İstanbul'da Fal - Falcılar

hmm, hissetmedim. bence çok iyi bir falcı değil ama saçma dediğim bir şey de söylemedi açıkcası. ya da istediğim şeyi söyleme gibi bir kaygısı yoktu diyeyim, bazıları duymak istediğin şeyi anlayıp ona göre çeviriyor. öyle yapmadı bunu görüyorum bunu hissediyorum dedi.

kaçan her zaman kovalanır kızlar..bunun ıcın fala gerek yok . bnm yıllar yıllar once ayrıldıgım sevgılmm bıle falcılara gore bana donecekk.. hala donecek dıyorlar
ve senın ozellıkle şu son cumlene tum yuregımle katılıyorum vazgectıgın unuttugun ve hıc ummadıgın bı anda muhakka donuyorlar.. ama o zamanda ıs ısten gecmıs oluyor

bana dediği tarihte aradı doğrusu. daha önce bahsetmiştim. fakat sevgilim olacak mı orası muallak. olur işallah. aralık dendi bana da.

Dün arkadaş toplantısında tesadüfen bir bayan fal baktı, bende öylesine kapattım. (Parasız olması ve öyle olması da eğlenceli gelmişti-bir beklentim yoktu doğrusu) ama kadın bana 3 şey söyledi ve ilk görüşmemize rağmen bilmesi imkansız bir olay tarif etti. Çok ilginçti. Yani parasız da bu işi gayet temiz bir ruhla yapabilirler, arkadaşımda Sembol' de Serkan' a baktırmış sinir olup çıkmış .Yuh bukadarmı atmasyon deyip durdu...Bence bir günde bukadar çok fal bakan bir kişi (çok basit bir mantıksal hesap bu)3-5'ten sonra zaten istesede verimli olamaz. Ayrıca insanların bir eşref saati vardır, kendi moralleri ve sabırları..İsteyerekmı, o an sıkılarak mı bakıyorlar o da bence önemli..ve eğer siz kendinizi kapatırsanız kuş haber deyip sallayıp gönderiyorlar. Karşılıklı bir etkileşim olabilmesi gerek.Ayrıca fal bakan kişilerin dönem dönem kapıları kapanır, daha isteseler de bakamazlar. Dönem dönem o kapılar açılır, eğer kötü emeller içerisine girip söylüyorlarsalar o fal korkunç olur. Ben çok iyi fal bakan insanları tanıdım (parasız...)ama hepsi ene sonunda yemin edip daha bakmaz oldular. Zaten bu işi para karşılığında yapıyorlarsalar (özellikle şu son zamanlarda türeyen fal kaffelerden bahsediyorum)bazı şeyler doğru gitmiyor demektir. Çünkü kesinlikle bir patronları vardır ve gün başına nekadar bakmaları gerektiklerini o patronlar söylüyordur. Nekadar para o kadar köfte. Ama allah yolunda hocalar var (hoş onlardan da mantar gibi üreyip binlercesi oluştu)ve onlarda bazen çok şaşırtıcı olabiliyorlar...(Bu elbette benim fikrim..........).

lady kuzum o pasaklı birsen bir kere,kadın bakla bakar ama saglam atar arkadasına tesaduf olmusss...
Kadın bıldıgın cıngene onunde kuyruklar falan da olmuyoorr zaten cok yaslııı
pasaklı birsen bakla değil su bakar.. Evet yaşlı ama öyle çingene falcılar gibi değil.. çocuğu kaybolanlar bile ona gelirdi ve çocuklarını bulurlardı, bir izmirli olarak söylüyorum bunu ben giderdim yıllar evvel ama tırsıyorum ben ondan.

Ve ayrıcaaaa, bugün benim için önemli bir gündü, sonuç olarak hiiiç ama hiç kimse bilemedi, ne gül, ne nihal, ne bahar, ne yiğit, ne serkan, ne fatoş, ne birnur, ne elif, ne enfal, ne neşe, ne şengül, ne selda, ne pelin, ne bülent..........
Kimse bilemedi, değil bugünkü olayı genel anlamda... Ve bu fal sayfası burada biter

arkadaşlarr bugünn 3 yerde fal baktırdım paylaşmak istiyorumm ilk önce taksim rumeli handa medyum serdar mıydı neydi ona baktırdım pek memnun kalmadım sonra mullaya gittimm çok memnun kaldım son bi şans sarmaşık cafeye girdim ayşe diye kadına baktırayım dedim duymuştum adını sonra iki bayan geldi ben beklerken onlardan fikir aldımm hasan daha ii diyee ztn ayşe çok suratsızdıı hemen kararımı değiştirip hasana baktırdımm adamm süpppperr iyiki gitmişim diyorumm herşeyimii bildii bilmediği bişi yoktuu eski çıktığımla her buluştuğumda yeni yeni kıyafetler alırdım bu çocuk seni maddi zararada sokuyo dedii ne gibi abi dedim kızım bu çocukla her buluştuğunda gidipp kıyafet alıosun dedi cebine zarar orda şoke oldumm bakalımm gelecek çıkacakmıı inşallah çıkarda daimi müşterisi olurumm umarım yardımcı olur sizlere bidee sarmaşık cafedeki kızlardan bi tüyo aldımm cadı kafe diye bi yer varmışş orada emine diy bi bayan varmış ama 50 milyona bakıomuşş süper bakıomuşş ona hiç baktıran var mı ?

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra eksik kaldıgım sayfaları okumaya calısıyorum, melihanın kırmızı bardan ayrıldıgı yazılmış nereye gittigini bilen var mı?

bikaç kişiye ritayla ilgili msj attım ama dönen olmadı.ritanın tlefonuna ulaştım.aranızda ritaya giden varmı?

ben de laf cafe çiğdem'e baktırmıştım tesadüf eseri ve bende de bilmişti:) daha önceki sayfada cafe adını verdim, baktırdım dedim ama kadının adı aklıma gelmemişti. çiğdem'e bi kere gittim ve dediği çıkmıştı bi olayla ilgili.

bir de bakırköy sahilde cafelli diye bi yer var, orda bi falcı var.

kadın muhteşem pazarlanıyor, harika dostça davranıp iyi moral veriyoo ama asla ve asla bir şey bilemiyor. hem de fiyatı çok pahalı. bir kez gittim dediklerin olmadı diye gittim yine aynı şeyleri söyledi beni hatırladı iddialı konuştu vs. gene olmadı, ablama ve iki arkadaşıma falan da bilemedi. atmasyondu tamamen. onu da tavsiye etmem.(

bikaç kişiye ritayla ilgili msj attım ama dönen olmadı.ritanın tlefonuna ulaştım.aranızda ritaya giden varmı?

cnm ben rita'ya gittim, o soğuk bodrum katında totomu dondurdum:)) ama hiçbir şey bilemedi, herkes bunamış olduğunu artık hiçbir şey bilemediğini söylüyor.

paranı zamanını umudunu rita'da ziyan etme. dilek'i tavsiye ederim sana gemi'de bakıyordu şimdi kendi yerinde bakıyor.

yeşilkö tilbe cafe'de gülden diye biri varmış. pazartesi hariç her gün oradaymış, akşam beşte geliyor 10-11'e dek kalıyormuş.

yakın diye onu deneyeceğim ben de. ama beşten sonra geldiğine göre oranın sahibinin yakını falandır, azıcık fal biliyo uyduruyo diye oturtmuşlar da para kazanıyordur ( ama bilemiyorum, deniycem yine de :)) o zmn yorumlarımı yazarım eheh :)

merhaba ben ritaya gitmek istiyorum ama telefonunu bulamadım. lütfen bana yardımcı olur musunuz?

evet evett fatma bacı ıle karıstırdım,sen bılırsın madem hanı su susuzdede de bakla acannn,sımdı cepten de bakıyormuss,sulalesını tanıyorum ben onunn hıkayedır oooo,ya ben bırsene de gıtmıstım evınde bakan degıl mı ooo tamam suuu ama hatırlamıyorum o donemler durumlarım karısıktı mevzularım farklıydıı....

kızlarrr cok enteresan seyler oldu dunn ve bunların gecen haftakı fallarda cıkmamıs olması da cok sıkıcııı....Tek cıkan fall angels burcu oldu bırıyle tartısıcagımızı soylemıstı alakasız bırı kım oldugunu da soylemıstı,cıdden ole oldu kız bıldııı,ısın enteresan yanıı cocuk ılanı ask ettı bunu kımse 1 hafta onceden bılemedıı...
hep yenıyle eskının arasında kalıcaksın demıslerdı allahımm arada kalmak buymussss nasıl berbat bıseymısss aradayım gercekten ama falcıların anlattıgı gıbı esas oglanla yenı arasında degıl yenıyle baskası arasında...

dedıgınız gıbıı hayatı akısına bırakınca herkess gelıyoooo....kactıkca gelıyolarrr..bu nasıl bır duzen anlayamadımm.Vazgectıgın anda cıkıyolar karsına tammHayatım bır renklendı en eskısı durmadan donmek ıstıyoo,yenısı var zatenn,bırde sımdı yenı var dıye kıskanıp gelen baskası cıktı...Bır esas oglan kaldı allahımm gelsede bu konu kapanıversee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…