- 26 Mayıs 2018
- 938
- 1.763
- 27
Bu sengul kimdir?? Ne bakiyor ve telefondan mi acaba?Arkadaslar kısmi olarak çıkan fal haberiyle geldim. Sengul boybas'a nisan ayında fal baktirmistim hic ama hiç aklimda olmayan bir sey soylemisti, 2 ay geçti ve onun dediği şey oldu. Diger dedikleri için de beklemedeyim. Ucreti cok yuksek ama dedikleri çıkıyor. Cunku inanın ki hiç aklımda olmayan bir seydi. Diger dedigi de olacak inşallah<3 beklemedeyim
Telefondan bakiyor ünlü bir falci tarot bakiyor. Adriana lima bile turkiyeye onun icin gelmis. Valla daha once forumda gömdüm kadını ama dedigini yasadim. Cok yuksek ama ucretiBu sengul kimdir?? Ne bakiyor ve telefondan mi acaba?
Ne kadara baktirmistin merak ettim, 2000 var mi? Bir de detayli bir fal mi bakiyor mu genel seyler mi soyluyor?Telefondan bakiyor ünlü bir falci tarot bakiyor. Adriana lima bile turkiyeye onun icin gelmis. Valla daha once forumda gömdüm kadını ama dedigini yasadim. Cok yuksek ama ucreti
1500 tlye baktirdim en son. Hala aynı diye biliyorum. Detaylı bakiyor 45dk 1 saate yakin hayatınla ilgili her şeyi söylüyor. Yani bilmiyorum verdiği vadeler tutmuyor. Ama gerçekten ben şok yani dedigi sey hic aklimda yoktuNe kadara baktirmistin merak ettim, 2000 var mi? Bir de detayli bir fal mi bakiyor mu genel seyler mi soyluyor?
ay bu Atiye'nin yazarı olan mı, isim benzerliği mi? o da yaşam koçu vs. diye geçiyor da,NLP uzmanı falan. aynı kişi gibi de geldi saçma olmasın1500 tlye baktirdim en son. Hala aynı diye biliyorum. Detaylı bakiyor 45dk 1 saate yakin hayatınla ilgili her şeyi söylüyor. Yani bilmiyorum verdiği vadeler tutmuyor. Ama gerçekten ben şok yani dedigi sey hic aklimda yoktu
ben daha önce hiç duymadım 3 aylık fal bütçemi ayırıp deneyebilriim belki ama kadına ulaşılcak hiçbiyer bulamadım instagram hesabı var bitane ondada bi bilgi yok1500 tlye baktirdim en son. Hala aynı diye biliyorum. Detaylı bakiyor 45dk 1 saate yakin hayatınla ilgili her şeyi söylüyor. Yani bilmiyorum verdiği vadeler tutmuyor. Ama gerçekten ben şok yani dedigi sey hic aklimda yoktu
Baktım kadına şimdi. Baya popülermiş,ünlüler falan takip ediyo kadını. Acaba forumda başka deneyen beğenen var mı ki. Çünkü birini beğendiğimiz başka birine olmuyo tutmuyo.ay bu Atiye'nin yazarı olan mı, isim benzerliği mi? o da yaşam koçu vs. diye geçiyor da,NLP uzmanı falan. aynı kişi gibi de geldi saçma olmasın
Bu kadın şey değimiydi ya ebru gündeşin kocasının falcısı ben mi yanlış biliyorumben daha önce hiç duymadım 3 aylık fal bütçemi ayırıp deneyebilriim belki ama kadına ulaşılcak hiçbiyer bulamadım instagram hesabı var bitane ondada bi bilgi yok
Merak ettim yazar mısın kesin burayaben ulaşabilirsem denicem kızlar merak etmeyin
yazarım canım tabi ama büyük ihtimal cevap vermicek instagramdan yazınca başka bi bilgiside yokMerak ettim yazar mısın kesin buraya
bunu ben de eski gönderilerde okudum.hapse gireceğini gördü mü acaba diye mera etmiyor değilimBu kadın şey değimiydi ya ebru gündeşin kocasının falcısı ben mi yanlış biliyorum
internet haberinde yalancı diyende varbunu ben de eski gönderilerde okudum.hapse gireceğini gördü mü acaba diye mera etmiyor değilim
bunu ben de eski gönderilerde okudum.hapse gireceğini gördü mü acaba diye mera etmiyor değilim
Girmedi ama gayet guzel yaşıyor yurt dışındabunu ben de eski gönderilerde okudum.hapse gireceğini gördü mü acaba diye mera etmiyor değilim
Bir erkeğin fal baktırmasıda çok komik geliyor bana,genelde biz kadınlar baktırıyoruz detaylı detaylı soruyoruz onlar ne soruyolar acaba diye düşünmüyor değilimGirmedi ama gayet guzel yaşıyor yurt dışında
5 bin liraya istanbulda güzel bir yerde tek başıma hoş bir akşam yemeği yiyip sorunlarımı 1 akşam ertelerim daha mantıklışengül 5 bin liraya bakıyomuş kalsın sağolsunben 5 bin liraya kendim düşüne düşüne bulurum hayatımı