öner lütfen ağlamaktan gözlerim ağrıyor belirsizlik çok üzüyorDediği zamani bekliyorum
Ama geçmişte çok iyi her şeyimi bildi harf de verdi.Bana ters gelen hiçbir şey demedi başka bi tane daha vardi önerebilceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öner lütfen ağlamaktan gözlerim ağrıyor belirsizlik çok üzüyorDediği zamani bekliyorum
Ama geçmişte çok iyi her şeyimi bildi harf de verdi.Bana ters gelen hiçbir şey demedi başka bi tane daha vardi önerebilceğim
siz en son köyde bir falcı bulmuştunuz, 10 gün sonra diyordunuz. ona baktırmaktan vaz mı geçtiniz acaba? yorumunuzu merak etmiştim. ama ara verdiyseniz güzel olmuş, belli ki değişen bir şey olmuyor, anca kafa kaırşıklığı. onun dediği gibi mi yoksa bunun dediği gibi mi? oysa bir gerçek var, en iyisi kafamıza takılanı kendi bildiklerimizle ve içgüdümüzle çözmemiz sanırım.Ben bu arada fal baktirmiyorum 2aydir tüm falci numaralarını kaybettim :)) kimseden de istemek istemiyorum bir açıdan iyi oldu. Bakalım nekadar sürecek
Istanbuldaysan iki kişi önerebilirim biri nun kafe mina abla diğeri ise falanca fal kafe mihrace abla ..bunlar iyiydi.ikisi de kadiköydeöner lütfen ağlamaktan gözlerim ağrıyor belirsizlik çok üzüyor
bu kişiler online bakmıyor galiba dimi?Istanbuldaysan iki kişi önerebilirim biri nun kafe mina abla diğeri ise falanca fal kafe mihrace abla ..bunlar iyiydi.ikisi de kadiköyde
Mina bakiyor diye biliyorum emin değilimbu kişiler online bakmıyor galiba dimi?
baktırırsanız bilgi verir misinizbu kişiler online bakmıyor galiba dimi?
Çok yorum yapilmamiş ki.Ben ikisine de baktirdim.baktırırsanız bilgi verir misiniz
internette çok reklamını yapmışlar o yüzden çok güvenemedim
Rita,bana şey demişti bir de:tatile gidiyorsun,nereye gidiyorsun?yaza doğru baktırdığım bir faldı…Rita için çıkmadı diyenler teşekkür ederim vallahi moralimi aşırı bozdu Emine’ye de baktırdım o da onlar ayrılır zaten birlikte değil arkadaş grupları var bunlar ikisi de rahat tip takılıyor sıkılır bırakır felan dedi bizim gerizekalı ciddi ilişki istemeyen türden biri ama rita 5 yıl ayrılık yok ayrılsa da bitmez kızı seviyor barışır felan dedi hangisi çıkacak göreceğiz
Umarım çıkmaz dedikleri ya Emine hanımın çıkar umarımRita,bana şey demişti bir de:tatile gidiyorsun,nereye gidiyorsun?yaza doğru baktırdığım bir faldı…
Sormayın çok aydınlanmıştım
Atıp tutmuyoruz zira sadece görüş paylaşımı yapıyoruz hepsi buRita için niye bukadar atıp tuttuğunuzu anlamadım bende tam tersine kim baktırdıysa mesajattı burda çıktı, dediği gibi oldu vs vs. Olumlu durumları bence hepsi atıyor. Olumlu bilen falcı yok zaten. Ya kadın bana 2yıl önce bu adam bu kızla olmayacak başka bir kızla olacak göz rengide şu olacak dedi. Ve herkes evlenmicek, yok bu adam evlenemez asla aklında böyle birşey yok dedi. Hatta çoğu hayatındaki kadını bilemedi yani. Adam evlilik tarihi almış, yerlerini tutmuşlar ve ritanın dediği göz rengine sahip. Ya bilen bilir geçen seferkinde de evlenecek demişlerdi evlenmeyip ayrılmıştı. O yüzden hiç boşa artık hiçbir falcıyı övmeyin. Bu çok ama çok önemli bir konu bunu bilemeyen bir falcıya ben asla baktırmam. Bu çok büyük rezillik ve vebal nasıl böyle bir sorumluluk yükleniyorlar anlamıyorum
Zeynep ya Zeynep bana bu adam kapında yatcak. Yok takılıyor asla evlilik yok. Yüzük yok vs vs zırvaladı.
Sibel övdüğünüz kadın olduğunu bilemedi
Canan bildi birtek o dedi işte bu adam başkasıyla evlencek dedi ve 2yıldır bunu diyor. Sadece son falında yok böyle birşey dedi. Bence attı orda
Can, Lerna, Hazal, Aşkın, İrem, Samiye, Emine, Fatma yani baktırdığım tüm ama tüm falcılar. Birtek Chioma demişti işte bu bir kız bulcak kendinden küçük hemen onla evlencek ve dediği gibi çok kısa sürede olan birşey ve kendinden küçük. Gerçi oda kesin evlilik var ama zaman göremem diyo buda saçma sonuçta gün alınmış, karar verilmiş demekki oda atıyo yani benim bilmemi bekliyo heralde.
Yani olay bu hepsimi yanılır yani anlamış değilim gerçekten.
Öylede şimdi bir kıyaslama yaptığında Zeynebin çıkmayan diyen çok ama Ritanın çıkmadı diyen bilmiyorum yani ben pek duymadım burda sizin ilgilenmediğiniz detayları söylemiş olabilir, vadede tutmamış olabilir. Bence önemli olan aksi şeyin olması. Mesela Zeynebin bana asla evlilik yok böyle birşey mümkün değil takılıyor diyip adamın düğün için 500bin para yatırması bence bu şekilde değerlendirmek lazım falcıları.nihayeti bu forum bunun için var diye düşünüyorum
Ben vade meselesine takılmam ki bunu defalarca yazdım..bana,bekleme aramaz dediği adam 1 hafta sonra aramıştı…söyleyen RitaydıÖylede şimdi bir kıyaslama yaptığında Zeynebin çıkmayan diyen çok ama Ritanın çıkmadı diyen bilmiyorum yani ben pek duymadım burda sizin ilgilenmediğiniz detayları söylemiş olabilir, vadede tutmamış olabilir. Bence önemli olan aksi şeyin olması. Mesela Zeynebin bana asla evlilik yok böyle birşey mümkün değil takılıyor diyip adamın düğün için 500bin para yatırması bence bu şekilde değerlendirmek lazım falcıları.
Anlamadım sizin durumda ritanın falı çıktı mıRita için niye bukadar atıp tuttuğunuzu anlamadım bende tam tersine kim baktırdıysa mesajattı burda çıktı, dediği gibi oldu vs vs. Olumlu durumları bence hepsi atıyor. Olumlu bilen falcı yok zaten. Ya kadın bana 2yıl önce bu adam bu kızla olmayacak başka bir kızla olacak göz rengide şu olacak dedi. Ve herkes evlenmicek, yok bu adam evlenemez asla aklında böyle birşey yok dedi. Hatta çoğu hayatındaki kadını bilemedi yani. Adam evlilik tarihi almış, yerlerini tutmuşlar ve ritanın dediği göz rengine sahip. Ya bilen bilir geçen seferkinde de evlenecek demişlerdi evlenmeyip ayrılmıştı. O yüzden hiç boşa artık hiçbir falcıyı övmeyin. Bu çok ama çok önemli bir konu bunu bilemeyen bir falcıya ben asla baktırmam. Bu çok büyük rezillik ve vebal nasıl böyle bir sorumluluk yükleniyorlar anlamıyorum
Zeynep ya Zeynep bana bu adam kapında yatcak. Yok takılıyor asla evlilik yok. Yüzük yok vs vs zırvaladı.
Sibel övdüğünüz kadın olduğunu bilemedi
Canan bildi birtek o dedi işte bu adam başkasıyla evlencek dedi ve 2yıldır bunu diyor. Sadece son falında yok böyle birşey dedi. Bence attı orda
Can, Lerna, Hazal, Aşkın, İrem, Samiye, Emine, Fatma yani baktırdığım tüm ama tüm falcılar. Birtek Chioma demişti işte bu bir kız bulcak kendinden küçük hemen onla evlencek ve dediği gibi çok kısa sürede olan birşey ve kendinden küçük. Gerçi oda kesin evlilik var ama zaman göremem diyo buda saçma sonuçta gün alınmış, karar verilmiş demekki oda atıyo yani benim bilmemi bekliyo heralde.
Yani olay bu hepsimi yanılır yani anlamış değilim gerçekten.
Bulursanız bana da verir misinizMerhaba Mardin kiziltepede Fatma bacı diye biri varmış çok iyi fal bakiyor numarası olan var mi
Zor bulmam belki bulan baktiran varsirBulursanız bana da verir misiniz