merhaba canım bana bağcılarda fal bakan kadının nosunu varsa adresını yazarmısın acilllİsteyenlere Nilüfer'in numarasını atıcam özelden arkadaşlar.yerimseniben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım bana bağcılarda fal bakan kadının nosunu varsa adresını yazarmısın acilllİsteyenlere Nilüfer'in numarasını atıcam özelden arkadaşlar.yerimseniben
merhaba canım bana bağcılarda fal bakan kadının nosunu varsa adresını yazarmısın acilll
Bende perşembe günü batuya gitmeyi planlıyorum gidecek olanlar varsa haberiniz olsun baktırır baktırmaz yorumları da yazarım :lepi:
sağol canım bu arada nilüfere sen gıttınmı nasıl bakıyor dedıklerı cıktımıYazdım canım (;
ıyı geceler bakırkoyde fal baktrmıstım hrkeze evleneceksık sıyor demıssınız ya o bayan kımdı.kapalı olan bayanmı adı neşe kapalı arkadan basortu bağlayan kadınmıkızlar eğer şimdiki durumu merak ediyorsanız size isim verecek falcı bakırköyde dejavu cafe var orası.ama kadın geleceği kesinlikle bilmiyor,sevgilisi olan herkese evleneceksin diyor.ama o kişinin şuanki düşüncelerini fikirlerini falan biliyor ve isim veriyor.
ilk gittiğimde etkilenmiştim ama sonra boş çıktı ayrıca sadece kahve 15 tl sıra da var..değmez..
o yüzden sembol cafe tarık diyorum,isim vermiyor ama çok çeşitli konulardan bahsediyor,o kişinin ağzından konuşuyor sanki,biraz da muhabbet havasında geçiyor.
ıyı geceler bakırkoyde fal baktrmıstım hrkeze evleneceksık sıyor demıssınız ya o bayan kımdı.kapalı olan bayanmı adı neşe kapalı arkadan basortu bağlayan kadınmı
ıyı geceler bakırkoyde fal baktrmıstım hrkeze evleneceksık sıyor demıssınız ya o bayan kımdı.kapalı olan bayanmı adı neşe kapalı arkadan basortu bağlayan kadınmı
destin_a özelden bilgileri göndermişsin teşekkür ederim
sağol canım bu arada nilüfere sen gıttınmı nasıl bakıyor dedıklerı cıktımı