İstanbul'da Fal - Falcılar

Önce hülya hanıma baktirdim fal. Falin sonunda 7 çakran kapalı dedi😄 acıcaz 2000 tl. Mihrace hanıma baktirdim cakran kapalı değil dedi e kardeşiniz kapalı dedi dedim oda sasirdi😄 kısacası tavsiye etmem.
Ben de ikisine de baktırdım sevgilimden ayrılmıştım.hülya adam geri döncek evlenceksiniz dedi.cakran kapali dedi umursamadim.mihraceye baktirdim.çakrayla ilgili konuşmadi ama sevgilin gelcek evlenceksiniz dedi.bikaç ay sonra eski sevgilimin başkasiyla evlendiğini öğrendim :))
Onlardan birinin sana dediği çikti mi hiç

şu sıralar fal baktırmayı düşünmüyorum ama interntte medyun adrian diye birine denk geldim, merak ettim. televizyona bile çıkmış😂belli ki pahalı da, bilen baktıran oldu mu acaba?

Bunu ben de merak ediyorum. Bir de Hazal varmis sanirim hala var mi ya da iyi mi baktiran oldu mu?
Ben damlaya baktirdim başka baktiran var mi merak ediyorum.orda damla icin sira beklerken baktircak olanlarla konusmustum hazal da iyi ama damla daha iyi demislerdi hazalin tutmadiklari oldu demisti bana

Kızlar çok kötüyüm nolur kriz gibi bir şey yaşıyorum bana anı bilen ne yaptığını ne düşündüğünü karşı tarafın birini söyleyin Rita’ya baktırdım ama artık yüz Kere baktırdığım için kanka olduk yorum katıyor tatmin olmuyorum nolur bana birini önerin yalvarıyorum
Ritanın numarasını özelden atar mısınız bana

Yani dün baktırdım eskiden baktırdığım ve falı çıkmış olan birine, teyit etmek istiyorum baska biri de aynı seyleri söyler mi :KK70: son bi fal baktırmak istiyorum :KK70:
Bu arada ben maltepe papatyam'da baktırdım 2 sene önce dediği şeyleri tarihleriyle birlikte birebir yasamistim o yuzden dun yine oraya gittim bakalım 1 ay içinde olacak dediği şey olacak mı bekliyorum.
Son bir fal daha baktırmak istiyorum bugun onerebilir misiniz yakın geleceği bilen?
Nasıl ulaşabilirim dediğiniz falcıya ? Rica etsem adresi tam paylaşabilir misiniz veya tarif eder misiniz ?

Merhaba arkadaşlar ben yine duramadım ritaya bakım yaptırdım.
Adamın hayatında biri var bunu biliyorum ve büyük ihtimalle geçmişten gelen birisi benden önce de olabilir ve zaten bildiğim kadarıyla sadece bir kıza aşık olmuş bunu bana anlatmıştı ve bu kız o kız değil. Onu dışında takılan cinselliğine bakan ciddiyetten uzak bir adam bizim de bitme sebebimiz buydu. Neyse ritaya gelelim evet bir kız olduğunu bildi ama bunu Leyla Emine de bildi geçmişten olduğunu 3 de söylüyor. Rita ilk falında bunlar aynı evde yaşıyor ayrılmazlar ayrılsa da kız yaptıklarına göz yumduğu için yine barışırlar ayrılıklarını 5 yıl sonra görüyorum bu kızı herkes biliyor ailesi de dedi. Sonra bunlar birlikte tatile gidecekler filan dedi ama çocuk sadece erkek arkadaşlarıyla gitti tatile. Bugün de bunlar 1 yıla ayrılır ailesi bilmiyor filan dedi bunlar Beşiktaş’ta takılıyorlar dedi ama biz yurtdışında yaşıyoruz sonrasında bunu diyince bunlar tatile italyaya ve Kıbrıs’a gidecek filan dedi. Rita kızla aralarında duygusal bağ var derken Emine Gamze ve Leyla duygusal bir bağ yok bu iş biter yakın zamanda dedi. Leyla’nın anlık durum analizi iyiydi hiç mantıksız bir şey söylemedi bana soru sormadan anlattı. Rita bilemiyorum iyi gibi de belki de bu olumsuz duyma işinden ısınamadım ama bana sürekli yakında evleneceksin evleneceksin genç evleneceksin diyip durması sen çok mutlu olacaksın demesi bana saçma geldi evlilik planım yok ve 26 yaşındayım. En az 3-4 sene daha böyle bir isteğim planım yok . Bilmiyorum hangisi anlık analizlerde iyi ama rita araları iyi derken diğerleri hayır kötü dedi bakalım

Adamın hayatında biri var bunu biliyorum ve büyük ihtimalle geçmişten gelen birisi benden önce de olabilir ve zaten bildiğim kadarıyla sadece bir kıza aşık olmuş bunu bana anlatmıştı ve bu kız o kız değil. Onu dışında takılan cinselliğine bakan ciddiyetten uzak bir adam bizim de bitme sebebimiz buydu. Neyse ritaya gelelim evet bir kız olduğunu bildi ama bunu Leyla Emine de bildi geçmişten olduğunu 3 de söylüyor. Rita ilk falında bunlar aynı evde yaşıyor ayrılmazlar ayrılsa da kız yaptıklarına göz yumduğu için yine barışırlar ayrılıklarını 5 yıl sonra görüyorum bu kızı herkes biliyor ailesi de dedi. Sonra bunlar birlikte tatile gidecekler filan dedi ama çocuk sadece erkek arkadaşlarıyla gitti tatile. Bugün de bunlar 1 yıla ayrılır ailesi bilmiyor filan dedi bunlar Beşiktaş’ta takılıyorlar dedi ama biz yurtdışında yaşıyoruz sonrasında bunu diyince bunlar tatile italyaya ve Kıbrıs’a gidecek filan dedi. Rita kızla aralarında duygusal bağ var derken Emine Gamze ve Leyla duygusal bir bağ yok bu iş biter yakın zamanda dedi. Leyla’nın anlık durum analizi iyiydi hiç mantıksız bir şey söylemedi bana soru sormadan anlattı. Rita bilemiyorum iyi gibi de belki de bu olumsuz duyma işinden ısınamadım ama bana sürekli yakında evleneceksin evleneceksin genç evleneceksin diyip durması sen çok mutlu olacaksın demesi bana saçma geldi evlilik planım yok ve 26 yaşındayım. En az 3-4 sene daha böyle bir isteğim planım yok . Bilmiyorum hangisi anlık analizlerde iyi ama rita araları iyi derken diğerleri hayır kötü dedi bakalım
Kısacası rita çıkmasın diye dua etmekten başka şansım yok

her şey bir yana da Beşiktaş'ta takılıyorlar demesine çok güldüm ben:). yani dünyanın neresinde olduğunu bile bilmediği bir insan için böyle iddialı şeyler demesi bana çok garip geliyor. Rita'ya hiç baktırmadım, böyle çok biliyor gibi detaylı konuşup saçmalamış olması da bana güven vermedi, baktırmam kesin. Sağolun paylaşım için.

X