İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaslar,peki duyduguma göre bazen baya sira oluyomus fal icin...falcilar genelde sabah cafeler acildiginda orda oluyolarmi yoksa dahami gec geliyorlar?beni bilgilendirirseniz sevinirim...alkisalkisalkis

ıyı geceler bakırkoyde fal baktrmıstım hrkeze evleneceksık sıyor demıssınız ya o bayan kımdı.kapalı olan bayanmı adı neşe kapalı arkadan basortu bağlayan kadınmı

ıyı geceler bakırkoyde fal baktrmıstım hrkeze evleneceksık sıyor demıssınız ya o bayan kımdı.kapalı olan bayanmı adı neşe kapalı arkadan basortu bağlayan kadınmı

hayır.. kesınlıkle duygudan bahsedıyoo..ah ben ona tam 4 kez gıttım 20 mılyon bayıldımsenağlama bende sadece ısım vermesınden ettkılenmıstım ama fossssss cıktı cnmsengözlerimebaksanab

canım ben gittiğimde açık,dip boyası gelmiş açık kahve tonlarında saç rengi olan,kahverengi gözlü zayıf ama kafası vücuduna göre biraz büyük bir kız vardı.taş çatlasın 27 yaşında.çok bakımlıda değildi

batu bugün bakıomu fala bilgii olan var mı boşuna gitmek istemiyoruz bide nasıl bi cafe orası hiç gitmedik de tırsıoz ortamından:delikafadulden

meraba arkadaşlar foruma baktığım zaman hep karşıdaki falcılardan bahsedildiğini gördüm kadıköydekilerden sadece burcudan bahsedilmiş daha başkaları yok mu? hep aynı isimler var başkası yok. Bana kadıköydekilerden daha başka iyi isimler verebilecek yok mu?:sm_confused:

Arkadaslar kadınlar kahvesınde meryeme fal baktırdım bugun.baktıran varmı fallllll dedıklerı cıkıomuuuuuuuuuuuuuuuuu

merhabalar, Batu ile ilgili diğer başlıkta yazdığım yazımı kopyalayım:)

Bir de Batu vardı orda, Batu isim bilme ve iş konularında süper;ama aşkta ıhh.
bundan 3 sene önce baktırmıştım ilk kez Batuya, işinden ayrılıcaksın demişti ısrarla. Cafeden çıktık ,dedim ki arkadaşıma (o tavsiye etmişti) boşu boşuna getirdin beni buraya, amma salladı ya, bana işten ayrılacağımı söyledi, 4 senedir burdayım ben, daha neler dedim, 1 hafta sonra işten çıkartıldım ve aniden oldu:) terfi beklerken işten çıkartılmıştım.
Bide ilk oturduğumda daha fincanı açmadan sen isminde S-R-A-N harfleri olan birinden ayrılmışsın dedi. Erkek arkadaşımın adı Serkandı:)) Yuh dedim direkt adını söyleseydin:)) ama diğer şeyleri bilemedi :) Arkadaşımın da işle ilgili konularını bilmişti ama erkek arkaşıyla evleneceğini söylemişti, kız o çocuktan ayrıldı, başkasıyla evlenmek üzere:)

Bu siteye hiç fal baktıran oldumu.bir tane falcı seçiyorsunuz siteden,üye oluyorsunuz onlarda sizi arıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…