İstanbul'da Fal - Falcılar

çekim yasası felan hiçbişey olduğunu düşünmüyorum eğer öyle olsaydı valla irade diye bişey kalmazdı karmakarışık hayat yaşardık
ki oluyo olsa youtubeda anlatmazlar bunu

olmadığı halde sürekli aynı falcılara baktıranları anlamıyorum. 5500 sayfa olmuş şurada; konuşulan en fazla 50 falcı. Ve onların da yüzde 95’i fail. online fal sitelerinde, kafelerde bakan falcılar bunlar ne kadar verimli olabilirler ki? Koca türkiyede 50 başarısız falcı varsa sadece biz bırakıp gidelim. Rita vs deniyor; kız felaket tellalıymış sanırım ayrılmayacak adama da ayrılacaksın diyormuş. Bazısı da başkasıyla nişanlanmış eski sevgiliye dönecek dönecek diye milleti kandırıyor. yazık yani bazen üzülüyorum. eski usül hakkıyla remil, yıldızname vs. bakan kimse yok ya da reklam yapmıyor, bu işi parayla yapmıyor biz bilmiyoruz.

Bu kadar sayfa var ve tek falcı yok helal olsun yaa cidden helal olsun asla birini bulamamız ve sürekli atıp tutmaları. Bu kez Zeynep bana çok attı ole kötü baktı ki en son baktığında Hazal’ın dedikleri bir patladı. Safiye de tek çıkan bir detay yok. Elde var 0. Bu kadar kötü fallar giden paralar ve ümitler. Biraz ara vermek en iyisi

Senin baktirdigin bir kadin vardi ama ismini unuttum, o bilememis miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…