canım bu levent nerde bakıyordu ve kac tl ye ?
kızlarr ben emine akkayanın telini buldum. isteyene verebilirim.. randevulu gidiliyormus
kahve falı :45 tl , tarot falı :50 tl , genel bakım :150 tl ymıs. (genel bakım nasıl bısey bılmıyorum :))) isteyen soylesın ozelden atıyım..
bu arada onceden baktıran arkadaslar soylesın burdan nasıl guzel bakıyormu ? fıyatı pahalı cunku dıger yerlere gore :))
kızlarr ben emine akkayanın telini buldum. isteyene verebilirim.. randevulu gidiliyormus
kahve falı :45 tl , tarot falı :50 tl , genel bakım :150 tl ymıs. (genel bakım nasıl bısey bılmıyorum :))) isteyen soylesın ozelden atıyım..
bu arada onceden baktıran arkadaslar soylesın burdan nasıl guzel bakıyormu ? fıyatı pahalı cunku dıger yerlere gore :))
höhhhh
yapmayın kızlar yaa bu kadar para verilmezki
canım Levent symbol cafe de symbol caddeye yeni bir şube açmış gelen memnun olsun diye şu anda Levent orda her yeni açtığı şubede en iyi falcılarını toplar genelde internet sitesi var symbol cafe diye gir bilgilerini alırsın güncel fiyatı bilmiyorum ama 20 yi geçeceğini sanmam :lepi: :lepi: :lepi:
Benim tanıdığım en iyi ve çok fazla müdavimi olan falcılardan biri de Nesim dir suratına bakınca onda garip bir şeyler hissediyorsunuz ama şimdi askerdeymiş maalesef
genel bakım suya bakımdır o daha farklı bir ilimdir havas ilmi ile astroloj uzmanlığının birleşmesiyle ortaya çıkan sonuçlar canım ben emine akkayanın böyle bir güce sahip olduğunu düşünmüyorum çünkü suya bakım daha farklı bir kimlik gerektirir yada benim düşüncem budur çünkü bu işin gerçek uzmanı olan biriyle tanıştım bakım ile kahve falı çoook ayrı şeylerdir kıslaaaar :içelim:
genel bakım mıııı 150 miiiii :umursamaz: yapmayın kızlar yazık. genel bakımın yarısı zaten hınkırma ve hönkürmeyle gecer... hıc zannetmıyorum ona gıdıcegınıze zodyaka gıdın :
kızlarr ben su melekler kahvesindeki seldaya ve zeynebe baktırdım gecenlerde.. sız baktırdınız mı hıc.. oraya gıtmıomusunuz.. nasıllar...benımle paylasın ama yaaa kaydirigubbakcemile3
Zeynep hakkındaki görüşlerimi dün yazmıştım. Selda'ya eskiden baktırmıştım, beğenmemiştim.