Batu Semboldeyken ben çok giderdim:)..yarın gitmeyi düşünüyorum..sonucu yarın paylaşırım:)
CANIM BENİM BEN ANLATAMAMIŞIMDIRBEN ANADOLU YAKASINDA ATAŞEHİRDEYİM..BATU KARŞIDA YA HANİ SIRF ONUN İÇİN GİDİCEM ORDA OLDUĞU GÜNLERİ BİLEYİM DEDİM akannehir
Kızlar, bir sitede baktırıpta beğendikleri falcıları yazmışlar. Buyrun, liste:
Taksim:
Symbol Cafe - Serkan, Levent, Alper
Majestik Cafe - Emre
Melekler Kahvesi - Selçuk
Nişantaşı:
Symbol Cafe - Yılmaz, Fulya, İsmail, Özgür, Umut
Beşiktaş:
Symbol Cafe - İlker, Bora
Kadıköy:
Angel's Cafe - Burcu
Doğru canım. 2007 yılında yazmış.canım bu bilgiyi veren yılmazdır kendisi kadıköy angels falcılarından biri söylediklerinin çoğu doğru fakat cafe bilgileri güncel değil boshayallersmile
önceden baktırdığında çıkar mıydı canım gelckle ilgiliBatu'ya gittik bugün ve gerçekten iyidi:)...şu anki durum çok iyi bildi ve geleckle ilgili söyledikleri mantıklı...ama tabii zamana bırakarak...olup olmayacağına bakacağız...:)
kızlar batu hangi günler oradaymış, birde ücret ne?
emine akkaya ya cadı kahvesinde baktırdığımda bana her söylediği cıktı.o zaman eşimle cıkmıyorduk bile dedikleri cıktı ve o dönem yaşadıklarımla ilgili söyledikleri de hep doğruydu. gaybı bir tek allah bilir ve o gün gercekten eğlencesine gitmiştim ve çok şaşırdım. bir daha gitmem ama korkarım.
15 ytl canım...
canım özelden mesaj gönderemiyorum burdan yazayım :lepi:
ben batuya baktırmadım ama 2 arkadaşıma söyledikleri birebir çıktı geçmişe çok girmiyor hani yaşadın bitti gibi ama gelecekle alakalı daha fazla bilgi veriyor bunu yaşadıklarını net bir şekilde gördüm ohaoldumsmile Levent için söyleyebileceğim şudur ki geçmişle alakalı söyledikleri %100 doğruydu hatta unuttuğum bazı detayları hatırlattı gelecek ile ilgili ise; 3 yıllık sevgilimden kötü bir şekilde ayrılmıştım ve işsizdim mafoldumben levent bana şu tarihte işe başlamış olacaksın deniz aşırı olacak ama seni yormayacak dedi (beşiktaşta başladım servisle gidiyorum yerimseniben ) şu yıl şu ayda sevgilin öyle bir gelecek ki sen affetmek zorunda kalacaksın ki affet zaten çünkü 6 ay sonra evleniyorsun ve şu tarihte evli olarak bana bir daha geleceksin dedi daha fazla detay vermiyorum ama anladığına eminim şekerim ha birde isminin neredeyse söyledi yani adı ahmet olan birini sonu met bu memet ahmet gibi bir şey falan dedi çok arkadaşımda gitti ona memnun kaldılar genelde ama üst üste gidersen levent tanıyor sıkılıyor umut bağladığını düşünüp bakmıyor olumunekankayizsmile
bu aradada söylediği ayda geri döndü, evlendim ve evli olarak ona gittim