bu su falcı Emine mi? geleceğini bilmem daha vakit var ama bana iş hayatımla ilgili öyle saçmaladı ki. yani bir cerraha sen telefon başında mı çalışıyorsun demesi gibi bir şeydi. bir de yok dedikçe o zaman evden çalışıyorsyn diyor hayır diyorum,iş yerinde öyle bir işe geçeceksin diyor. dediği olursa meslekten çıkardı beni resmenGörevlileri derken cin felan mıııbu Emine telefonda bakıyor değil mi numarasını sana özelden atsam o mu acaba
Tatlım numarasını özelden bana atar mısın varsa hala karşılaştıralım o kadın o mubu su falcı Emine mi? geleceğini bilmem daha vakit var ama bana iş hayatımla ilgili öyle saçmaladı ki. yani bir cerraha sen telefon başında mı çalışıyorsun demesi gibi bir şeydi. bir de yok dedikçe o zaman evden çalışıyorsyn diyor hayır diyorum,iş yerinde öyle bir işe geçeceksin diyor. dediği olursa meslekten çıkardı beni resmeneskisinin isminin 2 harfini bildi anca, bir iki şey tutunca e belki dedim. adamı da evli gördü biz sevgiliyken iyice saçmaladı. yani görevlilerinde pek iş yok demek ki
sonu 96Tatlım numarasını özelden bana atar mısın varsa hala karşılaştıralım o kadın o mu
Çıkmıyor eğer İstanbul'daki Emine ise buEmine çıkar mı fikrim yok ama bildiğim eminenin görevlileri var o şekilde bakıyor.
Evet seninde benim olayda tam fiyasko oldu patlak verdi. Ben en çok sende Hazal,Zeynep,Emine ve Safiyeye şaşırdım yani insan nasıl olurda evlenmek üzere olan bir insanı görmeyip birde gelecek edecek sana duygusu var bu iş bitmemiş şuan geziyor takılıyor dolaşıyor diyebilirler aklım almıyor. Yani ozaman bu falcilarin bir şey bildiği yok hep dediğim sizin bildiğiniz kadarını biliyorlar.Bu kadar sayfa var ve tek falcı yok helal olsun yaa cidden helal olsun asla birini bulamamız ve sürekli atıp tutmaları. Bu kez Zeynep bana çok attı ole kötü baktı ki en son baktığında Hazal’ın dedikleri bir patladı. Safiye de tek çıkan bir detay yok. Elde var 0. Bu kadar kötü fallar giden paralar ve ümitler. Biraz ara vermek en iyisi
Canım o bakmaz biliyorum referans bulman lazim. Onun zaten tüm falları dolu oluyor sana cevap vermesi 1hafta bakmasıda yine 1haftayi bulur. Şu saatte bakicam der 2gun sonra döner bakar. O yüzden yeni gelen kimseye bakmıyor. Benim 2arkadasima bakmadı ben kaç kere ısrar ettim. Birdahada kimseye verme dedi. O yüzden numarada veremiyorum.Kizlar sılanın numarasi kimde var bana anı bilen bir falci lazım
Evet ben de olan numara da o , yani o da tırt diyorsunuzsonu 96
evet bendeki de 96 ile bitiyor, aynı kişi sanırım.Tatlım numarasını özelden bana atar mısın varsa hala karşılaştıralım o kadın o mu
Su falı bakan Emineden bahsediyorsanız ben hariç çevremdeki herkese olduğu gibi komple çıktı. Bana hiçbir falcının dediği çıkmıyor anladığım kadarıyla.Gerçi kadın bana olumsuzda konuşmuyor bekle olucak bekle olucak diyor. Ben umudumu kestim,olursa sürpriz olur.Evet ben de olan numara da o , yani o da tırt diyorsunuz
Nerden bulabilirim peki önemli bir konu var anı bilen biri lazım banaCanım o bakmaz biliyorum referans bulman lazim. Onun zaten tüm falları dolu oluyor sana cevap vermesi 1hafta bakmasıda yine 1haftayi bulur. Şu saatte bakicam der 2gun sonra döner bakar. O yüzden yeni gelen kimseye bakmıyor. Benim 2arkadasima bakmadı ben kaç kere ısrar ettim. Birdahada kimseye verme dedi. O yüzden numarada veremiyorum.
Ama Sıla iyidir. Bana mesela kimse adamın hayatında yokken ciddi ilişkisi olacağını söyledi sonu tutmayacak o belli oldu ama en azından benim bilmediğim olacak birşeyi söyledi. Bulabilirseniz referans baktırın. Vardır illa
Ankara grubuna yaz ordan biri belki kendi yardımcı olabilirNerden bulabilirim peki önemli bir konu var anı bilen biri lazım bana
Ben baktırdım ona.anı bildi ama gelecek hakkinda dedikleri olmadiKızlar baba vanga damlayı deneyen oldu mu
Mesela sırasıyla anlatayim.Örnek verebilir misiniz ?
1 yıl önce filan arkadaşım çok merak etmişti sonra vazgeçti çünkü kadının ne numarası ne sitesi ne bişeyi var instagramda var dediler yazdı 15 gün bekledi cevap felan yok merak edip deneyememiştiYasemin Beycan hakkında fikri olan var mı? forumda daha önce bir iki yorum yapılmış ama sonra kimse bir şey dememiş. biyoenerji uzmanı diye geçiyor bir de, değişik bir tarzı var sanırım. zamanında fal baktıran ya da enerji çalışması yaptıran varsa bilgi verebilir mi acaba?
size özelden yazdım. arkadaşınız denerse bizimle de paylaşır mısınız özel olmayacak seviyede şeyleri. teşekkürler.1 yıl önce filan arkadaşım çok merak etmişti sonra vazgeçti çünkü kadının ne numarası ne sitesi ne bişeyi var instagramda var dediler yazdı 15 gün bekledi cevap felan yok merak edip deneyememişti
bulursanız banada söyliyinde kızçeye iletiyim oda baktırır veya ben baktırırım haftaya filan
Ismini degistirip Yasemin Derin yapmis olabilir mi? Instagramda oyle bir hesap var amaYasemin Beycan hakkında fikri olan var mı? forumda daha önce bir iki yorum yapılmış ama sonra kimse bir şey dememiş. biyoenerji uzmanı diye geçiyor bir de, değişik bir tarzı var sanırım. zamanında fal baktıran ya da enerji çalışması yaptıran varsa bilgi verebilir mi acaba?
sanırım haklısınız, çünkü size gönderdiğim numarada whatsapp bilgilerinde yasemin derin isimli mail yazmış.Ismini degistirip Yasemin Derin yapmis olabilir mi? Instagramda oyle bir hesap var ama
valla burada baktıklarından hiç tutturamadıgı da olmus sasırdım cidden cunku görevliyle baktıgını söylemisti:) gelecegi bilemez yine de. 3 harfliler de bilmez gelecegi karsı tarafın beynini okur sadece ama birine seni seviyor demis adam baskasıyla evlenmis herhalde ben o duruma şaşırdım.Görevlileri derken cin felan mıııbu Emine telefonda bakıyor değil mi numarasını sana özelden atsam o mu acaba