- 30 Mart 2023
- 274
- 81
Dediği zamani bekliyorumdedikleri çıktı mı sizde
fiyatı ne kadar ? 2 mesaj öncesi fali birakicam yazmistim birde hahah benim tutarlilik seviyesiDediği zamani bekliyorum
Ama geçmişte çok iyi her şeyimi bildi harf de verdi.Bana ters gelen hiçbir şey demedi başka bi tane daha vardi önerebilceğim
Bende Havin oyleydi, yuksek katta oturuyorsun dedi yok dedim evim yuksekte degil, o zaman ofisin oyle, hayir o da degil yani ofisim hatta gokdelende ama alcak katta :)) Bilemedi bir turlu oturdugum kati zaten ne gerek varsa, anlamadim2022 de baktırmışım çıkmadı dediği şeyler hatta arkadaşımda baktırmıştı durmadan oturduğun katı bilmeye çalışıyodu ne alakaysa dksjdk
onu merak eden başka bi arkadaşım vardı önermiştim yıllarca baktırmadı. dur 1 aydır falcı arıyodu söyliyimde denesin bi istersenumarasının sonu ümitin 24dü galiba hala öyleyse söylerim denerr bide ümit çok başından sallıyo inşallah randevu vericem maşallah size yazıcam diye diye 3 gün uğraşmıştım hatırlıyorumm
ayyy evet bunu birisi daha söylemişti ümit yolda yürürken fal baktı bana diye
banada telwede elifsucan vardı otobüste giderken fal bakmıştı 3 durak filan beraber gittik dsjdjs
Kadiköyde mi minaMina'nin dedigi hiçbir seyi yasamamam peki :)) arkadaşlar Mina da fos 2 sene önce baktırdım hiçbir seyi bilemedi
kız artık şu fal konusunda saçmalıklarıma kendim bile gülüyorum sonra
Lavender sen ne burcusun cok merak ettim, cok guluyorum yazdiklarina :)
Evet cidden cok sacmaladilar ama insanlar falcilari cok fazla yuceltiyorlar binnaz'da bile yorumlari okuyorum. O kadar para verip hizmet almissin, yazili sesli vs kisacik ve asla cikmayacak uyduruk fal gondermisler soru bile soramiyorsun ama goren de dunyanin en iyi falcisi zanneder, oyle bir yuceltmek. Insanlar da problemli, bence psikologa psikiyatrise gitmeyi bilmeyen bir ulke oldugumuz icin falciya yoneliyor insanlar ve onlari psikolog yerine kullaniyorlar. Bu arada da falcilar simardi bu nedenle :)kız artık şu fal konusunda saçmalıklarıma kendim bile gülüyorum sonraakrep burcuyum canım
Cook dogru. Istediginde cok gurursuz olduklari gibi cok da sabirsiz oluyorlar, bir erkegin adim atmasi aylar bulmaz maksimum 1 aydir ama genelde 1 hafta icinde hareket eder. Son yillarda gidip hep benim icin hayirsiz, uyumsuz ve isteksiz erkeklerden hoslandigim icin gercekten isteyen erkegin nasil davrandigini unutmusum. Gecenlerde istekli olan biriyle tanisinca bana hatirlatti bu anlamda iyi oldu. Istediklerinde harekete gecmeleri aninda oluyor, gorusmek icin acele etti, yogun calsimasina ragmen islerini iptal etti ve ben isteksiz oldugum icin bahaneler bulmama ve bir iki defa iptal etmeme ragmen uydurmak icin cabaladi vs. Aslinda hoslandigimiz veya iliski icinde oldugumuz biri icin fal baktirdigimiz an iliskiyi ve o erkegi sorgulamamiz gerekiyor, ilgisi olan veya bizim icin dogru olan insan asla fal baktirmaya itmez, belirsizlik olmaz netlik olur zaten firsat vermez buna.İlişki flört için yıllardır verdiğim fal paralarına artık aciyorum ama tecrübeyle sabit oldu tabi bu kafaya anca geldim ,adamlar bizim için 1tl lik fal atmazdı biz yok olurmu bundan yok döner mi normale gelir mi ilişki dengeye girer mu ?Onlar için varsa yoksa para ve iş var ,Ayse gider Fatma gelir kafasindalar çoğu, Üzülse acı çekse sevse bile ayrilinca bizim gibi dağılmıyor özelikle belli bir yaşı geçmişse. O yüzden akışına bırakıp yola devam .
Rita’nın en iyi yaptığı şey…ben de kendime mezar yeri bakmıştımDün ritaya baktırdım bildiğin gömdü beni inşallah çıkmaz dedikleri
Rita 1 yildan fazla oldu baktirali ve cikmadi. Hatta o donem, bu adam baskasiyla evlenmeyi dusunuyor ve su an hayatinda biri var vs demisti. Boyle bir durum yokmus bunu aylar sonra o kisiden duydumDün ritaya baktırdım bildiğin gömdü beni inşallah çıkmaz dedikleri
Bana da bir iki komik bir şey söylemişti ama fakat bu onun enerjisi hakkında farklı düşünmeme sebep olmadıRita bende baya iyiydi, enerjisini de sevmistim komik biri bence. Yalniz yeniden baktirmak istemistim, en son geceninkralicesine sapik biri icin cok iyi cocuk dedigi icin vazgectim, bariz karakterini gorememis bu defa.
Olabilir demek ki enerjiniz uymamis bende karanlik his olusmadi. En karanlik his Zeynep'ten gelmisti bana, telefonu az daha kapayacaktim cok maddiyatci bir falci zaten bu anlasiliyor ama onun disinda bilmiyorum nedense cok fazla basim agrimisti, basimi agritan ilk ve tek fal agirlik yapti ustumde.Bana da bir iki komik bir şey söylemişti ama fakat bu onun enerjisi hakkında farklı düşünmeme sebep olmadı
Bana karanlık gelmişti
Uyumlanma meselesi sanırım,Rita bir daha no deyip,onun defterini kapatmıştım ben deOlabilir demek ki enerjiniz uymamis bende karanlik his olusmadi. En karanlik his Zeynep'ten gelmisti bana, telefonu az daha kapayacaktim cok maddiyatci bir falci zaten bu anlasiliyor ama onun disinda bilmiyorum nedense cok fazla basim agrimisti, basimi agritan ilk ve tek fal agirlik yapti ustumde.