- 26 Mayıs 2018
- 938
- 1.763
- 27
Kesinlikle adamın kisiligine ve iliskiye gore degisen bir durum. Ben ayrilmistim 2 sene hic iletisimimiz olmamisti, benden nefret ettigini falan dusunuyodum. O donem falcilar (rita, arzu) sacma sapan seyler soyleyerek kafami allak bullak yaptilar. Hatta zeyder “mesaj atmayi dusunuyosun bak atma, yapma, bu sana yazar ama sen yazma” demisti. Elfin demette ayni sekilde. Ama karsimdakini de ben taniyorum sonucta. Adami oyle bir seytanlastirdilar ki gozumde anlatamam. Neyse o ara bi gaza geldim, en fazla rezil olur ama biter bu cile diye dusundum. Adama bir mesaj attim. O zaten benim yazmami bekliyomusHiç alakası yok nasıl adım atmak gerekiyor :) ben yüzlerce kişide adım atıp aramayan sadece o an boşluğuna denk geldiği için gelen, görüşen, ilişki yaşayıp geri bırakan adam gördüm. Bu dediğin devam eden süregelen bir ilişkide kadının adım atmasıyla ve adamın kişiliği ile ilgili. Hatta buraya bir kız yazmıştı falcı işte buna adım at demiş buda atmış çocuk cevap vermedi rezil oldum şu falcı yüzünden vs. yazmıştı yazanda çok. Bu kişisine göre değişir ama adım attığında o ilişkinin 100kişide 1 bile değil. Yanlış bir yönlendirme bence. Bakalım eskisi gibi dediğin ilişki nekadar sürecek tabiki sürsün ama çok çok zor oluyor.
Peki bu ilişkin hala devam ediyor mu. Bunun asla doğru olduğunu düşünmüyorum erkek adım atmak istediğinde onun önünde hiçbir engel durmuyor. Ben sana şöyle birşey anlatayım arkadaşımın 2-2,5 yıl önce ayrıldığı sevgilisi vardı kız çok seviyordu fala falan giden biride değil ama sürekli onu bekliyor beklicem diyor. Bizde dedikki ya tamam madem öyle mesaj at yani nasılsın iyimisin vs vs arkadaş gibi bu mesaj attı çocuk hemen anında döndü hep aynı yalan işte bende senden mesaj bekledim. Hep aklımdaydın çekndim vs. ya bir erkek nasıl çekinebilir Allah aşkına :) Her neyse ben arkadaşıma dedimki bak bu doğru söylemiyor kesin bunun kıskandırmak istediği ayrıldığı bir var dikkatli ol ve bunu yemin ederim söyledim. İşte bu benim diğer arkadaşıma demişki beni kıskanıyor falanKesinlikle adamın kisiligine ve iliskiye gore degisen bir durum. Ben ayrilmistim 2 sene hic iletisimimiz olmamisti, benden nefret ettigini falan dusunuyodum. O donem falcilar (rita, arzu) sacma sapan seyler soyleyerek kafami allak bullak yaptilar. Hatta zeyder “mesaj atmayi dusunuyosun bak atma, yapma, bu sana yazar ama sen yazma” demisti. Elfin demette ayni sekilde. Ama karsimdakini de ben taniyorum sonucta. Adami oyle bir seytanlastirdilar ki gozumde anlatamam. Neyse o ara bi gaza geldim, en fazla rezil olur ama biter bu cile diye dusundum. Adama bir mesaj attim. O zaten benim yazmami bekliyomusyani kisiye gore kesinlikle degisen bir durum evet ama falcilar cok fazla manipulatif. Bu olaylardan sonra iyice koptum faldan zaten. Bazen cok sikilirsam bi baktiriyorum ama o da artik buralardan degil. Bi arkadasim falci falci geziyor malesef onun bulduklarindan bir iki baktirip yine kendi zihnimi dinliyorum
sizinle aynı fikirdeyim. ayrılırken cidden yüzyüze bakamayacak seviyeye gelinmediyse isteyen erkek mutlaka arar. burada ilişkiyi kimin başlattığı da önemli tabi, zaten adam adım attı diye ilişki başlamışsa aynı adam gene adın atar belli ki yapabiliyor, çekinme falan yok. yazdığımızda dönmeleri illa kıskandırma amaçlı olmak zorunda da değil, boşta olduğu, sıkıldığı bir anda yazdıysak ve aklında iyi kalan bir ilişkiysek çok da sorgulamadan denerler bence, bir şey hissettiklerinden değil yani, egosuna iyi geliri, anı kurtarırız falan. herkes neye pişman olmayacaksa onu yapmalı kısacası, falcıları boş verin.Peki bu ilişkin hala devam ediyor mu. Bunun asla doğru olduğunu düşünmüyorum erkek adım atmak istediğinde onun önünde hiçbir engel durmuyor. Ben sana şöyle birşey anlatayım arkadaşımın 2-2,5 yıl önce ayrıldığı sevgilisi vardı kız çok seviyordu fala falan giden biride değil ama sürekli onu bekliyor beklicem diyor. Bizde dedikki ya tamam madem öyle mesaj at yani nasılsın iyimisin vs vs arkadaş gibi bu mesaj attı çocuk hemen anında döndü hep aynı yalan işte bende senden mesaj bekledim. Hep aklımdaydın çekndim vs. ya bir erkek nasıl çekinebilir Allah aşkına :) Her neyse ben arkadaşıma dedimki bak bu doğru söylemiyor kesin bunun kıskandırmak istediği ayrıldığı bir var dikkatli ol ve bunu yemin ederim söyledim. İşte bu benim diğer arkadaşıma demişki beni kıskanıyor falanişte beni seviyor istemeye gelcekler demiş bana anlatmıyo tabi işte evlenme teklifi etmiş arkadaşım işte doktora gidiyo böyle işte çocuk yapmamda sakınca varmı vs. arkadaşıma dedimki sakın birşey deme bırak istediğini yapsın o çocuğun inatla başkasını kıskandırma için yaptığına kalıbımı basarım dedim ve arkadaşımın kız kardeşi bu çocuğun sevgilisini arkadaşı çıkıyor aynı okuldanlar hikayesinde ikisini elele tutuşmuş görüyo. Gerçi ben bu kısma inanmadım muhtemelen stalk yapmıştır. İşte çocuk bunu aramıyo bir hafta falan bizimki hısrlanıyo kıza mesaj atıyo kız diyoki ben seni biliyorum diyo kurban sensin demek diyo biz 1,5yıldır birlikteyiz ve eğer benle evlenmezsen gider başkasıyla evlenirim diyo o zamanda arkadaşım denk geliyo. Ve 3-4aylık mevzu burda kapanıyo hatta çocuk arkadaşıma mesaj atıyo ben onu seviyorum beni rahatsız etme. Erkekler böyledir arkadaşlar asla şöyle yapmaz böyle yapmaz demeyin. Eğer bir erkek sizi aramıyorsa grurunu kırmadınız reddetmediğiniz sürece emin olun onun için vazgeçilmez biri değilsiniz. Bunun için çok ketum, baskın ve karşıdaki erkeğin grurunu incitmiş bir kadın olmalısınız aramaması için yani sizden korkması lazım yoksa istiyorsa seviyorsa %100 arar %99 bile değil. Eğer böyle siz arayıpta a bende seni bekliyordum diyorsa yeni ayrılmıştır, boşluktadır, takılmak ister bu sebeplerden olur
cok dogru soylediginiz taraflar da var. Ama benim demek istedigim herkes ayni degildir. Ve evet iliskimiz hala devam ediyor. 2- 2.5 yil ayriydik ama birbirimizi uzun zamandir taniyoruz. Ayrilmamizin sebebi de farkli sehirlerde olmamizdi. Eskiden ayni mahalledeydikPeki bu ilişkin hala devam ediyor mu. Bunun asla doğru olduğunu düşünmüyorum erkek adım atmak istediğinde onun önünde hiçbir engel durmuyor. Ben sana şöyle birşey anlatayım arkadaşımın 2-2,5 yıl önce ayrıldığı sevgilisi vardı kız çok seviyordu fala falan giden biride değil ama sürekli onu bekliyor beklicem diyor. Bizde dedikki ya tamam madem öyle mesaj at yani nasılsın iyimisin vs vs arkadaş gibi bu mesaj attı çocuk hemen anında döndü hep aynı yalan işte bende senden mesaj bekledim. Hep aklımdaydın çekndim vs. ya bir erkek nasıl çekinebilir Allah aşkına :) Her neyse ben arkadaşıma dedimki bak bu doğru söylemiyor kesin bunun kıskandırmak istediği ayrıldığı bir var dikkatli ol ve bunu yemin ederim söyledim. İşte bu benim diğer arkadaşıma demişki beni kıskanıyor falanişte beni seviyor istemeye gelcekler demiş bana anlatmıyo tabi işte evlenme teklifi etmiş arkadaşım işte doktora gidiyo böyle işte çocuk yapmamda sakınca varmı vs. arkadaşıma dedimki sakın birşey deme bırak istediğini yapsın o çocuğun inatla başkasını kıskandırma için yaptığına kalıbımı basarım dedim ve arkadaşımın kız kardeşi bu çocuğun sevgilisini arkadaşı çıkıyor aynı okuldanlar hikayesinde ikisini elele tutuşmuş görüyo. Gerçi ben bu kısma inanmadım muhtemelen stalk yapmıştır. İşte çocuk bunu aramıyo bir hafta falan bizimki hısrlanıyo kıza mesaj atıyo kız diyoki ben seni biliyorum diyo kurban sensin demek diyo biz 1,5yıldır birlikteyiz ve eğer benle evlenmezsen gider başkasıyla evlenirim diyo o zamanda arkadaşım denk geliyo. Ve 3-4aylık mevzu burda kapanıyo hatta çocuk arkadaşıma mesaj atıyo ben onu seviyorum beni rahatsız etme. Erkekler böyledir arkadaşlar asla şöyle yapmaz böyle yapmaz demeyin. Eğer bir erkek sizi aramıyorsa grurunu kırmadınız reddetmediğiniz sürece emin olun onun için vazgeçilmez biri değilsiniz. Bunun için çok ketum, baskın ve karşıdaki erkeğin grurunu incitmiş bir kadın olmalısınız aramaması için yani sizden korkması lazım yoksa istiyorsa seviyorsa %100 arar %99 bile değil. Eğer böyle siz arayıpta a bende seni bekliyordum diyorsa yeni ayrılmıştır, boşluktadır, takılmak ister bu sebeplerden olur
Katiliyorum. Kadinin adim attigi iliskiden sonrasinda hayir gelmiyor, gelse de cok nadir didgin gibi onemli olan genelinde ne olduguHiç alakası yok nasıl adım atmak gerekiyor :) ben yüzlerce kişide adım atıp aramayan sadece o an boşluğuna denk geldiği için gelen, görüşen, ilişki yaşayıp geri bırakan adam gördüm. Bu dediğin devam eden süregelen bir ilişkide kadının adım atmasıyla ve adamın kişiliği ile ilgili. Hatta buraya bir kız yazmıştı falcı işte buna adım at demiş buda atmış çocuk cevap vermedi rezil oldum şu falcı yüzünden vs. yazmıştı yazanda çok. Bu kişisine göre değişir ama adım attığında o ilişkinin 100kişide 1 bile değil. Yanlış bir yönlendirme bence. Bakalım eskisi gibi dediğin ilişki nekadar sürecek tabiki sürsün ama çok çok zor oluyor.
Benim arkadaşımın başına geldi,kendisi adım attı görüşmek vs istedi sonra ilişki ilerleyince ufak bir tartışmada çocuk buna "sen aradın,sen yazdın zaten" gibi kafasına kaktı..Katiliyorum. Kadinin adim attigi iliskiden sonrasinda hayir gelmiyor, gelse de cok nadir didgin gibi onemli olan genelinde ne oldugu
Bu da dogru aslinda. Soyle soyleyeyim ilk kadin baslatmazsa daha iyi ama kadinin adim attigi ama devam eden iliskiler gordum. Iliski kadin zoruyla gidiyorsa iste o iliski asla devam etmiyor onu hic gormedim. yani arada biraz bosluk olursa sessizlik olursa, bir yere gidelim diyen ya da ozledim diyen sohbet baslatan ilk kadin oluyorsa o iliski %100 bitiyor. Erkegin cabasi, kaybetme korkusunun olmasi (kadin bu korkuyu vermese de) cok onemli. Bir de iliskiyi kadin soyle baslatir, hoslandigini belli etmesi yeterli, erkek kadinin istekli oldugunu anlayip sonrasinda inisiyatifi ele almali.İlişkiyi kadın başlatır erkek devam ettirir….
erkekler deger vermiyor iste boyle, kendisi kosup elde edince saygisi artiyor daha cok deger veriyor.Benim arkadaşımın başına geldi,kendisi adım attı görüşmek vs istedi sonra ilişki ilerleyince ufak bir tartışmada çocuk buna "sen aradın,sen yazdın zaten" gibi kafasına kaktı..
Yaparlarrrrr. Bunun bir de evlilik versiyonu var. Sen istedin evlenmeyi lafını duyan arkadaşım var.Benim arkadaşımın başına geldi,kendisi adım attı görüşmek vs istedi sonra ilişki ilerleyince ufak bir tartışmada çocuk buna "sen aradın,sen yazdın zaten" gibi kafasına kaktı..
Aynen öyle.erkekler deger vermiyor iste boyle, kendisi kosup elde edince saygisi artiyor daha cok deger veriyor.
Aaa tabi tabi var böyleleri erkekler acımasız olabiliyoYaparlarrrrr. Bunun bir de evlilik versiyonu var. Sen istedin evlenmeyi lafını duyan arkadaşım var.
Ben daha acımasız olmayı öğrendim onlar korksun artık.Aaa tabi tabi var böyleleri erkekler acımasız olabiliyo
Hayvanlar bile sevgiyi paylasmaya ihtiyac duyuyor, duygusal olarak insanlarin da en buyuk ihtiyaci sevgi. Yalniz kalabilmek ve yalnizken de mutlu olmak cok guzel bir ozellik ama iliskiye ve sevgiye sirtini donmek, ben buna ihtiyac duymuyorum ya da kendimi seviyorum bu bana yeter demek uzun vadede mutsuzluk getirir. Bahsettigim romantik sevgi tabi ki, hayatta romantik-tutkulu sevgi gerekli bir sey. Yoksa insan cicegi bocegi, kardesini,cocugunu, evcil hayvanini bunlari da sever sevgi her yerde.Güçlü kadın olma, ne isterse yap,ne istediğini bilme,kontrolü ona ver…kısacası böyle bence
Çok fazla yalnız kadın ve erkek var…biri olmazsa diğeri olur…düşünce bu
Ayrıca manipüle olmayın arkadaşlar
Hepimizin aklı fikri var çok şükür …kaliteli yalnızlığı seviyorum ben…
Ama bence burda şunu demek istemiş kontes anladığım kadarıyla işte erkeklerin özellikle bu ortadoğu kültürünü benimsemiş o kültürler büyümüş erkekler kadının herşeye itaat eden, sorun çıkarmayan, tamam evet diyen susan kadın istiyor. Bu sadece karşı tarafı mutlu eden bir davranış benim isteklerim ve mutluluğum. Neden zeki olmayayım neden zeki çocuklar yetiştirmeyeyim, neden hem duygusallık yaşayıp ama fikirlerimi istemediklerimi söyleyeyim. Neden dişli olmayayım. Bu şekilde ilişkiyi bende istemiyorum.Hayvanlar bile sevgiyi paylasmaya ihtiyac duyuyor, duygusal olarak insanlarin da en buyuk ihtiyaci sevgi. Yalniz kalabilmek ve yalnizken de mutlu olmak cok guzel bir ozellik ama iliskiye ve sevgiye sirtini donmek, ben buna ihtiyac duymuyorum ya da kendimi seviyorum bu bana yeter demek uzun vadede mutsuzluk getirir. Bahsettigim romantik sevgi tabi ki, hayatta romantik-tutkulu sevgi gerekli bir sey. Yoksa insan cicegi bocegi, kardesini,cocugunu, evcil hayvanini bunlari da sever sevgi her yerde.
Insanin bu romantik sevgiye ihtiyaci oldugunu kabul etmesi lazim, ozellikle kadinlar gercekten sevdikce ve sevildikce bence daha mutlu olup, guzellesiyorlar. En ideali karsilikli saygi, cikarsiz sevgi, cekim ve tutku ayni zamanda tek tek birey olabilmek, eslerin/ sevgililerin birbirlerinin yalniz kalma ihtiyacina saygi gostermesi ve birbirlerine ozgurluk alani vermesi. En guzeli boyle bir iliski cesidi zaten diger turlu bagimli iliski oluyor bunu ben de istemem, bagimli kisiligi olanlar diger tarz iliskileri tercih eder.
İhtiyacımın olmadığını düşünmüyorum sadece yalnızlığımı seviyorumHayvanlar bile sevgiyi paylasmaya ihtiyac duyuyor, duygusal olarak insanlarin da en buyuk ihtiyaci sevgi. Yalniz kalabilmek ve yalnizken de mutlu olmak cok guzel bir ozellik ama iliskiye ve sevgiye sirtini donmek, ben buna ihtiyac duymuyorum ya da kendimi seviyorum bu bana yeter demek uzun vadede mutsuzluk getirir. Bahsettigim romantik sevgi tabi ki, hayatta romantik-tutkulu sevgi gerekli bir sey. Yoksa insan cicegi bocegi, kardesini,cocugunu, evcil hayvanini bunlari da sever sevgi her yerde.
Insanin bu romantik sevgiye ihtiyaci oldugunu kabul etmesi lazim, ozellikle kadinlar gercekten sevdikce ve sevildikce bence daha mutlu olup, guzellesiyorlar. En ideali karsilikli saygi, cikarsiz sevgi, cekim ve tutku ayni zamanda tek tek birey olabilmek, eslerin/ sevgililerin birbirlerinin yalniz kalma ihtiyacina saygi gostermesi ve birbirlerine ozgurluk alani vermesi. En guzeli boyle bir iliski cesidi zaten diger turlu bagimli iliski oluyor bunu ben de istemem, bagimli kisiligi olanlar diger tarz iliskileri tercih eder.
BuAma bence burda şunu demek istemiş kontes anladığım kadarıyla işte erkeklerin özellikle bu ortadoğu kültürünü benimsemiş o kültürler büyümüş erkekler kadının herşeye itaat eden, sorun çıkarmayan, tamam evet diyen susan kadın istiyor. Bu sadece karşı tarafı mutlu eden bir davranış benim isteklerim ve mutluluğum. Neden zeki olmayayım neden zeki çocuklar yetiştirmeyeyim, neden hem duygusallık yaşayıp ama fikirlerimi istemediklerimi söyleyeyim. Neden dişli olmayayım. Bu şekilde ilişkiyi bende istemiyorum.
İnanın sevgili heıdi hanım,mesleğimden dolayı çok farklı kültürlere sahip insan gördüm ki inanın genelleme yapmak doğru olmaz ama üç aşağı beş yukarı profil buAma bence burda şunu demek istemiş kontes anladığım kadarıyla işte erkeklerin özellikle bu ortadoğu kültürünü benimsemiş o kültürler büyümüş erkekler kadının herşeye itaat eden, sorun çıkarmayan, tamam evet diyen susan kadın istiyor. Bu sadece karşı tarafı mutlu eden bir davranış benim isteklerim ve mutluluğum. Neden zeki olmayayım neden zeki çocuklar yetiştirmeyeyim, neden hem duygusallık yaşayıp ama fikirlerimi istemediklerimi söyleyeyim. Neden dişli olmayayım. Bu şekilde ilişkiyi bende istemiyorum.