Merhaba, özelden numarasını atar mısınız?Kizlar olay ötesi bir falci buldum. Yalnız ben 10gun sonraya randevu aldım. Köyde bakan biri torunu vasıtasıyla bakıyor. Dün tatil için yazlığa geldim kuzenimin arkadasi attığı sesi dinletti 1sene once baktirmis ve hepsi çıkmış. Hatta o köyde baya meshurmus. Kuzenimede bakmış kuzenim korkmuş baktırmam birdaha diyor. Torunuda şuan çalışmadığı için para alıyormuş. Bakalım denicem
dedikleri tutarlımıydı hayatınla ilgili bir şeyler bildi miben bir yolun var marsa baktırdım gecen gun. dediğini anlamak icin (yazılı) bes kez okudum. çıkmamasını dilerim. çıkarsa yazarım
fena degil. biraz karamsar bir fal olmuşdedikleri tutarlımıydı hayatınla ilgili bir şeyler bildi mi
yok rukiye hnma baktırmam saol.Samsunda rukiye hanıma telefonda da bakdırabilirsiniz.
Rukiye hanım merhaba….ama bu mesajlar demode oldu….yani diyorum ki,insanlar artık daha akıllıca hareket ediyorSamsunda rukiye hanıma telefonda da bakdırabilirsiniz.
Numarasını atar mısınız rica etsemKizlar olay ötesi bir falci buldum. Yalnız ben 10gun sonraya randevu aldım. Köyde bakan biri torunu vasıtasıyla bakıyor. Dün tatil için yazlığa geldim kuzenimin arkadasi attığı sesi dinletti 1sene once baktirmis ve hepsi çıkmış. Hatta o köyde baya meshurmus. Kuzenimede bakmış kuzenim korkmuş baktırmam birdaha diyor. Torunuda şuan çalışmadığı için para alıyormuş. Bakalım denicem
Banada 24-29gun vade vermişti genelde ay verir ama bu vadeleri vermişti 3ay geçti:)benim Zeynep'in vadesine 3 gün falan kalfı. önce eskisi ile ilgili bir haber alacağımı, sonra bana geleceğini ama ben birisi ile tanıışmış olduğumdan onu istemeyeceğimi söylemişti. 3 gün içinde bu kadar pembe dizi yaşayacağımı sanmadığımdan Zeynep patladı diyebilirim. Vadeden bağımsız gerçekleşirse gene gelir yazarım ama.
bana da küsüratlı gün verdi. bir de yeni kişiyi lüks bir restoranda cam kenarı bir masada otrup bekleyeceksin dedi, çok da hızlı yemek yiyen biri olacakmkçBanada 24-29gun vade vermişti genelde ay verir ama bu vadeleri vermişti 3ay geçti:)
Boyle ince detaylı verince tutuyo genelde vade sızmı soruyorsunuz bana yakında diyor geneldebana da küsüratlı gün verdi. bir de yeni kişiyi lüks bir restoranda cam kenarı bir masada otrup bekleyeceksin dedi, çok da hızlı yemek yiyen biri olacakmkçaslında böyle detaylar vermesi iyi tabi, yoksa uzun boylu, temiz yüzlü vs. gibi şeyler herkeste biraz tutar. mühim olan bunları bilmek sallıyor mu diye anlamak adına ama tutmadı işte. o nedenle neye dayanarak bu kadar detay veriyor onu da anlamış değilim.
yok ben hiçbir şey sormadım kenfisine, vade falan hep kendi dedi. hatta daha çok o sordu ben ondan beğenmedim falını ama bazen vadeler sarkıyor, o nedenle olur da gerçekleşirse söylerim ama işimi falan da yanlış gördü hep, zaten pek beğenmediğimi o zaman da demiştim.Boyle ince detaylı verince tutuyo genelde vade sızmı soruyorsunuz bana yakında diyor genelde
Enerji tutmamıştir o zmn zeynep enerji tutan kişilere ilk falda baya iyidir.yok ben hiçbir şey sormadım kenfisine, vade falan hep kendi dedi. hatta daha çok o sordu ben ondan beğenmedim falını ama bazen vadeler sarkıyor, o nedenle olur da gerçekleşirse söylerim ama işimi falan da yanlış gördü hep, zaten pek beğenmediğimi o zaman da demiştim.
Aklıma falcı niko geldi,bir tanıdığıma annesinin karaciğerinin iflas edeceğini söyleyip kızın 6 ay psikolojisini bozmuştu.
Evet ne gerek varsa yazık yani.niko icin forumda onceden konusmustuk bana ve arkadasima vefat dedi, baskasina felc dedi herkese korkunc bakiyo. forumda da vardi benzer konustugu. dunyanin en iyisi olsa yine baktirmam ona
Bana hiçbir falı çıkmadı onun..boşver hiç takma..Bu arada gecen haftalarda mars'a ben de fal baktırdım ve zehir zemberek bir fal göndermiş sagolsun sayesinde dumur oldum ancak anda teyit edebileceğim bir kaç noktayı hiç tutturamamış mesela bilemedim o yüzden bilginize kızlar