Sonra onu bu çocuk oraya gelecek Beşiktaş’ta kim var diyip durdu bilmiyorum belki o biliyor biz inanmıyoruz bilemedimher şey bir yana da Beşiktaş'ta takılıyorlar demesine çok güldüm ben:). yani dünyanın neresinde olduğunu bile bilmediği bir insan için böyle iddialı şeyler demesi bana çok garip geliyor. Rita'ya hiç baktırmadım, böyle çok biliyor gibi detaylı konuşup saçmalamış olması da bana güven vermedi, baktırmam kesin. Sağolun paylaşım için.
Umarım tatlım mesajın moral verdi bu kadının çıkmadığını duymak iyi geliyor açıkçası bilemiyorum sesi böyle değişik çatallı gibibaşta 5 yıla ayrılırlar demiş sonra 1 olmuş. Ailesi biliyor demiş sonra bilmiyor olmuş. böyle her baktığında farklı şey diyen falcılara ben inanmıyorum, bir şey görmüyor ki tutarsız konuşuyor diye düşünüyorum. siz bir gelişme olursa bizi gene bilgilendirirsiniz, umarım güzel gelişmeler olur.
Rita herkesi evlendirdime derdinde demek ki benzer şeyleri söylemişti banaMerhaba arkadaşlar ben yine duramadım ritaya bakım yaptırdım.
Adamın hayatında biri var bunu biliyorum ve büyük ihtimalle geçmişten gelen birisi benden önce de olabilir ve zaten bildiğim kadarıyla sadece bir kıza aşık olmuş bunu bana anlatmıştı ve bu kız o kız değil. Onu dışında takılan cinselliğine bakan ciddiyetten uzak bir adam bizim de bitme sebebimiz buydu. Neyse ritaya gelelim evet bir kız olduğunu bildi ama bunu Leyla Emine de bildi geçmişten olduğunu 3 de söylüyor. Rita ilk falında bunlar aynı evde yaşıyor ayrılmazlar ayrılsa da kız yaptıklarına göz yumduğu için yine barışırlar ayrılıklarını 5 yıl sonra görüyorum bu kızı herkes biliyor ailesi de dedi. Sonra bunlar birlikte tatile gidecekler filan dedi ama çocuk sadece erkek arkadaşlarıyla gitti tatile. Bugün de bunlar 1 yıla ayrılır ailesi bilmiyor filan dedi bunlar Beşiktaş’ta takılıyorlar dedi ama biz yurtdışında yaşıyoruz sonrasında bunu diyince bunlar tatile italyaya ve Kıbrıs’a gidecek filan dedi. Rita kızla aralarında duygusal bağ var derken Emine Gamze ve Leyla duygusal bir bağ yok bu iş biter yakın zamanda dedi. Leyla’nın anlık durum analizi iyiydi hiç mantıksız bir şey söylemedi bana soru sormadan anlattı. Rita bilemiyorum iyi gibi de belki de bu olumsuz duyma işinden ısınamadım ama bana sürekli yakında evleneceksin evleneceksin genç evleneceksin diyip durması sen çok mutlu olacaksın demesi bana saçma geldi evlilik planım yok ve 26 yaşındayım. En az 3-4 sene daha böyle bir isteğim planım yok . Bilmiyorum hangisi anlık analizlerde iyi ama rita araları iyi derken diğerleri hayır kötü dedi bakalım
Bir de İtalya meselesi var ki,benim kızımı okumaya oraya yollamıştı…ritanın İtalya ile bir meselesi var belkiMerhaba arkadaşlar ben yine duramadım ritaya bakım yaptırdım.
Adamın hayatında biri var bunu biliyorum ve büyük ihtimalle geçmişten gelen birisi benden önce de olabilir ve zaten bildiğim kadarıyla sadece bir kıza aşık olmuş bunu bana anlatmıştı ve bu kız o kız değil. Onu dışında takılan cinselliğine bakan ciddiyetten uzak bir adam bizim de bitme sebebimiz buydu. Neyse ritaya gelelim evet bir kız olduğunu bildi ama bunu Leyla Emine de bildi geçmişten olduğunu 3 de söylüyor. Rita ilk falında bunlar aynı evde yaşıyor ayrılmazlar ayrılsa da kız yaptıklarına göz yumduğu için yine barışırlar ayrılıklarını 5 yıl sonra görüyorum bu kızı herkes biliyor ailesi de dedi. Sonra bunlar birlikte tatile gidecekler filan dedi ama çocuk sadece erkek arkadaşlarıyla gitti tatile. Bugün de bunlar 1 yıla ayrılır ailesi bilmiyor filan dedi bunlar Beşiktaş’ta takılıyorlar dedi ama biz yurtdışında yaşıyoruz sonrasında bunu diyince bunlar tatile italyaya ve Kıbrıs’a gidecek filan dedi. Rita kızla aralarında duygusal bağ var derken Emine Gamze ve Leyla duygusal bir bağ yok bu iş biter yakın zamanda dedi. Leyla’nın anlık durum analizi iyiydi hiç mantıksız bir şey söylemedi bana soru sormadan anlattı. Rita bilemiyorum iyi gibi de belki de bu olumsuz duyma işinden ısınamadım ama bana sürekli yakında evleneceksin evleneceksin genç evleneceksin diyip durması sen çok mutlu olacaksın demesi bana saçma geldi evlilik planım yok ve 26 yaşındayım. En az 3-4 sene daha böyle bir isteğim planım yok . Bilmiyorum hangisi anlık analizlerde iyi ama rita araları iyi derken diğerleri hayır kötü dedi bakalım
Bu arada kızım daha küçük ritaya baktırdığım zaman daha da küçüktü yaşıMerhaba arkadaşlar ben yine duramadım ritaya bakım yaptırdım.
Ay umarım tutmaz dedikleri vallahi gömdü ki ne gömdü , benim hikayelere bakmıyordu hiç 1 yıldır geçen ilk defa bir yıl sonra kendimi paylaştım ve tesadüfen o gün baktı bir gün önce de koymuştum ona bakmadı bunu sordum ritaya azarladı hergün herkesinkine bakıyor diye yani evet bu bir anlam değil ama değişik bir durum sessizde olduğumu sanıyordum 1 yılda hiç bakmayınca ya girdi o gün baktı çıktıBu arada kızım daha küçük ritaya baktırdığım zaman daha da küçüktü yaşı
Öyle söyleyeyim yani siz anlayın canım
Rita kafamı çok karıştırdı Allah bullak oldum yani bu adam hem çok yoğun çalışıyor diyor geçenkinde çeşmeye bu sefer İtalya Kıbrıs’a Beşiktaş’a gönderdiRita herkesi evlendirdime derdinde demek ki benzer şeyleri söylemişti bana
ay yaz geldi ya herkes tatile gider ne de olsa diye göndermiş de göndermiş:) kafanızı takmayın bunlara iki falı tutarsızmış zaten, çıkarsa bir şeyler o zaman düşünürsünüz.Rita kafamı çok karıştırdı Allah bullak oldum yani bu adam hem çok yoğun çalışıyor diyor geçenkinde çeşmeye bu sefer İtalya Kıbrıs’a Beşiktaş’a gönderdi
Ay süpersin anda iyi biri lazım bana ya Leyla çok olumluydu bana hiç olumsuz konuştuğu biri yok sanırımay yaz geldi ya herkes tatile gider ne de olsa diye göndermiş de göndermiş:) kafanızı takmayın bunlara iki falı tutarsızmış zaten, çıkarsa bir şeyler o zaman düşünürsünüz.
Leyla bana da öyle geliyor, geleceği ciddiye almıyorum o nedenle. anda da hiç kontrol edebileceğim bilgi vermedi başkaları ile ilgili o nedenle bir şey diyemiyorum malesef. Ama geçmişte çok doğruydu yani karşı tarafın geçmişiyle de ilgili benim bildiğim doğru şeyler söyledi.Ay süpersin anda iyi biri lazım bana ya Leyla çok olumluydu bana hiç olumsuz konuştuğu biri yok sanırım
Bilmiyorum bana direkt bu adamın hayatında bir kadın var demesi ben sormadan ismimi aldıktan sonra şok etmişti beni teyit edemediklerim de var tabi zaten hayatında biri olduğunu biliyordum ama vadesi çok kısa zamanda yani ben Eylül sonuna kadar beklemedeyim Eylül sonunda burada bir güncelleme yapacağım kendi içimde bu tarihi belirledimLeyla bana da öyle geliyor, geleceği ciddiye almıyorum o nedenle. anda da hiç kontrol edebileceğim bilgi vermedi başkaları ile ilgili o nedenle bir şey diyemiyorum malesef. Ama geçmişte çok doğruydu yani karşı tarafın geçmişiyle de ilgili benim bildiğim doğru şeyler söyledi.
Ben kendime mezar yeri bakmıştım diyeyim siz anlayın canımAy umarım tutmaz dedikleri vallahi gömdü ki ne gömdü , benim hikayelere bakmıyordu hiç 1 yıldır geçen ilk defa bir yıl sonra kendimi paylaştım ve tesadüfen o gün baktı bir gün önce de koymuştum ona bakmadı bunu sordum ritaya azarladı hergün herkesinkine bakıyor diye yani evet bu bir anlam değil ama değişik bir durum sessizde olduğumu sanıyordum 1 yılda hiç bakmayınca ya girdi o gün baktı çıktı
Ay darısı başıma yaMesele ritanın bilip bilmemesi değil enerjisi kötü ve bana olmaz bekleme dediği olay haftasında olmuştu
Ben de 2 fal baktırdım 2 Side olumluydu ya bilemiyorum Ankara’daki mi Leyla arslan inanıSonrasında ise bir kaç kere daha baktırdım ancak yok yani olmadı