- 12 Kasım 2012
- 1.570
- 1.364
ben burada eminenin bakıp çıkmayan iki kişiye rastladım biri çok ütopikti yıkarıda yazdım adam evlenmiş başkasıyla. bana da olacak diyor, adamın hislerinden de eminim zaten iletişimdeyiz lakin hayat şartları şuan ayrıyız. Senin çevrendekilere neleri bildi?Su falı bakan Emineden bahsediyorsanız ben hariç çevremdeki herkese olduğu gibi komple çıktı. Bana hiçbir falcının dediği çıkmıyor anladığım kadarıyla.Gerçi kadın bana olumsuzda konuşmuyor bekle olucak bekle olucak diyor. Ben umudumu kestim,olursa sürpriz olur.
at bakayımGörevlileri derken cin felan mıııbu Emine telefonda bakıyor değil mi numarasını sana özelden atsam o mu acaba
valla zihin okuyor olabilse bana iş hayatımla ilgili olmayan şeyleri yaşıyorum gibi anlatmazdı. yani fal baktığı kişiyi bile göremezken 3.kişiyi mi görecek? ya dediğiniz gibi bazılarına olmuyor ya da hakkaten bildikleri şeyler tesadüfi, yani detay olmadığı sürece yok eskisi gelecek, yok iş değiştireceksin gibi şeylerin bilinmesi zaten %50 ihtimal. gelecek çıkarsa şaşırırım o nedenle, bakalım 1 ay vadesi kaldı dediğinin.valla burada baktıklarından hiç tutturamadıgı da olmus sasırdım cidden cunku görevliyle baktıgını söylemisti:) gelecegi bilemez yine de. 3 harfliler de bilmez gelecegi karsı tarafın beynini okur sadece ama birine seni seviyor demis adam baskasıyla evlenmis herhalde ben o duruma şaşırdım.valla bilmiyorum bana ilk falı çok iyiydi sonra aradan 8 ay geçti yine baktırdım beni tanımadı. Yine aynı falı bakmıştı. Çıkarsa da çıkmazsa da yazacağım buraya.
Ama ben artık hayatının her şeyini döken yıldıznameci arıyorum eski usul.
Emine bende de fena patladı burada bir arkadaştan aldım ve çevremdeki 3kişiye denettim dün yine bir haber aldım arkadaşımla ilgili ondada çok kötü şekilde patladı ben buna şöyle örnek vereyim. Bunlar sizin bildikleriniz kadarını biliyor mesela ben durumu biliyorum olmayacağını hissediyorum yada hissetmiyorum tam olarak bu konular üzerinde yorum yapıyorlar. Ama senin bilmediğin birşeyi asla bilemiyorlar ben bunu sadece Sıla, Necmiye ve Derin denen bir kız vardı onda gördüm sonucu için birşey diyemem sonuç bunların 2sinden çıktı 1inde dediği gibi olmadı ama süreç dedikleri gibi oldu.valla burada baktıklarından hiç tutturamadıgı da olmus sasırdım cidden cunku görevliyle baktıgını söylemisti:) gelecegi bilemez yine de. 3 harfliler de bilmez gelecegi karsı tarafın beynini okur sadece ama birine seni seviyor demis adam baskasıyla evlenmis herhalde ben o duruma şaşırdım.valla bilmiyorum bana ilk falı çok iyiydi sonra aradan 8 ay geçti yine baktırdım beni tanımadı. Yine aynı falı bakmıştı. Çıkarsa da çıkmazsa da yazacağım buraya.
Ama ben artık hayatının her şeyini döken yıldıznameci arıyorum eski usul.
Sana mesaj attım canım. Ya bilmiyorum acaba ben fallarda hiç ağzımı açmam konuşmam detay vermem ondan kaynaklı mı enerji kanalıma giremiyorlar bilmiyorum.ben burada eminenin bakıp çıkmayan iki kişiye rastladım biri çok ütopikti yıkarıda yazdım adam evlenmiş başkasıyla. bana da olacak diyor, adamın hislerinden de eminim zaten iletişimdeyiz lakin hayat şartları şuan ayrıyız. Senin çevrendekilere neleri bildi?
Bazı insanlara fal bakılamıyor neden bilmiyorum:/
bakımı 500 liraymıs. baktıran var mı değer mi acaba?sanırım haklısınız, çünkü size gönderdiğim numarada whatsapp bilgilerinde yasemin derin isimli mail yazmış.
lizyaa bana falcı marsın dediği birşey çıktı. ama işte asıl konu değil yani genel geçer bi bölümü. zamanları çıkıyor mu çünkü ağustos Demis?Ismini degistirip Yasemin Derin yapmis olabilir mi? Instagramda oyle bir hesap var ama
Canim bana az cok cikiyor dedikleri ama son fali cok bastan savmaydi, bayramda indirimde baktirdim sanirim tatildeydi cok kendini vermemis sallamasyon bir faldi. Daha onceki falinda soyledigi nokta atisli seyler oldu ama bir konuda yanilmisti ayrica Haziran ayi icin dedigi kisiyle iliski yasamadim. Haziran'da biriyle tanistim ama soyledigi gibi olmadi, bir sey olmadi yani sadece tanisma oldu. Yani kotunun iyisi az cok tutturuyor ama kendini vermesi lazim bence, bazen oylesine bakip yolluyor.lizyaa bana falcı marsın dediği birşey çıktı. ama işte asıl konu değil yani genel geçer bi bölümü. zamanları çıkıyor mu çünkü ağustos Demis?
ay bu sadece bakım mı? enerji çalışması falan da olsaydı bari içindebakımı 500 liraymıs. baktıran var mı değer mi acaba?
enerji çalışması artı Tarot bin tl misay bu sadece bakım mı? enerji çalışması falan da olsaydı bari içindene bileyim çok pahlı geldi, yorum da bulamadım pek. değmez gibi şimdilik sanki.
bu falların da böyle kötü bir özelliği var. yani inansan beklentiye giriyorsun inanmasan mutsuz hissediyorsun. ne zaman çıkıp çıkmayacağını kestirmek çok zor yaCanim bana az cok cikiyor dedikleri ama son fali cok bastan savmaydi, bayramda indirimde baktirdim sanirim tatildeydi cok kendini vermemis sallamasyon bir faldi. Daha onceki falinda soyledigi nokta atisli seyler oldu ama bir konuda yanilmisti ayrica Haziran ayi icin dedigi kisiyle iliski yasamadim. Haziran'da biriyle tanistim ama soyledigi gibi olmadi, bir sey olmadi yani sadece tanisma oldu. Yani kotunun iyisi az cok tutturuyor ama kendini vermesi lazim bence, bazen oylesine bakip yolluyor.
Binnaz'a kiyaslarsak normal bence Binnaz ucmusenerji çalışması artı Tarot bin tl mis
Evet oyle oluyor ama ben fal baktirinca artik olasilik diye bakiyorum, cikarsa sevinirim cikmazsa uzulmem modunda olmayi ogrendim zaten cogunlukla cikmiyor.bu falların da böyle kötü bir özelliği var. yani inansan beklentiye giriyorsun inanmasan mutsuz hissediyorsun. ne zaman çıkıp çıkmayacağını kestirmek çok zor ya
Numarasını atar mısınızBen beğendim ama burdan baktırıp memnun kalmayanlar olmuş
Numarasını atar mısınızyeliz de güzel bana dedikleri hep sonradan cıktı. beğeniyorum onu da. arkadasım da baktırıyor ona da bildigi seyler oldu.
Numarasını atar mısınızYelda 300 liraydı ama yıldızname telepati akıl okuma falı 400 liraydı ben onu seçtiminstagramdan bakan kişi Tarot baktı
Numarasını atar mısın canımKizlar çok sormuşsunuz Yelda hanımı özelden kendiniz sorun birinin beğendiği diğerine tutmaz etmez ben beğendim ama benim sorunum sadece ilişkim oldugu için bakımı hoşuma gıttı.Kefil olmak istemiyorum para ödüyoruz sonuçta hepimiz instg da fal.enerjievi adında sayfası var ordan görüşün
Kızlar merhaba ben Yelda’ya baktırdım. Benim olayı genel hatlarıyla bildi. Öyle çok bir bilgi de vermedim. Doğum tarihi ve adımla baktı. Kadın olayı tak tak anlattı. 100 tane içerisinden valla en iyi bakan, en net bilen bu oldu. Herkese baktırdım hemen hemen, cidden parasının hakkını veriyor. Diğerleri 250 ye bakıyor saçma sapan yorumlar boşu boşuna para çöp oluyor. Baktırmak isteyene tavsiye ederim. İlk defa birinden memnun kaldımfal hayatımın şoku oldu
Numarasını atar mısınben an itibari ile Yelda hanımı denedim. su falı baktırdım, genel. öyle detay nokta atışı falan olmadı, daha çok gelecek için konuştu, olursa yazarım. ama saçma, olmaz denecek bir şey de demedi. geçmiş ilişkimi gördü, ben sormadım ama fal bakan herkese derler sanırım:) ben emin olmak için tip, harf görüyor musunuz dedim, tipini doğru bildi. onun dışında geçmiş ya da anla ilgili bir şey demediğinden doğru yanlış diyemem. kötü değildi genel olarak, her şeyi cevapladı sağolsun, karakterimle ilgili de bir iki doğru dediği oldu.