs’a Beşiktaş’a gönderdi
ay yaz geldi ya herkes tatile gider ne de olsa diye göndermiş de göndermiş:) kafanızı takmayın bunlara iki falı tutarsızmış zaten, çıkarsa bir şeyler o zaman düşünürsünüz.

ay yaz geldi ya herkes tatile gider ne de olsa diye göndermiş de göndermiş:) kafanızı takmayın bunlara iki falı tutarsızmış zaten, çıkarsa bir şeyler o zaman düşünürsünüz.
Ay süpersin anda iyi biri lazım bana ya Leyla çok olumluydu bana hiç olumsuz konuştuğu biri yok sanırım

Ay süpersin anda iyi biri lazım bana ya Leyla çok olumluydu bana hiç olumsuz konuştuğu biri yok sanırım
Leyla bana da öyle geliyor, geleceği ciddiye almıyorum o nedenle. anda da hiç kontrol edebileceğim bilgi vermedi başkaları ile ilgili o nedenle bir şey diyemiyorum malesef. Ama geçmişte çok doğruydu yani karşı tarafın geçmişiyle de ilgili benim bildiğim doğru şeyler söyledi.

Bilmiyorum bana direkt bu adamın hayatında bir kadın var demesi ben sormadan ismimi aldıktan sonra şok etmişti beni teyit edemediklerim de var tabi zaten hayatında biri olduğunu biliyordum ama vadesi çok kısa zamanda yani ben Eylül sonuna kadar beklemedeyim Eylül sonunda burada bir güncelleme yapacağım kendi içimde bu tarihi belirledim

Ben kendime mezar yeri bakmıştım diyeyim siz anlayın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…