İstanbul'da Fal - Falcılar

Cafe Bi Melek - Taksim
“Sevgi”… Bu ismi unutmadan bir yere not edin. Ve yolunuz düşerse mutlaka falını bir deneyin.

Ay nostaljiii ne kadar giderdim Sevgi hanıma

Kesmez bir de bu başlığa girer iyi yorum yapılmış falcılara giderdim

Hey gidi günler

Kızlar kahramanmaraşta kenan adında biri varmış bakım yapıyormuş duyan varmı ? İlmi yüksek her dediği çıkan biriymiş

instagramda @astromedyumseval diye bir hesap var sakın hiçbir şekilde paranızı kaptırmayın 37 yıllık deneyim diye diye bütün paranızı alıp engelliyorlar sonra. ben suç duyurusunda bulunucam pazartesi günü kendileri hakkında. medyumluk ve sizde büyü var bozmamız lazım dediklerini nasıl inkar edecekler acaba

gerçi hata bizde inanıp inanmamak bizim seçimimiz tamam da işte denize düşen yılana sarılıyor. sonra anlıyorsun saçma olduğunu.

Burda geçen sene ünlü olan Lizyaa nında iyi bildiği olan sudan bakan elif evet çok memnundum tek güvendiğim falcıydı. Şu an fiyatı 600 tl olmuş. Maalesef ki çok kötü bir durumda olduğum için baktırdım. “Seni hiç merak bile etmiyor, sen aramasan o aramaz zaten 2 aydır aramamış bence ilk adımı sen at, ayrıca instagramdan konuştuğu biri var dedi” çocuk ertesi hafta ortak arkadaşımıza “suzanna nasıl yeni numarasını verir misin demiş. Ayrıca fake bir hesaptan baktım bir tane bile kız eklememiş. Benim için fal bitmiştir lütfen paranızı gereksiz insanlara harcamayın

Eskilerden ekli biriyle gorusuyordur veya date aplikasyonu yüklemis olabilir. Ama merak etmıyor demesi olmamıs gercekten

Ben sevmistim Elif'i bende gecmiste ve anda cok iyiydi ama sonra tamamen farkli oldu gelecek hicbir dedigi cikmadi ben de bir kere baktirdim 2.ye baktirmadim. Hatta hep yazdim sonradan gelecek tam tersi oldu diye. Fldan kazandigi parayla is yeri acmisti kendine maddiyatci biri ben bir kere baktirdim ama bir arkadasim defalarca baktidi, cok umit verdi cikmadi soyledikleri. Bir de Elif kendi hayatinda garip olaylar yasamis simdi burada yazmayayim ama sonucta kendine faydasi olmayan insanlar.

Ve temmuz bittiği için birkaç şey yazabilirim artık. Biryolunvar medyum cem komple çıkmadı. Mars yarısı çıktı yarısı çıkmadı. Emine üc falından ilki yarım çıktı. Yelda üç falından ilki yarım çıktı. Ümit koç çok az birsey cıktı. Arzu da az bildi. Zeynebin falından emin degilim cok negatifdi. Belki o çıkar. İnatagramda durugorunurhayat vardı cok negatifti belki o da cıkabilir. Sonucda istedigim sey olmadıgı icin bilmis oluyorlar.
Gordügünüz gibi komple bilen yok. Hatta baktırdıgım mevzuyu bilen olmadı. Hep gorusulcek konusulcak baslancak dediler olmadı. Olay degisirse gelir güncellerim.

Ya bilmiyorum bunlar falcı değil ticarethane artık. Bizde para kazandırmaya devam ediyoruz eşek gibi afedersiniz. Geçen Eyüp sultanda bi kadın camiye girip bütün kadınlardan dua ederken bana da eder misiniz diye rica etti sanırım belli bi kişi sayısı varmış. Ederim diyenleri not ediyordu. Yani insanlardan dua istemek, hayır yapmak daha faydalı. Bende artık bunlara para vermekten usandım. Bazen küçük bi çocuğa para veriyorum o an içimden gelince. Daha huzurlu oluyorum. Bizim paramızla hepsi belki ev araba alacak parayı kazandı. Daha çok ihtiyac sahibi insan var aslında her ay birine zaten 300 tl versek evimizdeki kaza bela nazar azalır. Bilmiyorum bu fal muhabbetleri beni çok yordu üstelik aşırı negatif yükleyip birde paramızı alıyorlar. Sazan avı gibi bir şey ya :))) valla kendimi enayi gibi hissediyorum artık bu insanlar yüzünden.

aralarında en berbat olanı durugörünürhayat öğretmenim falan diyo ama tam bir dolandırıcılar. olumsuzluğu tamamen tesadüf denk gelmiştir bence çünkü bana anda doğruluğunu bildiğim şeyleri o kadar yanlış söyledi ki geçen sene 350 tl vermıştım yarım saatti görüntülü 15 dakika sonra kafa sallayıp kapattım bir şeyler sorma gereği bile duymadım. moralinizi bozmayın o yuzden görüşme belki hiç ummadığınız bir gün olur bana da yıllarca görüşme olcak 1 aya 2 aya diye diye 2 bucuk yıl sonra görüşmek istedi ama ne niyetle bilmiyorum falcılara zaten güven olmaz. hepimiz için hayırlısı olur umarım

Durugörü nur hayatı yanılmıyorsam geçen sene denedim,düzenli bir instagram sayfası var belki kullanıcılar gerçektir falan sandım denedim,fenada değildi o zaman fiyatı. Evet görüntülü arıyo ama anlattığı ve söylediği kişi ben değildim maalesef ve bende beğenemedim,üstünde durulacak konuşulacak bir fal değildi bende çok alakasızdı.

yok gerçekten kolay kolay kötülemem kimseyi enerji işidir belki diye ama arkadaşıma da bana da rezaletti bot yorumlar mı anlamadım o yorumları da zaten. ümit koca baktırmıştım cok kısa baktı ama mantıklıydı yorumları gereksiz umut satmıyo sanki en azından bana öyleydi

Falın enerji işi olduğuna çok inanıyorum bende ama hadi bari hiç olmadı tek birşey bilseydi,o yüzden üstünde bile durmadım. Aslında isteyince çok iyi bakıyolar bence ama ben mesela hiç ağzımı bile açmam acaba o yüzden mi enerji kanalına falan giremiyorlar

nasıl randevu alınıyor şehirdışından oluyor mu telefonla vs?? fiyat kaç civarı hiç baktırmadım

nasıl randevu alınıyor şehirdışından oluyor mu telefonla vs?? fiyat kaç civarı hiç baktırmadım
Ben instagramdan görüp yazdım. 350 tl ye bakıyodu 1 ay falan oldu tabii. 40 dakıkaya yakın baktı bu arada. Diğer uygulamalardaki gibi ses kaydı olmadıgı ıcın bazı seyler aklımda kaldı sadece. Bana karsı tarafın döneceğini söyledi, ama bana kalırsa kişiyi reddet dedi. Karsı taraf döndü ben reddetmedim tabi ileriyi bilemem bir sıkıntı olur mu vs diye. Umarım arif yanılır mutlu oluruz

kızlar selaam. benim arkadaşım 5 6 gün önce eski erkek arkadaşıyla barıştııı konuşuyolar bildiğin eskisi gibiler yaniii
onunda bizim kadar olmasada 15 20 tane falcı deneyimi olmuştu çoğuda burda benim görüp ona önerdiklerim.
evt tahmin ettiniz gibi hiçbiri çıkmadı çoğu kişi olumsuz konuştu patlamış oldu olumlu konuşanlarında hiç dedği gibi olmadı hani şu bildi ama diyebilceğimiz hiçbişey bile yok
ve şunu anladık erkeklere adım atmak gerekiyo evet kafaları farklı çalışıyo. falcıların çoğu rezil olursunuz alay eder bitirmiş gitmiş şu var bu var derken benim kızçe gidip bi akşam mesaj atmış ve konuşma öyle başlamış. çocuk bundan bekliyomuş sonra açılmış yani. he şuda bi gerçek özleyen seven adam neler yapıyo neler ama bu devirde im kan sız. varsa da öylesi kutuda saklamak lazım
kısacası kızlar araları şuan nazar değmesin iyi ve fallar patlamış oldu kankiminde parasına yazık oldu

aman dikkat etsin Venüs retro iken dönmüş

Hiç alakası yok nasıl adım atmak gerekiyor :) ben yüzlerce kişide adım atıp aramayan sadece o an boşluğuna denk geldiği için gelen, görüşen, ilişki yaşayıp geri bırakan adam gördüm. Bu dediğin devam eden süregelen bir ilişkide kadının adım atmasıyla ve adamın kişiliği ile ilgili. Hatta buraya bir kız yazmıştı falcı işte buna adım at demiş buda atmış çocuk cevap vermedi rezil oldum şu falcı yüzünden vs. yazmıştı yazanda çok. Bu kişisine göre değişir ama adım attığında o ilişkinin 100kişide 1 bile değil. Yanlış bir yönlendirme bence. Bakalım eskisi gibi dediğin ilişki nekadar sürecek tabiki sürsün ama çok çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…