İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar, bir sitede baktırıpta beğendikleri falcıları yazmışlar. Buyrun, liste:

Taksim:
Symbol Cafe - Serkan, Levent, Alper
Majestik Cafe - Emre
Melekler Kahvesi - Selçuk

Nişantaşı:
Symbol Cafe - Yılmaz, Fulya, İsmail, Özgür, Umut

Beşiktaş:
Symbol Cafe - İlker, Bora

Kadıköy:
Angel's Cafe - Burcu

canım bu bilgiyi veren yılmazdır kendisi kadıköy angels falcılarından biri söylediklerinin çoğu doğru fakat cafe bilgileri güncel değil boshayallersmile

Batu'ya gittik bugün ve gerçekten iyidi:)...şu anki durum çok iyi bildi ve geleckle ilgili söyledikleri mantıklı...ama tabii zamana bırakarak...olup olmayacağına bakacağız...:)

Batu'ya gittik bugün ve gerçekten iyidi:)...şu anki durum çok iyi bildi ve geleckle ilgili söyledikleri mantıklı...ama tabii zamana bırakarak...olup olmayacağına bakacağız...:)
önceden baktırdığında çıkar mıydı canım gelckle ilgili

emine akkaya ya cadı kahvesinde baktırdığımda bana her söylediği cıktı.o zaman eşimle cıkmıyorduk bile dedikleri cıktı ve o dönem yaşadıklarımla ilgili söyledikleri de hep doğruydu. gaybı bir tek allah bilir ve o gün gercekten eğlencesine gitmiştim ve çok şaşırdım. bir daha gitmem ama korkarım.

Kızlar merhaba... Cumartesi bende batuya gittim. Genel olarak memnun kaldım. Geçmişle ilgili pek birşey söylemiyo. Ama geleceğinizle bağlantısı varsa anlatıyo. Ben farkında olmadan bi şaşırtma yaptım ama düşmedi. Ben de zaten arkadaşımla kritik yaparken farkına vardım bunun. Bu beni etkiledi..Şiddetle tavsiye ediyorum. Pişman olmazsınız.

emine akkaya ya cadı kahvesinde baktırdığımda bana her söylediği cıktı.o zaman eşimle cıkmıyorduk bile dedikleri cıktı ve o dönem yaşadıklarımla ilgili söyledikleri de hep doğruydu. gaybı bir tek allah bilir ve o gün gercekten eğlencesine gitmiştim ve çok şaşırdım. bir daha gitmem ama korkarım.

ya ben o kadına cok guluyorum normalde ruyanız hayrolsun teyze :))) ama cogu kısı ıyı bakıyo dıyor fıyatı ne kadar pekı ?

15 ytl canım...

canım özelden mesaj gönderemiyorum burdan yazayım :lepi:

ben batuya baktırmadım ama 2 arkadaşıma söyledikleri birebir çıktı geçmişe çok girmiyor hani yaşadın bitti gibi ama gelecekle alakalı daha fazla bilgi veriyor bunu yaşadıklarını net bir şekilde gördüm ohaoldumsmile Levent için söyleyebileceğim şudur ki geçmişle alakalı söyledikleri %100 doğruydu hatta unuttuğum bazı detayları hatırlattı gelecek ile ilgili ise; 3 yıllık sevgilimden kötü bir şekilde ayrılmıştım ve işsizdim mafoldumben levent bana şu tarihte işe başlamış olacaksın deniz aşırı olacak ama seni yormayacak dedi (beşiktaşta başladım servisle gidiyorum yerimseniben ) şu yıl şu ayda sevgilin öyle bir gelecek ki sen affetmek zorunda kalacaksın ki affet zaten çünkü 6 ay sonra evleniyorsun ve şu tarihte evli olarak bana bir daha geleceksin dedi daha fazla detay vermiyorum ama anladığına eminim şekerim ha birde isminin neredeyse söyledi yani adı ahmet olan birini sonu met bu memet ahmet gibi bir şey falan dedi çok arkadaşımda gitti ona memnun kaldılar genelde ama üst üste gidersen levent tanıyor sıkılıyor umut bağladığını düşünüp bakmıyor olumunekankayizsmile

bu aradada söylediği ayda geri döndü, evlendim ve evli olarak ona gittim

canım özelden mesaj gönderemiyorum burdan yazayım :lepi:

ben batuya baktırmadım ama 2 arkadaşıma söyledikleri birebir çıktı geçmişe çok girmiyor hani yaşadın bitti gibi ama gelecekle alakalı daha fazla bilgi veriyor bunu yaşadıklarını net bir şekilde gördüm ohaoldumsmile Levent için söyleyebileceğim şudur ki geçmişle alakalı söyledikleri %100 doğruydu hatta unuttuğum bazı detayları hatırlattı gelecek ile ilgili ise; 3 yıllık sevgilimden kötü bir şekilde ayrılmıştım ve işsizdim mafoldumben levent bana şu tarihte işe başlamış olacaksın deniz aşırı olacak ama seni yormayacak dedi (beşiktaşta başladım servisle gidiyorum yerimseniben ) şu yıl şu ayda sevgilin öyle bir gelecek ki sen affetmek zorunda kalacaksın ki affet zaten çünkü 6 ay sonra evleniyorsun ve şu tarihte evli olarak bana bir daha geleceksin dedi daha fazla detay vermiyorum ama anladığına eminim şekerim ha birde isminin neredeyse söyledi yani adı ahmet olan birini sonu met bu memet ahmet gibi bir şey falan dedi çok arkadaşımda gitti ona memnun kaldılar genelde ama üst üste gidersen levent tanıyor sıkılıyor umut bağladığını düşünüp bakmıyor olumunekankayizsmile

bu aradada söylediği ayda geri döndü, evlendim ve evli olarak ona gittim

canım bu levent nerde bakıyordu ve kac tl ye ?

Cumartesi günü Zeynep'e gittim. Gittiğimde sırasında 9 kişi vardı. Ben de iyi fal bakıyorki bu kadar sırası var diye düşündüm. 1.5 saat sonra sıram geldi ama beklediğimi pek bulamadım. Diğer falcılardan pek fark göremedim.

Genellikle emine AKKAYA için iyi şeyler yazıldı.Sitesine girdim iletişim bilgileri veya bir telefon numarası yok .Emine akkayanın tlf numarasını bilen veya nerede baktıgını bilen varmı acaba...

hem levente hem batuya gitmek istiyorum öncelik batu olacak sanırım inş bu hafta giderim sempatiksalakcinni

kızlarr ben emine akkayanın telini buldum. isteyene verebilirim.. randevulu gidiliyormus
kahve falı :45 tl , tarot falı :50 tl , genel bakım :150 tl ymıs. (genel bakım nasıl bısey bılmıyorum :))) isteyen soylesın ozelden atıyım..

bu arada onceden baktıran arkadaslar soylesın burdan nasıl guzel bakıyormu ? fıyatı pahalı cunku dıger yerlere gore :)):eek:

Batu ınside Cafe de (Taksim) bakıyor,Fiyat 15 TL ve ortalama 10-15 dak bakıyor.Akşam saat 20 ye kadar bakıyormuş.Ama hangi günler orda bilmiyorum..Hafta sonu kesin ordadır ama.Fal değerlendirmesi,10 üzerinden,iyi bir 7:).

X