İstanbul'da Fal - Falcılar

Su falı bakan Emineden bahsediyorsanız ben hariç çevremdeki herkese olduğu gibi komple çıktı. Bana hiçbir falcının dediği çıkmıyor anladığım kadarıyla.Gerçi kadın bana olumsuzda konuşmuyor bekle olucak bekle olucak diyor. Ben umudumu kestim,olursa sürpriz olur.
ben burada eminenin bakıp çıkmayan iki kişiye rastladım biri çok ütopikti yıkarıda yazdım adam evlenmiş başkasıyla. bana da olacak diyor, adamın hislerinden de eminim zaten iletişimdeyiz lakin hayat şartları şuan ayrıyız. Senin çevrendekilere neleri bildi?

Bazı insanlara fal bakılamıyor neden bilmiyorum:/

valla burada baktıklarından hiç tutturamadıgı da olmus sasırdım cidden cunku görevliyle baktıgını söylemisti:) gelecegi bilemez yine de. 3 harfliler de bilmez gelecegi karsı tarafın beynini okur sadece ama birine seni seviyor demis adam baskasıyla evlenmis herhalde ben o duruma şaşırdım. :KK70: valla bilmiyorum bana ilk falı çok iyiydi sonra aradan 8 ay geçti yine baktırdım beni tanımadı. Yine aynı falı bakmıştı. Çıkarsa da çıkmazsa da yazacağım buraya.

Ama ben artık hayatının her şeyini döken yıldıznameci arıyorum eski usul.
valla zihin okuyor olabilse bana iş hayatımla ilgili olmayan şeyleri yaşıyorum gibi anlatmazdı. yani fal baktığı kişiyi bile göremezken 3.kişiyi mi görecek? ya dediğiniz gibi bazılarına olmuyor ya da hakkaten bildikleri şeyler tesadüfi, yani detay olmadığı sürece yok eskisi gelecek, yok iş değiştireceksin gibi şeylerin bilinmesi zaten %50 ihtimal. gelecek çıkarsa şaşırırım o nedenle, bakalım 1 ay vadesi kaldı dediğinin.

valla burada baktıklarından hiç tutturamadıgı da olmus sasırdım cidden cunku görevliyle baktıgını söylemisti:) gelecegi bilemez yine de. 3 harfliler de bilmez gelecegi karsı tarafın beynini okur sadece ama birine seni seviyor demis adam baskasıyla evlenmis herhalde ben o duruma şaşırdım. :KK70: valla bilmiyorum bana ilk falı çok iyiydi sonra aradan 8 ay geçti yine baktırdım beni tanımadı. Yine aynı falı bakmıştı. Çıkarsa da çıkmazsa da yazacağım buraya.

Ama ben artık hayatının her şeyini döken yıldıznameci arıyorum eski usul.
Emine bende de fena patladı burada bir arkadaştan aldım ve çevremdeki 3kişiye denettim dün yine bir haber aldım arkadaşımla ilgili ondada çok kötü şekilde patladı ben buna şöyle örnek vereyim. Bunlar sizin bildikleriniz kadarını biliyor mesela ben durumu biliyorum olmayacağını hissediyorum yada hissetmiyorum tam olarak bu konular üzerinde yorum yapıyorlar. Ama senin bilmediğin birşeyi asla bilemiyorlar ben bunu sadece Sıla, Necmiye ve Derin denen bir kız vardı onda gördüm sonucu için birşey diyemem sonuç bunların 2sinden çıktı 1inde dediği gibi olmadı ama süreç dedikleri gibi oldu.

Emineye gelince birkere bana başta üzerinde durmadığım inanmadığım ehh buda geçici dediğim bir duruma hiç girmedi sorduğum halde öyle biri yok hayatında dedi ve oysaki kıza yüzük bile takmış. Ben bunu sonradan öğrendim ve kendisinede dedim nasıl göremezsin ya işte sevgi yokta şöylede duygu yokta göremedim de ayrılırlarda falan sonra tabi yer tutulmuş, para ödenmiş düğün mekanı için yani kötü patladı bu şekilde hepsi patladı bu arada

Arkadaşıma biliyorsunuz yazmıştım bu çocuk senden vazgeçmez sana duygusu var görüşceksiniz vs hayatında kimse yok dedi adamın ciddi ilişkisi varmış 1ay ya sürmedi evlendi şok olduk biz bile bilmiyorduk.

Diğer arkadaşıma işte bir mevzu sordu hayır yok asla dedi önemli bir mevzu dün olduğunu öğrendik. Ve gerçekten çok önemli bir konuydu ve arkadaşım çok ama çok üzgün.

Şimdi bunu bilemeyen birde üstüne beklenti yaratıp hayal kırıklığına uğratan (inanıp inanmamanız fala bel bağlayıp bağlamamanızdan bahsetmiyorum, şimdi çıkar birileri aman fal bel bağlamayın bukadar diye konuşmalar yapar konu bu değil bel bağlıyorum yada bağlamıyorum sonuç itibariyle baktırıyorum) bir insana ben asla fal baktırmam demekki sadece bildiklerimizi bilip ona göre yorum yapıyorlar. Arada belki bazı şeyleri söylüyo olabilirler bilmediğimiz ama bukadar önemli bir konuda yanılıyorsa biri birzahmet artık fal bakmasınlar.

ben burada eminenin bakıp çıkmayan iki kişiye rastladım biri çok ütopikti yıkarıda yazdım adam evlenmiş başkasıyla. bana da olacak diyor, adamın hislerinden de eminim zaten iletişimdeyiz lakin hayat şartları şuan ayrıyız. Senin çevrendekilere neleri bildi?

Bazı insanlara fal bakılamıyor neden bilmiyorum:/
Sana mesaj attım canım. Ya bilmiyorum acaba ben fallarda hiç ağzımı açmam konuşmam detay vermem ondan kaynaklı mı enerji kanalıma giremiyorlar bilmiyorum.

ben de emineyle ilgili birkaç birşey söyleyim. falı o kadar iyiydi ki gelip buraya yazmıştım. hatta arkadasım da benden sonra baktırdı ona da efsane bakmıştı. ama vakit gecti koca faldan bir tane küçük birşey cıktı. asıl mesele çıkmadı. arkadasıma da çıkmamış. çok üzüldüm çünkü çok beğenmiştim. bu kadar güzel bakılamaz hala da diyorum bakımı çok güzel. ama yani gelecek çıkmadı bizde de. çok ümitlenmiştim halbuki.

lizyaa bana falcı marsın dediği birşey çıktı. ama işte asıl konu değil yani genel geçer bi bölümü. zamanları çıkıyor mu çünkü ağustos Demis?
Canim bana az cok cikiyor dedikleri ama son fali cok bastan savmaydi, bayramda indirimde baktirdim sanirim tatildeydi cok kendini vermemis sallamasyon bir faldi. Daha onceki falinda soyledigi nokta atisli seyler oldu ama bir konuda yanilmisti ayrica Haziran ayi icin dedigi kisiyle iliski yasamadim. Haziran'da biriyle tanistim ama soyledigi gibi olmadi, bir sey olmadi yani sadece tanisma oldu. Yani kotunun iyisi az cok tutturuyor ama kendini vermesi lazim bence, bazen oylesine bakip yolluyor.

Canim bana az cok cikiyor dedikleri ama son fali cok bastan savmaydi, bayramda indirimde baktirdim sanirim tatildeydi cok kendini vermemis sallamasyon bir faldi. Daha onceki falinda soyledigi nokta atisli seyler oldu ama bir konuda yanilmisti ayrica Haziran ayi icin dedigi kisiyle iliski yasamadim. Haziran'da biriyle tanistim ama soyledigi gibi olmadi, bir sey olmadi yani sadece tanisma oldu. Yani kotunun iyisi az cok tutturuyor ama kendini vermesi lazim bence, bazen oylesine bakip yolluyor.
bu falların da böyle kötü bir özelliği var. yani inansan beklentiye giriyorsun inanmasan mutsuz hissediyorsun. ne zaman çıkıp çıkmayacağını kestirmek çok zor ya

bu falların da böyle kötü bir özelliği var. yani inansan beklentiye giriyorsun inanmasan mutsuz hissediyorsun. ne zaman çıkıp çıkmayacağını kestirmek çok zor ya
Evet oyle oluyor ama ben fal baktirinca artik olasilik diye bakiyorum, cikarsa sevinirim cikmazsa uzulmem modunda olmayi ogrendim zaten cogunlukla cikmiyor.

Kizlar çok sormuşsunuz Yelda hanımı özelden kendiniz sorun birinin beğendiği diğerine tutmaz etmez ben beğendim ama benim sorunum sadece ilişkim oldugu için bakımı hoşuma gıttı.Kefil olmak istemiyorum para ödüyoruz sonuçta hepimiz instg da fal.enerjievi adında sayfası var ordan görüşün
Numarasını atar mısın canım

Numarasını atar mısınız
Kızlar merhaba ben Yelda’ya baktırdım. Benim olayı genel hatlarıyla bildi. Öyle çok bir bilgi de vermedim. Doğum tarihi ve adımla baktı. Kadın olayı tak tak anlattı. 100 tane içerisinden valla en iyi bakan, en net bilen bu oldu. Herkese baktırdım hemen hemen, cidden parasının hakkını veriyor. Diğerleri 250 ye bakıyor saçma sapan yorumlar boşu boşuna para çöp oluyor. Baktırmak isteyene tavsiye ederim. İlk defa birinden memnun kaldım 😂😂😂 fal hayatımın şoku oldu

ben an itibari ile Yelda hanımı denedim. su falı baktırdım, genel. öyle detay nokta atışı falan olmadı, daha çok gelecek için konuştu, olursa yazarım. ama saçma, olmaz denecek bir şey de demedi. geçmiş ilişkimi gördü, ben sormadım ama fal bakan herkese derler sanırım:) ben emin olmak için tip, harf görüyor musunuz dedim, tipini doğru bildi. onun dışında geçmiş ya da anla ilgili bir şey demediğinden doğru yanlış diyemem. kötü değildi genel olarak, her şeyi cevapladı sağolsun, karakterimle ilgili de bir iki doğru dediği oldu.
Numarasını atar mısın

X