Kendisine 2 kere baktırdım..ilki süperdiMerhaba leyla hanıma bugün baktırdım ritayla zıt Emine’yle benzer şeyler söyledi ilk kez baktırdım net çok doğru diyeceğim bir nokta atışı yoktu sadece telefonu açar açmaz koptuğun bir ilişki için arıyorsun dedi bakalım dedikleri çıkacak mı göreceğiz numarasını isteyenler özelden bana yazabilirsiniz
ben ilk baktırdığımda hayatımda kimse yoktu, direkt şöyle biri ile tanışıp başlayacaksın dedi ve öyle oldu, ayrıldıktan sonra gittiğimde kopukluk var ayrılmışsın dedi. boşanmış arkadaşım gittiğinde şu kadar yılına yazık etmişsin, neyse ki boşanmışsın şimdiki iyi dedi. o anda sevgilisi vardı cidden ve söylediği süre evli kalmıştı. başka arkadaşlarıma da hep doğru ilşkileriyle o anki durumları ile ilgili.bu konuda ne noktada olduğunuzu gerçekten doğru biliyor, herkes eskisi var senin demiyor kesinlikle. ama gelecek kısmet işte.Kendisine 2 kere baktırdım..ilki süperdi
Şunu da yazayım:genelde koptuğumuz ilişki için aramıyor muyuz
Leyla kim? Nerede bakıyor?ben ilk baktırdığımda hayatımda kimse yoktu, direkt şöyle biri ile tanışıp başlayacaksın dedi ve öyle oldu, ayrıldıktan sonra gittiğimde kopukluk var ayrılmışsın dedi. boşanmış arkadaşım gittiğinde şu kadar yılına yazık etmişsin, neyse ki boşanmışsın şimdiki iyi dedi. o anda sevgilisi vardı cidden ve söylediği süre evli kalmıştı. başka arkadaşlarıma da hep doğru ilşkileriyle o anki durumları ile ilgili.bu konuda ne noktada olduğunuzu gerçekten doğru biliyor, herkes eskisi var senin demiyor kesinlikle. ama gelecek kısmet işte.
Ankara Turan Günrş Leyla bahsi geçen.Leyla kim? Nerede bakıyor?
ben bu foruma üye olmadan önce biliyordum ama araştırınca geçmiş yıllarda adının geçtiğini gördüm. zaten yeniler denenip dönüp aynı falcılar gündem olmuş hep kimse bulunamayınca:)bu leyla yeni mi cıktı var mıydı?
eskilerden varsa tmm ben de yeni cıktı sandım. peki denediniz mi güzel mi ?ben bu foruma üye olmadan önce biliyordum ama araştırınca geçmiş yıllarda adının geçtiğini gördüm. zaten yeniler denenip dönüp aynı falcılar gündem olmuş hep kimse bulunamayınca:)
ilk başta memnundum, çünkü hayatımdaki tüm detatları ben tek kelime etmeden biliyor, ilk dediklerinin de bir ikisi çıktı. ama sonradan gelecek çıkmamaya başladı. artık baktırmıyorum o nedenle. benim durumumda olan başka arkadaşlarım da var. tek fallıkmış diyelim.eskilerden varsa tmm ben de yeni cıktı sandım. peki denediniz mi güzel mi ?
evet bu durumu ben de cogu falcıda yasadım. yalnız degilsinizilk başta memnundum, çünkü hayatımdaki tüm detatları ben tek kelime etmeden biliyor, ilk dediklerinin de bir ikisi çıktı. ama sonradan gelecek çıkmamaya başladı. artık baktırmıyorum o nedenle. benim durumumda olan başka arkadaşlarım da var. tek fallıkmış diyelim.
Zeynep'in gelecekte dediği şeyler olmadı bende, anda ve geçmişte de kötüydü. özellikle işle ilgili tamamen yanlıştı. Ama memnun olanlar da var, herkese aynı olmuyorlar, o yüzden yakın hissettiğinizi seçin derim.Peki trans zeynep mi yoksa Ankara Leyla mi?
Canım bu Ankara Leyla'nın telefonu var mı?Zeynep'in gelecekte dediği şeyler olmadı bende, anda ve geçmişte de kötüydü. özellikle işle ilgili tamamen yanlıştı. Ama memnun olanlar da var, herkese aynı olmuyorlar, o yüzden yakın hissettiğinizi seçin derim.
şu an büyük ihtimal karşı tarafın size karşı olumlu bir şeyler demesini istiyorsunuz bunuda karşınızdaki falcıdan duymak istiyorsunuz ama çok tehlikeli değil miKızlar çok kötüyüm nolur kriz gibi bir şey yaşıyorum bana anı bilen ne yaptığını ne düşündüğünü karşı tarafın birini söyleyin Rita’ya baktırdım ama artık yüz Kere baktırdığım için kanka olduk yorum katıyor tatmin olmuyorum nolur bana birini önerin yalvarıyorum
ben de benzee bir şeyler demek istemiştim ama yanlış anlaşılırım diye korkmuştum. sizi daha önce dolandıran bir falcı olmuştu sanki, kendiniz demişsiniz kötüyüm diye art niyetli insanlar da bundan faydalanıyor. falcılar ne derse desin gelecek hala bizim elimizde, biraz fallara boş verin isterseniz. kafa bulandırmaktan başka işe yaramıyor bazen. kafamızda soru varsa fal baktırmamak lazım, kendimize zarar gibi geliyor bana. umarım her şey gönlünüzce olur.şu an büyük ihtimal karşı tarafın size karşı olumlu bir şeyler demesini istiyorsunuz bunuda karşınızdaki falcıdan duymak istiyorsunuz ama çok tehlikeli değil mibelki çok olumsuz şeyler diyecek ve şuan duyacağınız şeye ihtiyacınız var gibi
dikkat et canım valla ne derlerse desinler sonuçta çıkmıyo gibi bişey
illa ben bişeyler duymak istiyorum diyorsan binnazda falsepetinde at rastgele birine şuan senin için ölüyo bitiyo diye anlatırlarr