upsyy_daisyy (Twitter)
Öncelikle tavsiye ettiği için
Lizyaa 'ya teşekkür ederim, ben de sizlere tavsiye etmeye geldim. Aşağıya detayları yazıyorum arkadaşlar. Ben çok memnun kaldım.
An ve geçmiş analizini ben beğendim.
Malum kişinin kişiliğini, yüz yapısını ve burç grubunu bildi.
Bu kişinin beni stalkladığını bildi. Çok fazla uykusuz geceleri varmış ve bu konuyu fazlaca kafasına takıyormuş. (Kızlar gece Instagram'ıma bakıyor malum kişi, bu durumu Zeynep de bildi)
Malum kişinin zamanında neden şehir değiştirdiğini bildi.
Diğer erkek arkadaşımın da elementini bildi.
Malum kişi için adım atma düşüncesi var ama somut bir hamlesi olmayacak dedi. Ne yapsam diye düşünüyormuş, aramızda telepatik bir bağ olabilirmiş.
5'li ve 7'li (uzun bir zaman) vadeler benim için önemliymiş. (Bu tarih bizim tanıştığımız günlerin sayıları kızlar, bilginiz olsun kızlar)
Benimle olan geçmişini düşünüyor ve bana değer veriyor olarak görmüş.
Su ve toprak etkili bir erille karşılacağımı söyledi; mevkiisi yüksek, yaşça olgun (kısmen bir evlilik ya da nişan atmış birisi olabilir), benden biraz uzun. Bu kişiye bir ön yargım olacakmış. Bu kişiyle tanışıyor olabilirmişiz. Adında "S" harfi olan birisi.
Malum kişinin adını verince taşlar yerine oturdu ve duru görüyle fala devam etti. Bu kişinin eski kişi olabileceğini de belirtti.
Görüşme, iletişim olabilir dedi sonradan. Ama uzun bir 7'li vadede olabilirmiş bu iletişim.
Ben bir tamamlanma ya da zafer yaşayacakmışım.
Ailemize nazar değdiğini bildi, akrabalarımız arasında karşılıklı sevmeme durumlarını bildi.
Beni malum kişi olgun, şanslı, sivri dilli biri olarak buluyormuş.