İstanbul'da Fal - Falcılar

Kizlar olay ötesi bir falci buldum. Yalnız ben 10gun sonraya randevu aldım. Köyde bakan biri torunu vasıtasıyla bakıyor. Dün tatil için yazlığa geldim kuzenimin arkadasi attığı sesi dinletti 1sene once baktirmis ve hepsi çıkmış. Hatta o köyde baya meshurmus. Kuzenimede bakmış kuzenim korkmuş baktırmam birdaha diyor. Torunuda şuan çalışmadığı için para alıyormuş. Bakalım denicem
Merhaba, özelden numarasını atar mısınız?

Kizlar olay ötesi bir falci buldum. Yalnız ben 10gun sonraya randevu aldım. Köyde bakan biri torunu vasıtasıyla bakıyor. Dün tatil için yazlığa geldim kuzenimin arkadasi attığı sesi dinletti 1sene once baktirmis ve hepsi çıkmış. Hatta o köyde baya meshurmus. Kuzenimede bakmış kuzenim korkmuş baktırmam birdaha diyor. Torunuda şuan çalışmadığı için para alıyormuş. Bakalım denicem
Numarasını atar mısınız rica etsem 😊🙏

benim Zeynep'in vadesine 3 gün falan kalfı. önce eskisi ile ilgili bir haber alacağımı, sonra bana geleceğini ama ben birisi ile tanıışmış olduğumdan onu istemeyeceğimi söylemişti. 3 gün içinde bu kadar pembe dizi yaşayacağımı sanmadığımdan Zeynep patladı diyebilirim😅. Vadeden bağımsız gerçekleşirse gene gelir yazarım ama.

benim Zeynep'in vadesine 3 gün falan kalfı. önce eskisi ile ilgili bir haber alacağımı, sonra bana geleceğini ama ben birisi ile tanıışmış olduğumdan onu istemeyeceğimi söylemişti. 3 gün içinde bu kadar pembe dizi yaşayacağımı sanmadığımdan Zeynep patladı diyebilirim😅. Vadeden bağımsız gerçekleşirse gene gelir yazarım ama.
Banada 24-29gun vade vermişti genelde ay verir ama bu vadeleri vermişti 3ay geçti:)

Bana bir kız mesaj atmış Rukiye'yi öneririm diye bende önce bedava baksin bir iki kişi denesin iyiyse baktiririz dedim :)) bundan sonra bence önden bedava aramızdan seçip deneyelim yada tanıdık beğenirsek deneriz diye düşündüm.
Benden numara isteyenler içinde köydeki kadın için torunu henüz gitmedi daha bende baktirmadim ve numarasını veremem kızın önce onay almalıyım. Ben bir baktiriyim sorucam verebilir miyim diye bende de numara yok. Açıkçası korkuyorum da böyle kişilerden bakalım rica ettim ölüm hastalık turu şeyler söylememesi icin

Bu arada gecen haftalarda mars'a ben de fal baktırdım ve zehir zemberek bir fal göndermiş sagolsun sayesinde dumur oldum ancak anda teyit edebileceğim bir kaç noktayı hiç tutturamamış mesela bilemedim o yüzden bilginize kızlar

Banada 24-29gun vade vermişti genelde ay verir ama bu vadeleri vermişti 3ay geçti:)
bana da küsüratlı gün verdi. bir de yeni kişiyi lüks bir restoranda cam kenarı bir masada otrup bekleyeceksin dedi, çok da hızlı yemek yiyen biri olacakmkç😅aslında böyle detaylar vermesi iyi tabi, yoksa uzun boylu, temiz yüzlü vs. gibi şeyler herkeste biraz tutar. mühim olan bunları bilmek sallıyor mu diye anlamak adına ama tutmadı işte. o nedenle neye dayanarak bu kadar detay veriyor onu da anlamış değilim.

bana da küsüratlı gün verdi. bir de yeni kişiyi lüks bir restoranda cam kenarı bir masada otrup bekleyeceksin dedi, çok da hızlı yemek yiyen biri olacakmkç😅aslında böyle detaylar vermesi iyi tabi, yoksa uzun boylu, temiz yüzlü vs. gibi şeyler herkeste biraz tutar. mühim olan bunları bilmek sallıyor mu diye anlamak adına ama tutmadı işte. o nedenle neye dayanarak bu kadar detay veriyor onu da anlamış değilim.
Boyle ince detaylı verince tutuyo genelde vade sızmı soruyorsunuz bana yakında diyor genelde

Boyle ince detaylı verince tutuyo genelde vade sızmı soruyorsunuz bana yakında diyor genelde
yok ben hiçbir şey sormadım kenfisine, vade falan hep kendi dedi. hatta daha çok o sordu ben ondan beğenmedim falını ama bazen vadeler sarkıyor, o nedenle olur da gerçekleşirse söylerim ama işimi falan da yanlış gördü hep, zaten pek beğenmediğimi o zaman da demiştim.

yok ben hiçbir şey sormadım kenfisine, vade falan hep kendi dedi. hatta daha çok o sordu ben ondan beğenmedim falını ama bazen vadeler sarkıyor, o nedenle olur da gerçekleşirse söylerim ama işimi falan da yanlış gördü hep, zaten pek beğenmediğimi o zaman da demiştim.
Enerji tutmamıştir o zmn zeynep enerji tutan kişilere ilk falda baya iyidir.

Aklıma falcı niko geldi,bir tanıdığıma annesinin karaciğerinin iflas edeceğini söyleyip kızın 6 ay psikolojisini bozmuştu.

niko icin forumda onceden konusmustuk bana ve arkadasima vefat dedi, baskasina felc dedi herkese korkunc bakiyo. forumda da vardi benzer konustugu. dunyanin en iyisi olsa yine baktirmam ona

Bu arada gecen haftalarda mars'a ben de fal baktırdım ve zehir zemberek bir fal göndermiş sagolsun sayesinde dumur oldum ancak anda teyit edebileceğim bir kaç noktayı hiç tutturamamış mesela bilemedim o yüzden bilginize kızlar
Bana hiçbir falı çıkmadı onun..boşver hiç takma..

Naktaya baktırdım inanılmaz negatif bir enerjisi var .
Olumsuz konuştuğu için değil kesinlikle olumsuz konuşan çok falcı oldu.
Üslubu terbiyesizliği.
Baktırmaz olaydım zaten hiç bir şey bilmiyor.
Nasıl çıktı diyorlar anlamıyorum.
Bu kadına yıllar önce baktirmistim unutmusum söyledigi saçma sapan seyleri tuttuğunu sandım ama tekrar dinleyince hiç bir şey bilmediğini anladım dediği hiç bir şey çıkmamıs güya o dönemki erkek arkadaşımla bir konusma olucaktı olmadı öyle bir şey.
Gecen baktırdığım falda beni yerden yere vurup eski sevgilim için tatlı ve nazik beyfendi demesi falan bu kadın düşmanı bir kadın burayı okuyorsan ki okuyorsun eminim aldığın her kuruş haram zıkkım olsun hiç bir şey bilmediğin gibi birde insanlari asagiliyorsun
Sana yazdığım yoruma bile kendince kaale almadın bare burdan oku .
Insanlar zaten üzülüyor kalpleri kırılıyor keyiften kimse fal baktirmiyor .

Kadınları yerden yere vurmak sana bir şey kazandırmaz kendi başına gelince ağlamayacaksin o zaman tamam mı .
Yazdığım yoruma cevap vermiyorsun çünkü bir korkaksun .
Çingene de olumsuz yorum yaptı evet ama üslubu gerçekten net ve suçlayıcı değildi asla.
Aslı gül fal sepeti başından beri olumsuz yorum yapıyor ama senin gibi değil hiçbiri.
Hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun biraz yüzün olsaydı zaten iade yapardın parami ama sadakam olsun sana.

X