İstanbul'da Fal - Falcılar

şengül 5 bin liraya bakıyomuş kalsın sağolsun :KK70: ben 5 bin liraya kendim düşüne düşüne bulurum hayatımı
Nasıl yani, x3 yapmış fiyatını son zamanlarda demek ki. E benzin çok zamlandı ondandır😆 Zaten ünlüler gidiyorsa normal, Adriana Lima sırf ona fal baktırmaya bir günlüğüne başka şehirden gelmiş normal yani 5 bin olması, soru soramadığın 10 dk fala 1000 istiyorlar Binnaz’da artık.

Ay ever ya birşeyden geri kalsalar bari 😂 erkek arkadaşım benim için fal baktırsaydı çok gıcık olurdum ama orası ayrı🤣
Büyük konuşmayayım ama ben de. Erkekler kadın gibi davranınca hoşuma gitmiyor itici buluyorum. Tamam erkek parfümleri falan da satılıyor ama parfüm dıışında kız arkadaşıyla Watson’s’da Sephora’da gezen erkekler oluyor ya, Allah korusun hiç istemem sevgilimin öyle olmasını 😁

Ay ever ya birşeyden geri kalsalar bari 😂 erkek arkadaşım benim için fal baktırsaydı çok gıcık olurdum ama orası ayrı🤣
ay öyle deme benim çok yakın bi dostum var o baktırıyo çokta efendi bi adam tatlı tatlı parasını veriyo dinliyo :KK70: yıllar önce ona serkan batuyu önermiştim binnazda üyelik açmıştı baktırmak için
galiba seven adam herşeyi yapıyo kızlar jdksdkss

Büyük konuşmayayım ama ben de. Erkekler kadın gibi davranınca hoşuma gitmiyor itici buluyorum. Tamam erkek parfümleri falan da satılıyor ama parfüm dıışında kız arkadaşıyla Watson’s’da Sephora’da gezen erkekler oluyor ya, Allah korusun hiç istemem sevgilimin öyle olmasını 😁
Ay aynen ya dişil dişil hareketler hiç sevmem 😃

Kizlar bana spesifik bir olayı daha bilen birinden bahsedecegim instagram adresi 1tarotgram 300tlye bakiyor. Zam yapmadi. Isterseniz onu deneyebilirsiniz dedigi 2sey gerceklesti :)) sitenin en çok fal baktırani olabilirim gerçekten

Kizlar bana spesifik bir olayı daha bilen birinden bahsedecegim instagram adresi 1tarotgram 300tlye bakiyor. Zam yapmadi. Isterseniz onu deneyebilirsiniz dedigi 2sey gerceklesti :)) sitenin en çok fal baktırani olabilirim gerçekten
durun yapmayın🤭bir şey bildikleri yok anca enerjimi bozuyorlar diye kendimi ikna ediyorum tam sonra böyle şeyler diyorsunuz ama olacak iş değil:).

bana burdan veya mesajdan yazarsanız nasıl baktığını filan yani aramamı kayıt mı diye
ben hemen yazıp baktırabilirim :KK70: yarın baktırcak birini arıyodum şansıma bu kişi olsun :halay:

VALLA BİRİNİZ BANA RİTANIN FALLARININ ÇIKMADIĞINI SÖYLEYİN YA GECMİSİ NET BİLDİ. GELCEK NASIL OLUYOR RİTADA?

VALLA BİRİNİZ BANA RİTANIN FALLARININ ÇIKMADIĞINI SÖYLEYİN YA GECMİSİ NET BİLDİ. GELCEK NASIL OLUYOR RİTADA?
geçmişi net bildi demişsiniz, bir detay falan mı bildi, yoksa sizin tepkilerinize göre öi yorumladı? yani falcılar biraz bizim tepkimize göre tahmin edebiliyor ve detay değilse -yok ailevi sıkıntı, maddi sıkıntı vs. gibi klasikler- çok da bilmiş gibi düşünüp moralinizi bozmayın.ilişki statikleri çok benzer çünkü, size ait özel bir detay yoksa bir anlamı yok üzülmenizin.

X