İstanbul'da Fal - Falcılar

biyoenerji işte. üstünüzdeki negatifi arındıyor, zihninizi bedeninizi temizliyor.hayatınıza pozitifi çekmeniz için. reiki falan tarzı şeyler. tabi Yasemin hanım tam ne yapıyor bilemiyorum.
Nasıl bir arındırma yapıyor acaba yüzyüze bakımdamı online bakımdamı yapıyor bilginiz var mı

Nasıl bir arındırma yapıyor acaba yüzyüze bakımdamı online bakımdamı yapıyor bilginiz var mı.

Nasıl bir arındırma yapıyor acaba yüzyüze bakımdamı online bakımdamı yapıyor bilginiz var mı
o konuda bilgim yok, bir sitede yüzyüze yapılan yorumlara denk geldim. kendi instagramında da vardı sanki. ama uzaktan bilemiyorum.

Evet seninde benim olayda tam fiyasko oldu patlak verdi. Ben en çok sende Hazal,Zeynep,Emine ve Safiyeye şaşırdım yani insan nasıl olurda evlenmek üzere olan bir insanı görmeyip birde gelecek edecek sana duygusu var bu iş bitmemiş şuan geziyor takılıyor dolaşıyor diyebilirler aklım almıyor. Yani ozaman bu falcilarin bir şey bildiği yok hep dediğim sizin bildiğiniz kadarını biliyorlar.
Gerçi diğerinde bilememişlerdi. Canan ve Seyhan ne demişti sana bir onu hatırlamıyorum
Kimse birşeyi tam mı bırak çeyrek bile bilemedi. Seyhan a da artık gitmicem.

Kimse birşeyi tam mı bırak çeyrek bile bilemedi. Seyhan a da artık gitmicem
siz daha önce denediğiniz hiçbir falcıya gitmeyin bence. belli ki olmamamışlar size. illa da baktırmak isterseniz yeni birini denemeniz en mantıklısı gibi. Ama boşa üzülmekten başka bir işe de yaramamışlar sizin için, dilerim bu fal işleri huzurunuzu daha fazla bozmaz da her şey gönlünüzce olur.

siz daha önce denediğiniz hiçbir falcıya gitmeyin bence. belli ki olmamamışlar size. illa da baktırmak isterseniz yeni birini denemeniz en mantıklısı gibi. Ama boşa üzülmekten başka bir işe de yaramamışlar sizin için, dilerim bu fal işleri huzurunuzu daha fazla bozmaz da her şey gönlünüzce olur.
Yok o yenilerinide denedi denetik hepsini :)) Çünkü mermaid ketumdur ve değişlenlik gösteriyor biri zaten eğer Mermaide bilemiyorsa ben ona falcı diyemem. Çünkü onun haber alabileceği kaynaklar sınırlı yani biz sosyal medyadan telefondan rahatça belki aynı mekanlardan görebiliyoruz ama mermaidin öyle bir şansı yok o yüzden çoğu şeyi anlık durumları kendide bilemediği için onda hep yanıldılar bilemediler. Buda benim tezimi doğruluyor sadece bizim düşüncemizi okuyup bizim bildiklerimizi biliyorlar.

Çok saolun zaten artık tüketio fal işi beni. Hem kendime hemde benim gibi olan herkes için aynısını diliorum.

Yok o yenilerinide denedi denetik hepsini :)) Çünkü mermaid ketumdur ve değişlenlik gösteriyor biri zaten eğer Mermaide bilemiyorsa ben ona falcı diyemem. Çünkü onun haber alabileceği kaynaklar sınırlı yani biz sosyal medyadan telefondan rahatça belki aynı mekanlardan görebiliyoruz ama mermaidin öyle bir şansı yok o yüzden çoğu şeyi anlık durumları kendide bilemediği için onda hep yanıldılar bilemediler. Buda benim tezimi doğruluyor sadece bizim düşüncemizi okuyup bizim bildiklerimizi biliyorlar.
Çok çok az kişi bizim bilmediğiniz şeyleri soluo. O kadar az ki sayıları. Necmiye ya da işte heidi senin baktırdığın derin gibi. Başka kim var bilmiorum. Elbet vardır da biz rastlamadık.

benim de durumum onun gibi. eskisi hakkında bilgi alacağım bir kanal yok ve olsun da istemiyorum kesinlikle. ama falcılar malum eski sevgili yorumu yapmaya bayılıyor. baktırdıklarımın bir kısmı sevgilisi var derken bir kısmı yok dedi. hangisi doğru bilmiyorum ve ilgilenmiyorum şahsen ama bu durumda benin zihnimi okuduklarını söyleyemem, atıyorlar bence. bağım olmayan insanı görebileceklerini sanmıyorum.

Çok çok az kişi bizim bilmediğiniz şeyleri soluo. O kadar az ki sayıları. Necmiye ya da işte heidi senin baktırdığın derin gibi. Başka kim var bilmiorum. Elbet vardır da biz rastlamadık.
bari bilmediğimiz 1-2 şey söyleyecek o çok az kişilerin denemediysek bizede söyler misiniz deneyelim :KK70:

Arkadaslar kısmi olarak çıkan fal haberiyle geldim. Sengul boybas'a nisan ayında fal baktirmistim hic ama hiç aklimda olmayan bir sey soylemisti, 2 ay geçti ve onun dediği şey oldu. Diger dedikleri için de beklemedeyim. Ucreti cok yuksek ama dedikleri çıkıyor. Cunku inanın ki hiç aklımda olmayan bir seydi. Diger dedigi de olacak inşallah<3 beklemedeyim

Bu arada baktirmadigim kimse de kalmadı neredeyse. Ama soyle söyleyeyim sengul haric hepsi akil okuyor. Duymak istediklerimizi soyluyor ama sengul bilmiyorum daha once burada kotulemistim kadını ama valla dedigi çıktı. Bu arada vadeleri tutmuyor onu belirteyim

X