Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O daha önce denendi iyi çıkmadı.Merhaba Mardin kiziltepede Fatma bacı diye biri varmış çok iyi fal bakiyor numarası olan var mı
Cekim yasasıyla istediğim her seyi elde ettim arkadaslar. Youtubede bir suru video var izleyinKızlar Esmalarla istediği dileği kabul olan yapan arkadaşımız var mı içimizde?
Örnek verebilir misiniz ?Cekim yasasıyla istediğim her seyi elde ettim arkadaslar. Youtubede bir suru video var izleyin
valla ben de denedim bazı videoları da olmadı bir şey. imgelemek ve sonra unutup beklentiye girmemek diyorlar. o iş bende olmuyor maalesefCekim yasasıyla istediğim her seyi elde ettim arkadaslar. Youtubede bir suru video var izleyin
bulursan bana da söyle yüzyüze tel farketmezKızlar adam akıllı yıldızname baktırmak istiyorum yüzyüze önerebileceğiniz birisi var mıdır ?
onu ben de duydum. ama tel yok:S ulaşamadım.Merhaba Mardin kiziltepede Fatma bacı diye biri varmış çok iyi fal bakiyor numarası olan var mı
Emine çıkar mı fikrim yok ama bildiğim eminenin görevlileri var o şekilde bakıyor.Umarım çıkmaz dedikleri ya Emine hanımın çıkar umarım
bulup memnun kalırsam söylerim canım,yok ama adam akıllı yıldızname bakan. Arayıştayım bendebulursan bana da söyle yüzyüze tel farketmez
Görevlileri derken cin felan mııı bu Emine telefonda bakıyor değil mi numarasını sana özelden atsam o mu acabaEmine çıkar mı fikrim yok ama bildiğim eminenin görevlileri var o şekilde bakıyor.
İnstagram sayfasında ilişki koçu yazıyor….Kızlar biri su falı bakıyor daha önce bir arkadaşım baktırmış memnun kalmış, benim şuan için param yok diye deneyemiyorum belki baktırmak isteyen olur. Zuleyha Zuleyha (@diamond___z___) • Instagram photos and videos
Senin baktirdigin bir kadin vardi ama ismini unuttum, o bilememis miydi?Bu kadar sayfa var ve tek falcı yok helal olsun yaa cidden helal olsun asla birini bulamamız ve sürekli atıp tutmaları. Bu kez Zeynep bana çok attı ole kötü baktı ki en son baktığında Hazal’ın dedikleri bir patladı. Safiye de tek çıkan bir detay yok. Elde var 0. Bu kadar kötü fallar giden paralar ve ümitler. Biraz ara vermek en iyisi