Evet bazı erkekler çok meraklı. Her şeyin de içindekerBir erkeğin fal baktırmasıda çok komik geliyor bana,genelde biz kadınlar baktırıyoruz detaylı detaylı soruyoruz onlar ne soruyolar acaba diye düşünmüyor değilim
Nasıl yani, x3 yapmış fiyatını son zamanlarda demek ki. E benzin çok zamlandı ondandırşengül 5 bin liraya bakıyomuş kalsın sağolsunben 5 bin liraya kendim düşüne düşüne bulurum hayatımı
Ay ever ya birşeyden geri kalsalar bariEvet bazı erkekler çok meraklı. Her şeyin de içindeker
Büyük konuşmayayım ama ben de. Erkekler kadın gibi davranınca hoşuma gitmiyor itici buluyorum. Tamam erkek parfümleri falan da satılıyor ama parfüm dıışında kız arkadaşıyla Watson’s’da Sephora’da gezen erkekler oluyor ya, Allah korusun hiç istemem sevgilimin öyle olmasınıAy ever ya birşeyden geri kalsalar barierkek arkadaşım benim için fal baktırsaydı çok gıcık olurdum ama orası ayrı
ay öyle deme benim çok yakın bi dostum var o baktırıyo çokta efendi bi adam tatlı tatlı parasını veriyo dinliyoAy ever ya birşeyden geri kalsalar barierkek arkadaşım benim için fal baktırsaydı çok gıcık olurdum ama orası ayrı
Ay aynen ya dişil dişil hareketler hiç sevmemBüyük konuşmayayım ama ben de. Erkekler kadın gibi davranınca hoşuma gitmiyor itici buluyorum. Tamam erkek parfümleri falan da satılıyor ama parfüm dıışında kız arkadaşıyla Watson’s’da Sephora’da gezen erkekler oluyor ya, Allah korusun hiç istemem sevgilimin öyle olmasını
Haha oooo birde binnazda üyelikay öyle deme benim çok yakın bi dostum var o baktırıyo çokta efendi bi adam tatlı tatlı parasını veriyo dinliyoyıllar önce ona serkan batuyu önermiştim binnazda üyelik açmıştı baktırmak için
galiba seven adam herşeyi yapıyo kızlar jdksdkss
Aynı kişiay bu Atiye'nin yazarı olan mı, isim benzerliği mi? o da yaşam koçu vs. diye geçiyor da,NLP uzmanı falan. aynı kişi gibi de geldi saçma olmasın
siz beğendiniz mi peki? gelecek öngörülerinde çıkan şeyler oldu mu hiç?Aynı kişi
Ebrunun kocasının falcısı ki benim de baktırmışlığım vardır
Benimle ilgili sadece sayılı insanın bildiği bir şey söyledisiz beğendiniz mi peki? gelecek öngörülerinde çıkan şeyler oldu mu hiç?
durun yapmayınKizlar bana spesifik bir olayı daha bilen birinden bahsedecegim instagram adresi 1tarotgram 300tlye bakiyor. Zam yapmadi. Isterseniz onu deneyebilirsiniz dedigi 2sey gerceklesti :)) sitenin en çok fal baktırani olabilirim gerçekten
bana burdan veya mesajdan yazarsanız nasıl baktığını filan yani aramamı kayıt mı diyeKizlar bana spesifik bir olayı daha bilen birinden bahsedecegim instagram adresi 1tarotgram 300tlye bakiyor. Zam yapmadi. Isterseniz onu deneyebilirsiniz dedigi 2sey gerceklesti :)) sitenin en çok fal baktırani olabilirim gerçekten
yorum yazarsınız değil mi?bana burdan veya mesajdan yazarsanız nasıl baktığını filan yani aramamı kayıt mı diye
ben hemen yazıp baktırabilirimyarın baktırcak birini arıyodum şansıma bu kişi olsun
tabi kızçe yazıcam burayayorum yazarsınız değil mi?
geçmişi net bildi demişsiniz, bir detay falan mı bildi, yoksa sizin tepkilerinize göre öi yorumladı? yani falcılar biraz bizim tepkimize göre tahmin edebiliyor ve detay değilse -yok ailevi sıkıntı, maddi sıkıntı vs. gibi klasikler- çok da bilmiş gibi düşünüp moralinizi bozmayın.ilişki statikleri çok benzer çünkü, size ait özel bir detay yoksa bir anlamı yok üzülmenizin.VALLA BİRİNİZ BANA RİTANIN FALLARININ ÇIKMADIĞINI SÖYLEYİN YA GECMİSİ NET BİLDİ. GELCEK NASIL OLUYOR RİTADA?