İstanbul'da Fal - Falcılar

Valla bende Zeynep'i iyi bulan kimseyi tanimiyorum, herkeste fiyasko cikti kim baktirdiysa, herkeste ayni. Herkes cok sikayetci onun hakkinda. Baktirmamak en iyisi. Hem para hem umutlar gidiyo. Umutlar en kiricisi bence, insan ister istemez umitleniyo bosuna ve beklentide oluyo.
Ben iyi buluyorum. Belki 1,5 yılı geçmiştir hiç fal baktırmadığım genel anlamda da Zeynep’e de ama bir ara onlarca fal baktırdım, hem kafelerde hem telefonla hem uygulamaların hepsinde. Naktadan tutun mirzaya, yesilcingeneden havine, geysudan arzuya alexe, Banu’ya aklınıza gelecek herkese en az bir kere baktırmışımdır. Bana cümlelere kadar en net çıkan zeynepin özellikle ilk falı olmuştur. İnanamadım fala o derece detay bildi. Sonra iki kere daha baktırdım hatta bir falını hiç beğenmemiştim fakat daha sonrasında o falda söylediği bazı şeyleri ya yaşadım ya öğrendim. İlki kadar iyi değildi yine de son iki falı. Bir de yeşilçingeneyi severdim. Onu da dürüst bulurdum bazı söylediklerini yaşamıştım. Ancak zeynepin çok tekrar cümleleri var ya da boşu boşuna kurduğu cümleler ona katılıyorum. Ben elimde kağıt kalem deli gibi not alıyordum çok önemli cümleleri, başına da isim ve tarih atıyordum. Bu sebeple bende çok nettir kimin çıkıp kimin çıkmadığı. Çoğu insan naktayı çok beğeniyordu o dönem bende tam hayal kırıklığıydı mesela.

valla son 20 sayfayı okusan 10 mesaj varsa 1 tanesi zeynep ile ilgili ama hepsi olumsuz :KK70:
çoğu kişiye dediği çıkmamış açıkcası bana ve arkadaşımada çıkmadı alakasız şeylerdi hep
kız sen yine şanslısın azıcıkta olsa ilk kısmı çıkmış :KK70: güzel şelerse hepsii çıksın
Ya salladı tuttu desem yani sallayacak bir sey değil ama belki ben soruyu acık sordum akıl yürütüp yorumladı tuttu diyelim 😃 neyse inşallah sonu olumlu olsun o zaman paşalar gibi gidip özür diler bir daha baktıırımhahahaha

Arkadaşlar zeynep hanımla ilgili bende ilk falında karşımdaki kişinin bütün düşüncelerini söylemişti ve aynen sonradan kendi ağzından da duydum. fakat; bu yaz baktırdım memnun kalmadım is ve aşk iki konuda da beklentimi karşılamadığı gibi hep aynı kelimeleri tekrarladı ama 2019 yılındaki ilk falından memnun kalmıştım inkar edemem ilk fal diyemi o dönem daha mı iyiydi bilmiyorum karar sizin

Arkadaşlar zeynep hanımla ilgili bende ilk falında karşımdaki kişinin bütün düşüncelerini söylemişti ve aynen sonradan kendi ağzından da duydum. fakat; bu yaz baktırdım memnun kalmadım is ve aşk iki konuda da beklentimi karşılamadığı gibi hep aynı kelimeleri tekrarladı ama 2019 yılındaki ilk falından memnun kalmıştım inkar edemem ilk fal diyemi o dönem daha mı iyiydi bilmiyorum karar sizin
Evet bende ilk 2018 2019 da baktırmıştım. O zaman biraz daha iyiydi. Şimdi bilmiorum pek beğenemiorum. Ya olumsuzlar yine bir şekilde çıkıo ama olumlular çıkmıo

merhaba herkese

Bu fal batağına geçen sene düştüm. Çok kötü dönemlerimdi. Meraktan bir açıp bakayım foruma. Yazmadan duramadım.

Öncelikle zeynep’i devamlı öven arkadaşın zeyneple bi bağı olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem ahah ne zaman zeyneple ilgili kötü bir yorum yapılsa bu arkadaş hemen cevap veriyor “bana her falı çıkan tek insandır. Size çıkmadı diye birini kötülemek çok yanlış” gibi büyük büyük laflar ediyor. Aradan aylar geçti bakıyorum aynı performansına devam ediyor.

Burada eski sayfaları okuyun zeyneple ilgili yüzden fazla olumsuz yorım görürsünüz. Bir kişi her olumsuz yoruma “bana çıktı” diye cevap verince biz de bir ümit baktırıyoruz. Ben de bu ümitle zeynepe üç dört defa belki daha fazla baktırdım. Arkadaşlarım da baktırdı. Olumlu dediği (bana iki eski sevgilim için olumlu konuşmuştu) olumsuz oldu, olumsuz dediği arkadaşlarımdan ikisininki ise olumlu sonuçlandı. Ama bu bir kişini övgüsünü pkuyan vir sürü kişi yüzlerce kez baktırdı. 250 liradan iyi para kazandırdık hanımefendiye.

Bu kadar fal baktırdın sonuç ne derseniz kocaman bir hiç. Tek tük çıkanların tesadüf olduğunu düşünüyorum. Çıkan da %100 çıkmıuor zaten bazı detaylar tutuyor. Son kez yazıyorum buraya fal diye bir şey yok arkadaşlar. Kimse gelip de sizin elinizden tutmayacak. Kendi elinizden tutun. Ne zaman kendimi mutsuz hissetsem fal baktırmak yerine tegv’e, lösev’e bağış yaptım. 100-200 küçük rakamlar ama olsun. Hayatımda her şey çok yolunda şu anda artık aklıma bile gelmiyor: hatta ne kadar salakmışım diyorum. Kendinize paranıza yazık etmeyin bu dolandırıcılar sizin yolunuzu aydınlatamaz. Duanızı, niyetinizi edip fala harcadığınız parayla çocuklara, hayvanlara yardım edin.

merhaba herkese

Bu fal batağına geçen sene düştüm. Çok kötü dönemlerimdi. Meraktan bir açıp bakayım foruma. Yazmadan duramadım.

Öncelikle zeynep’i devamlı öven arkadaşın zeyneple bi bağı olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem ahah ne zaman zeyneple ilgili kötü bir yorum yapılsa bu arkadaş hemen cevap veriyor “bana her falı çıkan tek insandır. Size çıkmadı diye birini kötülemek çok yanlış” gibi büyük büyük laflar ediyor. Aradan aylar geçti bakıyorum aynı performansına devam ediyor.

Burada eski sayfaları okuyun zeyneple ilgili yüzden fazla olumsuz yorım görürsünüz. Bir kişi her olumsuz yoruma “bana çıktı” diye cevap verince biz de bir ümit baktırıyoruz. Ben de bu ümitle zeynepe üç dört defa belki daha fazla baktırdım. Arkadaşlarım da baktırdı. Olumlu dediği (bana iki eski sevgilim için olumlu konuşmuştu) olumsuz oldu, olumsuz dediği arkadaşlarımdan ikisininki ise olumlu sonuçlandı. Ama bu bir kişini övgüsünü pkuyan vir sürü kişi yüzlerce kez baktırdı. 250 liradan iyi para kazandırdık hanımefendiye.

Bu kadar fal baktırdın sonuç ne derseniz kocaman bir hiç. Tek tük çıkanların tesadüf olduğunu düşünüyorum. Çıkan da %100 çıkmıuor zaten bazı detaylar tutuyor. Son kez yazıyorum buraya fal diye bir şey yok arkadaşlar. Kimse gelip de sizin elinizden tutmayacak. Kendi elinizden tutun. Ne zaman kendimi mutsuz hissetsem fal baktırmak yerine tegv’e, lösev’e bağış yaptım. 100-200 küçük rakamlar ama olsun. Hayatımda her şey çok yolunda şu anda artık aklıma bile gelmiyor: hatta ne kadar salakmışım diyorum. Kendinize paranıza yazık etmeyin bu dolandırıcılar sizin yolunuzu aydınlatamaz. Duanızı, niyetinizi edip fala harcadığınız parayla çocuklara, hayvanlara yardım edin.
Kesinlikle fal cikmiyor, gelecegi en iyi falci bile net ve kesin bilemiyor. Isteyen tabi baktirmaya devam etsin ama fal da kumar gibi bence ozellikle son donemdeki ucretlerle. Cok fazla kolay yoldan para kazanmaya calisan insan var ve insanlarin zaaflarini kullaniyorlar falcilikla. Bu insanlarin oiyle bir gelir kapisi var ki akliniza hayalinize gelmeyen dolandiricik veya goz boyama, reklam yontemlerini kullanabilirler. Cunku falcilik (gercekten hissedip bakanlari kast etmiyorum) hic bir masrafi olmayan, girdisi veya emegi olmayan bir is o yuzden bu insanlar bu kolay parayi kazanmak icin enerji ve zamani harcayabilirler ve yontemleri bulabilirler. Bir maldan bile memnun kalmadigimizda gidip bu mal kotu cikti diye iade alabiliriz ama falda oyle bir sey yok, istediikleri kadar atip tutabilirler sonunda parani geri alamazsin cunku ispatlanacak bir durum yok. Ayni kumar gibi. Gidip gazinoyu da dava edemezsin veya oynadigin kumarin iadesini alamazsin.

Kumara da eglencesine baslarlar sonra aliskanlik olur ve inanilmaz paralar kaybeder insanlar. Ben su donemde falciliktan farkini goremiyorum. Bazi insanlar fal batagina saplanmis durumda, cevremde de var, bu insanlar icin de bu forumda okumalari itici guc o yuzden cok dikkat etmek lazim burada falci overken, birinin bagimliligini veya zaafini koruklemis oluyorsunuz ve hakkina girmis de oluyorsunuz. Bazi insanlarda oto kontrol olamiyor, iradesi guclu olmayabilir veya gercekten cok kotu bir durumda bir umut isigi ariyor olabilir. Ben de cok fal baktidim, arada bilen bir iki oldu, cikani burada yaziyordum ya da anlik durumda cok iyi olani baktirdigim gibi gelip yaziyordum. Artik zaten baktirmiyorum ama birgun yeniden baktirsam ve ciksa dahi artik yazmamayi dusunuyorum, kimseyi fala yonlendirmek istemem. Artik fal isi eglence olmaktan cikti cunku, eskiden olsa dusuk fiyatlarla oneri verilirdi ama artik yanlis buluyorum.

Son düzenleme:
Artik fal isi eglence olmaktan cikti cunku, eskiden olsa dusuk fiyatlarla oneri verilirdi ama artik yanlis buluyorum.
Oneriyi bende bazi durumlarda yanlis buluyorum ya. Ozellikle birden fazla uyenin “cikmadi” diye vurguladigi birinin tekrardan parlatilmasina dayanamiyorum. Foruma uye olma sebebim faldi. Forumun bana en buyuk katkisi; artik fal baktirmamak 😄 ama tabi her an yine baktirabilirim, umut beslenmedigi surece sorun yok. Umudun girdigi an gercekten insan duvara falan carpiyo ve o duvarin altinda kaliyo yani.
ayrica cans tarotu da arada dinliyorum. Yanlis hatirlamiyosam onu siz onermistiniz? O da baya iyi geliyo bana. Sohbet havasinda 1 saatlik zaman geciriyorum 😄😄

Oneriyi bende bazi durumlarda yanlis buluyorum ya. Ozellikle birden fazla uyenin “cikmadi” diye vurguladigi birinin tekrardan parlatilmasina dayanamiyorum. Foruma uye olma sebebim faldi. Forumun bana en buyuk katkisi; artik fal baktirmamak 😄 ama tabi her an yine baktirabilirim, umut beslenmedigi surece sorun yok. Umudun girdigi an gercekten insan duvara falan carpiyo ve o duvarin altinda kaliyo yani.
Tabi herkes etkilenmeyebilir onerilerden, benim iradem gucludur senin de oyledir belki oturup baktirmayayim dersin ama bazi insanlar var oyle bir durumda ki burada falci arayisinda, biri bana bir tek su bildi dediginde hic dusunmeden 250 lira veriyor falciya. Sonunda Zeynep gibi sacmalayan birini bulup bunun nesini begendiler de ovduler, ustune telefonu kapatacak duruma geliyorsun(Bende oldu) . Eskiden olsa eglenceliydi fal, Binaz'in ilk acildigi zamanlar falan ucretler makuldu, iade vs vardi ama simdi resmen soygun geliyor soru bile soramadigin faldan 1000 lira aliyor sanal fal bir de, saka gibi. 250 de cok bir fal icin, tamam hayat pahalilandi ama yine de marketten bir suru sey alirsin hala veya gider yardim kurulusuna verirsin, senin 250 liran digerinin oburunun birikir derken bir cocugun bile hayati kurtulabilir. Fala verilen para artik eglence de vermedigi gibi tamamen coptur bana gore.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bence bu fal işi enerji işi kesinlikle,ha zeynep bana çıktımı? Yooo...
kadının aşk ile ilgili dediği gram birşeyi yaşamadım ve o kadar konuşuyor ki saçma sapan,konu üzerine soracağım sorulara fırsat vermedi. falı çıkar ya da çıkmaz ben bunu eleştirmiyorum çünkü bana tutan sana tutmaz sana tutan bana tutmaz. Benim en sinir olduğum neydi biliyormusunuz,kadın bana ahmet mehmet emre neslihan çiğdem şule seçil gibi tonlarca isim sayıp ben inanın öyle birilerini tanımıyorum dediğimde böyle birileri var demesiydi 😂 bence anı bilmekte önemli,ben buna çok takıldım. Onun dışında fal bence lükstür,yani cebinde bütçesi olmayan bir insanın da fal baktırması ne kadar mantıklı?

Ya çıktı tab

Ya çıktı tabii ki , çıkmasa zaten uzun süre fal baltırmazdım, ben en eski müşterilerinden biriyim , ama çıkanlar o kadar önemsiz şeyler ki, önemli her konuda yanılmış diyebilirim, ya gördüklerini yanlış yorumluyor ya da bilmiyorım sıkıntı ne, güzel birşeyiin beklentisinde değiliz ki , doğruşarı söylese yeter, şahsen masal dinlemek için aylık bağlamışız kendisine geçmişte...yani hüçbir söylediği işime yaramadı doğrusu, uyarabileceği o kadar çok şey yaşadım ki , o saçma sapan şeyi görp söyçüyor ama bunu neden göremedi diyeceğim çok önemli şeyler var.. yaşayacağım kötüleri görüp uyarmazsa ne işime yarar, uyarsaydı önlem alabileceğim şeylerdi hepsi... işte hiçbirişevyaramıyır dalı öyle diyeyim...
Ya çıktı tab

Ya çıktı tabii ki , çıkmasa zaten uzun süre fal baltırmazdım, ben en eski müşterilerinden biriyim , ama çıkanlar o kadar önemsiz şeyler ki, önemli her konuda yanılmış diyebilirim, ya gördüklerini yanlış yorumluyor ya da bilmiyorım sıkıntı ne, güzel birşeyiin beklentisinde değiliz ki , doğruşarı söylese yeter, şahsen masal dinlemek için aylık bağlamışız kendisine geçmişte...yani hüçbir söylediği işime yaramadı doğrusu, uyarabileceği o kadar çok şey yaşadım ki , o saçma sapan şeyi görp söyçüyor ama bunu neden göremedi diyeceğim çok önemli şeyler var.. yaşayacağım kötüleri görüp uyarmazsa ne işime yarar, uyarsaydı önlem alabileceğim şeylerdi hepsi... işte hiçbir işe yaramıyır falı öyle diyeyim...misal 1 saat önce ve öncesindeki zamanlarda baktırdığım fallarda herşey güzel olacak falan filan , sonra olanlar ise hiç bahsetmediği şeyler; şukadar para dolandırılıyorsun, en yakının en ağır hastalıüa yakalanıyor, ağır değresyona giriyorsun aylarca, işini kaybediyorsun, aynı gün içinde üç kez kaza geçitırsun, ama bunlar gakkında hiç birşey söylememiş...herşey güzel oöacak derken bunları yaşamak koyuyor insana, ki haftada iki üç gal baktırdığın halde... ben ne yapayım böyle fa
Arkadaşlar bence bu fal işi enerji işi kesinlikle,ha zeynep bana çıktımı? Yooo...
kadının aşk ile ilgili dediği gram birşeyi yaşamadım ve o kadar konuşuyor ki saçma sapan,konu üzerine soracağım sorulara fırsat vermedi. falı çıkar ya da çıkmaz ben bunu eleştirmiyorum çünkü bana tutan sana tutmaz sana tutan bana tutmaz. Benim en sinir olduğum neydi biliyormusunuz,kadın bana ahmet mehmet emre neslihan çiğdem şule seçil gibi tonlarca isim sayıp ben inanın öyle birilerini tanımıyorum dediğimde böyle birileri var demesiydi 😂 bence anı bilmekte önemli,ben buna çok takıldım. Onun dışında fal bence lükstür,yani cebinde bütçesi olmayan bir insanın da fal baktırması ne kadar mantıklı?
Ben de ahmet mehmetler, çiğdemler vb hiiç bitmedi... eve tamire biri geliyor, adı ahmet , diyorum ki herhalde zeynepin dediği ahmet bu , daha faxla muhatabiyetim olmuyor verdiği isimlerle... gereksiz gereksiz şeyler

Bu aralar baktırdığım 3 tane falcı da patladı. Andaç, spirütüelbiri kuzey ve ismini unuttuğum bir kadın. Hayatında kimse yok dedikleri, hatta andaçın senden hoşlanıyor olabilir, kuzeyin hoşlanıyor ama olmaz dediği kişi evliymiş… bu fal işi sakat iş inanırsanız çok yanlış şeylerin peşinden koşarsınız kızlar. İşin ilginci Andaç herşeyi bilmişti ama en önemli kısmı bilememiş. İşin doğrusu hiçbirşey bilmeyip ya ağzınızdan laf alıyorlar ya da insan sarrafı olduklarından tipine göre tahminlerde bulunuyorlar, biz de bildi sanıyoruz. İnsan sıkıldığında bir fal arıyor ama aklın yolundan şaşılmamalı fal da eğlencesine bakılmalı. Yoksa insana zarar verebilir

merhaba herkese

Merhaba . 2 sene önce Zeynep’e baktırmış biri olarak şöyle diyim. Kimsenin Zeynep le bağlantısı yok. Bana baktığında aslında anı ve hatta geleceği de az çok bildi diyim. Ama ben beğenmedim çünkü ne dediği belli değildi. Bir de küfürlü konuşması hoşuma gitmedi. Ama bi arkadaşıma bakıyordu, bazen tamamen biliyordu bazen o kadar uydurma ve alakasız şeyler diyordu ki şok ediyordu bizi. Yani Zeynep bazen harika oluyor ama bazen berbat. Bir daha baktırmam açıkçası

Bu aralar baktırdığım 3 tane falcı da patladı. Andaç, spirütüelbiri kuzey ve ismini unuttuğum bir kadın. Hayatında kimse yok dedikleri, hatta andaçın senden hoşlanıyor olabilir, kuzeyin hoşlanıyor ama olmaz dediği kişi evliymiş… bu fal işi sakat iş inanırsanız çok yanlış şeylerin peşinden koşarsınız kızlar. İşin ilginci Andaç herşeyi bilmişti ama en önemli kısmı bilememiş. İşin doğrusu hiçbirşey bilmeyip ya ağzınızdan laf alıyorlar ya da insan sarrafı olduklarından tipine göre tahminlerde bulunuyorlar, biz de bildi sanıyoruz. İnsan sıkıldığında bir fal arıyor ama aklın yolundan şaşılmamalı fal da eğlencesine bakılmalı. Yoksa insana zarar verebilir
Andaça geçen hafta moralim bozuk diye evime yakın olduğu için gittim. Gitmeseydim keşke boşuna giden 150 tl. Keşke o parayla hayvanlara mama alsaydım. Korkmama rağmen onlar hayvanlara kurban olsunlar. En azından zararları yok

Andaça geçen hafta moralim bozuk diye evime yakın olduğu için gittim. Gitmeseydim keşke boşuna giden 150 tl. Keşke o parayla hayvanlara mama alsaydım. Korkmama rağmen onlar hayvanlara kurban olsunlar. En azından zararları yok
Valla şu forumda binlerce sayfa konuşulup bir yere varılamadıysa, herkesin ortak olarak beğendiği biri çıkmadıysa demekki bu iş boş iş…

Valla şu forumda binlerce sayfa konuşulup bir yere varılamadıysa, herkesin ortak olarak beğendiği biri çıkmadıysa demekki bu iş boş iş…
Ya ben de anı da bilemedi. Miras kalacak dedi nerde o günler sevdiğin kişinin harfleri dedi. Alakasız soyadında bile yok. Adam beni deli etti

Bütün hepsinin berbat olduğunu biliorum hatta bilioruz. Bilmiorum neden hala burdayız. Umarım birşeyler düzelir de bunlara para kazandırmayız
Düzelmese de dikkatimizi farklı bir alana kaydırarak bu fal iketinden kurtulabiliriz...bunların hayatımızın düzelmesine hiç nir katkısı yok, kaderci olmaya sürüklüyor bizi, bu fal işine hiiç bulaşmayalar çok şanslı

upsyy_daisyy (Twitter)

Öncelikle tavsiye ettiği için Lizyaa Lizyaa 'ya teşekkür ederim, ben de sizlere tavsiye etmeye geldim. Aşağıya detayları yazıyorum arkadaşlar. Ben çok memnun kaldım.

An ve geçmiş analizini ben beğendim.

Malum kişinin kişiliğini, yüz yapısını ve burç grubunu bildi.

Bu kişinin beni stalkladığını bildi. Çok fazla uykusuz geceleri varmış ve bu konuyu fazlaca kafasına takıyormuş. (Kızlar gece Instagram'ıma bakıyor malum kişi, bu durumu Zeynep de bildi)

Malum kişinin zamanında neden şehir değiştirdiğini bildi.

Diğer erkek arkadaşımın da elementini bildi.

Malum kişi için adım atma düşüncesi var ama somut bir hamlesi olmayacak dedi. Ne yapsam diye düşünüyormuş, aramızda telepatik bir bağ olabilirmiş.

5'li ve 7'li (uzun bir zaman) vadeler benim için önemliymiş. (Bu tarih bizim tanıştığımız günlerin sayıları kızlar, bilginiz olsun kızlar)

Benimle olan geçmişini düşünüyor ve bana değer veriyor olarak görmüş.

Su ve toprak etkili bir erille karşılacağımı söyledi; mevkiisi yüksek, yaşça olgun (kısmen bir evlilik ya da nişan atmış birisi olabilir), benden biraz uzun. Bu kişiye bir ön yargım olacakmış. Bu kişiyle tanışıyor olabilirmişiz. Adında "S" harfi olan birisi.

Malum kişinin adını verince taşlar yerine oturdu ve duru görüyle fala devam etti. Bu kişinin eski kişi olabileceğini de belirtti.

Görüşme, iletişim olabilir dedi sonradan. Ama uzun bir 7'li vadede olabilirmiş bu iletişim.

Ben bir tamamlanma ya da zafer yaşayacakmışım.

Ailemize nazar değdiğini bildi, akrabalarımız arasında karşılıklı sevmeme durumlarını bildi.

Beni malum kişi olgun, şanslı, sivri dilli biri olarak buluyormuş.
Lütfen fal bakmaya geri dönsün, efsane bir fal bakmış bana arkadaşlar.

X