İstanbul'da Fal - Falcılar

ümit koça yakın zamanda baktıran var mı acaba? vakit vermedi bana size de öyle dedi mi? cıktı mi bir de
2022 de baktırmışım çıkmadı dediği şeyler hatta arkadaşımda baktırmıştı durmadan oturduğun katı bilmeye çalışıyodu ne alakaysa dksjdk
onu merak eden başka bi arkadaşım vardı önermiştim yıllarca baktırmadı. dur 1 aydır falcı arıyodu söyliyimde denesin bi isterse numarasının sonu ümitin 24dü galiba hala öyleyse söylerim denerr bide ümit çok başından sallıyo inşallah randevu vericem maşallah size yazıcam diye diye 3 gün uğraşmıştım hatırlıyorumm

ben yazdığım gibi aradı. evet evi bilcem katı bilcem dye uğraşıyor hah bağlandım işte diyor. söylediği bir iki birsey var olursa yazcam. yani Dort bes falcı var hepsinin dediği aynı tarih. zaten bilirse hepsi bilir :)

bunu bana da yaptı bende vay beee demistim.
valla her şeyi bilen falcı diye bir şey yok. burada ben de çok eski gönderilere baktım, birinin yere göğe sığdıramadığına öteki beş kuruş vermem diyor. ben de denedim bazılarını, hakketen farklıyız yani, herhalde enerji dedikleri olay. bence siz de biraz okuyup sizi çekene gidin. çünkü iyi dense de iyi olmayabilir size, hiçbir garantisi yok. kendi enerjinize güvenin derim:)

Fiyatlar konusunda öyle haklısınki hersey aşırı arttı ve fal da artık lüks geliyor. 250 tl üstü bence de yüksek . Ben de artık bir süre baktirmamayi düşünüyorum saçma bir hal aldı çünkü , limitim 200 tl filan olacak az baksın ama öz baksın önemli olan o zaten .Akışına bırakmak en güzeli olacak olan oluyor zaten bilsek te bilmesekte..

Aynen enerji meselesi bazen enerjin tutar bazen tutmaz. Başta enerjinin tuttuğu isimle her zaman enerjin tutmayabilir deneme yanılma olayi çok baktirmamak en iyisi..

merhaba, 7 yıl önce falan bi Sıla furyası dönmüş de, beyin okuyor yok okumuyor diyenler olmuş.o Sıla hakkında bilgisi olan var mı acaba? Heidi hanım telefonunu paylaşmak istemeyen bir Sıla'dan bahsetmiş de, isim benzerliği mi onu da bilemedim, değilse yapacak bir şey yok.Yani adres, soyad vs. bilgisi olmayınca aynı falcılar mı onu da anlamıyorum:))

Vardı böyle insanlar…üniversitede öğrenciydim,ablamın düğünü olacak…kardeşim üniversite sınavına girmişti
Mahallede bir komşumuz vardı,o zaman kesinlikle fal baktıran biri değildim…Kadın varlıkla bakıyordu,hatırladığım kadarıyla çok şey bilmişti…para almıyordu…sonrasında,maddi anlamda battıklarını duydum…bu yazdığım olayın üzerine 25 sene geçti…
Kadını tanıyan birine sordum,parayla bakıyormuş ancak telefon numarasını bilmediğini söyledi…ben yine de bir araştırayım dedi,,,,
Eğer bulursam kesinlikle paylaşacağım…
Diğer türlü de,enerji kiminle uyumluysa o bence,ister oturduğunuz katın peşinde koşan kişi olsun…
Benim enerjim genelde Zeynep’le uyumlu…bakımın beğeniyorum…

Eskiden kafelerde bile ortalama üstü isimler bulurduk şimdi iş tamamen ticaret oldu ,herkes tok satıcı. O yüzden gereksiz meblağlar yerine akışına bırakmak yada gerçekten azda olsa bilen 1 2 kişi yeterli o da her ay değil bence 4 5 ayda 1

selam arkadaşlar istanbulda ya da onlnie telefondan bakan ve falları çıkan kimi önerirsiniz? fal perileri sabahın köründe uyandırdı bugun acil fal baktırmam lazım

selam arkadaşlar istanbulda ya da onlnie telefondan bakan ve falları çıkan kimi önerirsiniz? fal perileri sabahın köründe uyandırdı bugun acil fal baktırmam lazım
Yani dün baktırdım eskiden baktırdığım ve falı çıkmış olan birine, teyit etmek istiyorum baska biri de aynı seyleri söyler mi son bi fal baktırmak istiyorum
Bu arada ben maltepe papatyam'da baktırdım 2 sene önce dediği şeyleri tarihleriyle birlikte birebir yasamistim o yuzden dun yine oraya gittim bakalım 1 ay içinde olacak dediği şey olacak mı bekliyorum.
Son bir fal daha baktırmak istiyorum bugun onerebilir misiniz yakın geleceği bilen?

Merhaba sanırım içlerinden yine en tutturanları zeynep ve ümit koç oldu okuduğum kadarıyla. Nerden baktırabilirim bu ikisine acaba telefonda bakıyolar mı ve ya nerede nasıl bakıyorlar?

Ümit abiye yüz yüze baktırın arkadaşlar telefonda pek iyi değil sanırım ben yanına gittiğimde telefonda birine bakıyordu 5dk baktı kapattı. Yüz yüze önem vererek ciddiyetli bakıyor.İletişimin şeklinizde kötü olabilir tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…