İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu sengul kimdir?? Ne bakiyor ve telefondan mi acaba?

Telefondan bakiyor ünlü bir falci tarot bakiyor. Adriana lima bile turkiyeye onun icin gelmis. Valla daha once forumda gömdüm kadını ama dedigini yasadim. Cok yuksek ama ucreti
Ne kadara baktirmistin merak ettim, 2000 var mi? Bir de detayli bir fal mi bakiyor mu genel seyler mi soyluyor?

Ne kadara baktirmistin merak ettim, 2000 var mi? Bir de detayli bir fal mi bakiyor mu genel seyler mi soyluyor?
1500 tlye baktirdim en son. Hala aynı diye biliyorum. Detaylı bakiyor 45dk 1 saate yakin hayatınla ilgili her şeyi söylüyor. Yani bilmiyorum verdiği vadeler tutmuyor. Ama gerçekten ben şok yani dedigi sey hic aklimda yoktu

1500 tlye baktirdim en son. Hala aynı diye biliyorum. Detaylı bakiyor 45dk 1 saate yakin hayatınla ilgili her şeyi söylüyor. Yani bilmiyorum verdiği vadeler tutmuyor. Ama gerçekten ben şok yani dedigi sey hic aklimda yoktu
ay bu Atiye'nin yazarı olan mı, isim benzerliği mi? o da yaşam koçu vs. diye geçiyor da,NLP uzmanı falan. aynı kişi gibi de geldi saçma olmasın

ben daha önce hiç duymadım 3 aylık fal bütçemi ayırıp deneyebilriim belki ama kadına ulaşılcak hiçbiyer bulamadım instagram hesabı var bitane ondada bi bilgi yok

ay bu Atiye'nin yazarı olan mı, isim benzerliği mi? o da yaşam koçu vs. diye geçiyor da,NLP uzmanı falan. aynı kişi gibi de geldi saçma olmasın
Baktım kadına şimdi. Baya popülermiş,ünlüler falan takip ediyo kadını. Acaba forumda başka deneyen beğenen var mı ki. Çünkü birini beğendiğimiz başka birine olmuyo tutmuyo.

Ozelden yazin danışmanının numarasini vereyim ama dediğim gibi vadeleri tutmuyor sadece dedikleri çıkıyor

ya bişey dicem şimdi Adriana Metin Hara ile çıkarken bu kadınla tanışmıştır. sonucda adamın spiritüel eğitim okulu var ünlüler gidiyor. çok da abartılcak birşey degil adriananın gitmesi. olay surda kadın o kadar çok kazanıyor ki eski suratı yerine baska surat var artık. boşverin bu işleri biz 200 lük falcılardan devam kolay kazanılmıyor paralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…