numarasını özelden atabilir misiniz? istanbuldayaa yüzyüze de baktırabilirimÇok sağ ol canım. Evet doğru 24lü sonu. Ümit abi reelde iyi. Eline kese gibi bir şey veriyor enerjini verebileceğin içinde iskambil kartları var. En son ne zaman görüştüğümüzü niye bittiğini falanda bilmişti. Çıkan ilk falı değildi. Modunu yakalamak gerekiyor ama dedikleri ben de en azından er ya da geç oluyor.
Ben sevmiyorum oldukça saygısız bir adam nedeni şu yolda yürürken fal bakıyor yani bu aşırı irite bir hareket karşısındakini aptal yerine koymaktır. Ben havaalanında buna benzer birini görmüştüm bu diyemem ama oda mesela koridorda yürüyüp fal bakıyordu. Bu resmen insanları kandırmak ya çok çirkin bir davranış asla baktırmam zaten olumlu konuşmuyor geçmiş ilişkilerle onu tutturdu diyelim gelecek olan kişi iş konularında tamamen yanıldı.Ümit abiye yüz yüze baktırın arkadaşlar telefonda pek iyi değil sanırım ben yanına gittiğimde telefonda birine bakıyordu 5dk baktı kapattı. Yüz yüze önem vererek ciddiyetli bakıyor.İletişimin şeklinizde kötü olabilir tabi.
Güncelleme yapabilirim. Ümit Koç çıkmadı. Kadınlar Kahvesi Meryem de çıkmadı. Rita'nın da iyi dediği çocuk sapık çıktı. Bir de Melekler Kahvesi Sibel hem kısa baktı hem de dedikleri çıkmadı, yani evlilik düşünüyor falan dediği kişi dediğim gibi sapık çıktı. Kadınlar Kahvesi Meryem ve Ümit Koç da evlilik düşünüyor demişlerdi.Merhaba sanırım içlerinden yine en tutturanları zeynep ve ümit koç oldu okuduğum kadarıyla. Nerden baktırabilirim bu ikisine acaba telefonda bakıyolar mı ve ya nerede nasıl bakıyorlar?
ayyy evet bunu birisi daha söylemişti ümit yolda yürürken fal baktı bana diyeBen sevmiyorum oldukça saygısız bir adam nedeni şu yolda yürürken fal bakıyor yani bu aşırı irite bir hareket karşısındakini aptal yerine koymaktır. Ben havaalanında buna benzer birini görmüştüm bu diyemem ama oda mesela koridorda yürüyüp fal bakıyordu. Bu resmen insanları kandırmak ya çok çirkin bir davranış asla baktırmam zaten olumlu konuşmuyor geçmiş ilişkilerle onu tutturdu diyelim gelecek olan kişi iş konularında tamamen yanıldı.
günümüzde doğru düzgün adam kaldımı hiç sanmıyorum diye tekrar tekrar düşündürüyolar insana gerçektenGüncelleme yapabilirim. Ümit Koç çıkmadı. Kadınlar Kahvesi Meryem de çıkmadı. Rita'nın da iyi dediği çocuk sapık çıktı. Bir de Melekler Kahvesi Sibel hem kısa baktı hem de dedikleri çıkmadı, yani evlilik düşünüyor falan dediği kişi dediğim gibi sapık çıktı. Kadınlar Kahvesi Meryem ve Ümit Koç da evlilik düşünüyor demişlerdi.
şu mesajınızda yazdığınız Damlalar Cafe diye bir yerde Tuğba varmış. hala bakıyor mu ? telefonda filan bakıyor mu bulamadım bilgilerini filanGüncelleme yapabilirim. Ümit Koç çıkmadı. Kadınlar Kahvesi Meryem de çıkmadı. Rita'nın da iyi dediği çocuk sapık çıktı. Bir de Melekler Kahvesi Sibel hem kısa baktı hem de dedikleri çıkmadı, yani evlilik düşünüyor falan dediği kişi dediğim gibi sapık çıktı. Kadınlar Kahvesi Meryem ve Ümit Koç da evlilik düşünüyor demişlerdi.
kız noldu kim sinirlendirdi seni böyle :) engelleyip geçseydin keşke mentaline yazıkBen gerçekten rahatsız oluyorum bana hacı hoca türü şeyler sormayın lütfen ben nerden biliyim. En nefret ettiğim şey ve asla inandığım birşey değil. Ben sende büyü var kısmetin kapalı dediğinde bile o falcıyı kapatıyorum. Gerçekten bana böyle sorular soracaksanız bloklıcam ve engellicem.
Yani neden böyle şeylerden medet umuyorsunuz ki. Tamam falda iyi değil ama birinin iradesi dışında bir şeyler yaptırmak ve buna vesile olmamızı istemeniz ayrıca çirkin. Birinin hayatına nasıl müdahale olmaya çalışırsınız bu ne cüret. Biri gelecek benim gıyabımda isteğim dışında bana büyü yapmaya kendini sevdirmeye, ayırmaya, her ne ise yaptıracak. Bu nasıl bir kötülüktür ya. (Bu arada inanmadığımı şarlatanlık olduğunu bastırarak söyleyeyim).
Ayrıca benim hacı hoca tanıdığımı nerden çıkardınız ben anlamıyorum hayatımda 1 kere gitmiş biri bile değilim. Bilmiyorum da tanımıyorum da. Buna yönlendiren bir falcıya da hayatımda 2.kere hiç baktırmadım.
Hahahaha umiti bilmiyorum ama bende arzuyla kafe aramistimayyy evet bunu birisi daha söylemişti ümit yolda yürürken fal baktı bana diye
banada telwede elifsucan vardı otobüste giderken fal bakmıştı 3 durak filan beraber gittik dsjdjs
Ya saçma sapan işte bildiğiniz hoca varmı, işte yok ailevi sorunlarım var çok önemli, işte şöyle hoca böyle hoca. İşte siz biliyorsunuzdur falan. Yani çıldırdım artık. Okadar mesaj atıyorlarki. TEKRAR EDİYORUM BEN HACİ HOCA BU TARZ İŞLERİ BİLMEM İNANMAM YAPTİRANİ VE YAPANİDA KOTU NİYETLİ GOREN AŞAĞI GOREN BİRİYİM. belki bundan sonra mesaj gelmez. İşin garip tarafı engelde yokmuş :))kız noldu kim sinirlendirdi seni böyle :) engelleyip geçseydin keşke mentaline yazık
kızçe iyi yapmışsın zaten istesende numarasını verecek düzgün falcı yokBen bu arada fal baktirmiyorum 2aydir tüm falci numaralarını kaybettim :)) kimseden de istemek istemiyorum bir açıdan iyi oldu. Bakalım nekadar sürecek
Aynen öyle bende kapatıyorum böyle sende o var bu var şu var diyen falcıları,para koparmanın dolandırılmamın binbir yolu. Daha öncede yazmışyım yine yaziyim;Kadıköyde ismi lazım değil bir falcı bundan 6-7 sene önceydi sanırım,sende bişeyler var diyerek bir tanıdığına yönlendirip 5 ya da 6 bin tl para istemişti. Parayı da başka bir erkek gelip alacakmış:)))))))))Ben gerçekten rahatsız oluyorum bana hacı hoca türü şeyler sormayın lütfen ben nerden biliyim. En nefret ettiğim şey ve asla inandığım birşey değil. Ben sende büyü var kısmetin kapalı dediğinde bile o falcıyı kapatıyorum. Gerçekten bana böyle sorular soracaksanız bloklıcam ve engellicem.
Yani neden böyle şeylerden medet umuyorsunuz ki. Tamam falda iyi değil ama birinin iradesi dışında bir şeyler yaptırmak ve buna vesile olmamızı istemeniz ayrıca çirkin. Birinin hayatına nasıl müdahale olmaya çalışırsınız bu ne cüret. Biri gelecek benim gıyabımda isteğim dışında bana büyü yapmaya kendini sevdirmeye, ayırmaya, her ne ise yaptıracak. Bu nasıl bir kötülüktür ya. (Bu arada inanmadığımı şarlatanlık olduğunu bastırarak söyleyeyim).
Ayrıca benim hacı hoca tanıdığımı nerden çıkardınız ben anlamıyorum hayatımda 1 kere gitmiş biri bile değilim. Bilmiyorum da tanımıyorum da. Buna yönlendiren bir falcıya da hayatımda 2.kere hiç baktırmadım.
Kadiköyde nun kafe var mina abla iyi bakiyorFAL Baktırmak istiyorum istanbulda iyi fal bakan birileri var mı
dedikleri çıktı mı sizdeKadiköyde nun kafe var min
Mina abla hoşgeldinKadiköyde nun kafe var mina abla iyi bakiyor