Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende baktirayim dedim pisman oldum 3 gün önce attim hala bakmadilar mesaj attim hastanedeymis mesaj atmasam haber vericekleri yok ama sürekli cevrimici kredilerimde kaldi öylece rezil bi site benceEvet ben baktırdım.
Vadesi tam gecmedı.
Ama genel anlamda anlık ve gecmıste çok ıyıydı
250 tl iyiydi ya o kadın bence en iyilerinden biri ilk falı çok iyiBesiktaş Safiye hanım in teli olan yazabilir mi ? Bir de son fiyat durumu nedir ? Teşekkür ederim şimdiden
Ben sevmedim ya çok ölü enerjisi birde soru sorarak fal bakacaksa ne gerek varÜmit Koç diye bahsedilen beyefendi nerede bakıyor kızlar?
Teşekkür ederim canım yorumun için.Ben sevmedim ya çok ölü enerjisi birde soru sorarak fal bakacaksa ne gerek var
Bak safiye iyidir bakacaksan ona baktır onun ilk falı iyi, birde Leyla diye bir kadın var bende ama oda telefona bakmıyor bu ara lanet gelsinTeşekkür ederim canım yorumun için.
Safiye tarot bakıyor dimi sadeceBak safiye iyidir bakacaksan ona baktır onun ilk falı iyi, birde Leyla diye bir kadın var bende ama oda telefona bakmıyor bu ara lanet gelsin
Canim cok tesekkur ederim yorumun icin. Cogu kisi icin cok faydali bu bilgiler. Insallah senin icin hayirlisi neyse o olur.baktırdım şimdi.açıkçası çok emin değilim. benim karakterimi bayağı bildi. eski ilişkimle ilgili sorularım oldu, doğru tespitleri oldu.anlatımı çok karışık an ve gelecek birbirine girdi biraz. nokta atışı falan gibi bir durum olmadı. hayatımda hiç olmayan şeyleri yaşıyormuşum gibi anlattı, dağıldım biraz. mesela bir mahkemenin iyi sonuçlanacağını söyledi ama ortada mahkeme yok.bunun gibi olmayan bir kaç şey üzerinden yorum yaptı anlayamadım. bir de en az 10 isim verdi kimisi olan kimisi tanıyacaksın diye. söylediklerini yaşarsam geri dönüş yaparım buradan. enerjisi çok tatlı, umarım dedikleri olur da gene baktırırım, fiyatı da uygun çünkü.
Yorumunuz ve bilgilendirme için çok teşekkür ederim size bende telefonu yok ne yazikki250 tl iyiydi ya o kadın bence en iyilerinden biri ilk falı çok iyi
Kahve ve tarot bakıyo yüz yüzeSafiye tarot bakıyor dimi sadece
Tamam canım teşekkür ederimKahve ve tarot bakıyo yüz yüze
Safiye nin falı beni çok doyurmadı. İyi diolar ama çok kısa benim bildiğim şeyleri bence bana soledi. Gelecekle ilgili birkaç şey soledi çıkarsa mutlaka yazarım250 tl iyiydi ya o kadın bence en iyilerinden biri ilk falı çok iyi
merhaba ortada çok fazla benzer isimli kişi var. aynı kişiler mi bilemiyorum. acaba bahsettiğiniz Ümit Bey'in iletişim bilgisi hala sizde var mıdır?Kızlar selamlar. Uzun zamandır baktırmamıştım kimseye. Ümit'i aradım çarşamba günü geç saatte baktı. Sizinle de paylaşmak istedim. Bakım yaparken özellikle ablamın üzerinde durdu ve bir sıkıntı var onunla ilgili boşuna önüme gelmez dedi. Dün Telekom'a gidiyor işlem yapmak için ve orda maalesef nahoş bir durum yaşanıyor vs. Ben ofisteyken aradı anlattı böyle böyle bir şey oldu diye. Akabinde avukatla görüştük vs.
Yalnız ablama anlatmamıştım.
Toprak veya yatırımla alakalı 4 kişi arasında bişey olacak çok temiz dedi arsa yatırımım vardı onunla ilgili dün birileri aramış babamı. Olursa yüksek karla bişeyler olacak şuan aksiyon var. Bana ilginç gelen şey ertesi gün iki konuyla ilgili majör şeyler olması. Çok kendinden emin konuşurken ve vade vermiyor aslında. Net ve toz pembeci değil kendi deneyimim. İnsanın kafası dağılıyor iyi geldi bana.
Sevgiler herkese iyi bayramlar şimdiden. Yüzünüzde çiçek açtıracak haberler almanız dileğiyle.
evet o .şaşırmam çıkmamasına, fazla pozitifti. bu kadar pozitif fallar genelde tutmuyor.Erzurum.falci Ercan mi dediginiz ben geçmişte baktırdım.cikmadi yine baktırdım olumsuzdu
Bana olumsuz konustu ama geçmişte olumlu dedikleride olmadı atıyor birazevet o .şaşırmam çıkmamasına, fazla pozitifti. bu kadar pozitif fallar genelde tutmuyor.