İstanbul'da Fal - Falcılar

yok mu bu aralar fal baktıran hadi döktürün kızlarhihoyyyt

ben biraz önce angels burcuya gittim bence süper herşeyi çok net biliyor atmıyor fazla birsey söylemiyor ama falı tatmin ediyor rahatlatıyor gerçekleri kötü de olsa öyle ağır bir dille anlatmıyor az çok tarih de veriyor valla ben uzun süre falcıya ihtiyaç duymam gibi geliyor

bu arada nilüferi soranlar için evi gayet güvenilir o konuda endişe etmeyin ama falı konusunda aynı şeyi söylemeyecem soylediği birkaç şey yakın tarih için çıkmadı geçmişe ait duygular konusunda söylediği şeylere de inanmıyorum
şu an istanbulda favorim angels burcu diyebilirim fal 17.5 tl

ben biraz önce angels burcuya gittim bence süper herşeyi çok net biliyor atmıyor fazla birsey söylemiyor ama falı tatmin ediyor rahatlatıyor gerçekleri kötü de olsa öyle ağır bir dille anlatmıyor az çok tarih de veriyor valla ben uzun süre falcıya ihtiyaç duymam gibi geliyor

bu arada nilüferi soranlar için evi gayet güvenilir o konuda endişe etmeyin ama falı konusunda aynı şeyi söylemeyecem soylediği birkaç şey yakın tarih için çıkmadı geçmişe ait duygular konusunda söylediği şeylere de inanmıyorum
şu an istanbulda favorim angels burcu diyebilirim fal 17.5 tl

angels burcu nerdeydi? hocam gelecekle ilgili net tarih mi veriyor 3 vakte 5 vakte diyenlerden mi?

bu arda inside batunun yerini tarif edebilecek var mı?sempatiksalakcinni

angels burcu nerdeydi? hocam gelecekle ilgili net tarih mi veriyor 3 vakte 5 vakte diyenlerden mi?

yani 1.5 ay bu yılın sonu gibi harfleri tutturuyor ayrıca burçları da tutturuyor modada angels

kızlaarr.. ben bugun meleklerdekı zeynep ıcın gıtmıstım ama hastaymıs sanırım kıme baktırım dedım selda dedı cocuk... cok ovdu falan fılan derken.. kendımı seldanın masasında buldum.. ve gayet guseldıı..kahveye baya bakıo.. bazı falcılar gbıı kahveye bakıyorum havasında olup tarot kartlarından yardım alanda var... bence kahve daha makbul fal ıcın... ve kadın kahveye baktı once ... sonra tarot yaptı ve ben begendım..kusenımde gelmıstı o da baktırdıı o da memnun kaldı... denemek ısteyen varsaa gıdebılırrr derım benn..hem de uzun bakıoo...

Batu hakkında bir siteden alıntı:
bende unideyken gitmistim cafeye .. Kahve alinca ucretsiz Falda bakiliyordu, arkadasim bi taksimde; Batu (fal bakan kisi) cok unludur baktir istersen demisti, bende Aldım çocukken Kagit Kalem o soyledikce ben yazdim, iyimi oldu kotumu oldu bilmem AMA soylediklerinin cogu cikti .. icindeki bik KAC harfi soyleyerek, hangi ulkeye gidecegimi kimle evleneegimi o anki durumumu filan

kızlaarr.. ben bugun meleklerdekı zeynep ıcın gıtmıstım ama hastaymıs sanırım kıme baktırım dedım selda dedı cocuk... cok ovdu falan fılan derken.. kendımı seldanın masasında buldum.. ve gayet guseldıı..kahveye baya bakıo.. bazı falcılar gbıı kahveye bakıyorum havasında olup tarot kartlarından yardım alanda var... bence kahve daha makbul fal ıcın... ve kadın kahveye baktı once ... sonra tarot yaptı ve ben begendım..kusenımde gelmıstı o da baktırdıı o da memnun kaldı... denemek ısteyen varsaa gıdebılırrr derım benn..hem de uzun bakıoo...

ben Selda'yı beğenmemiştim. Ama Zeynep aklımda. Ne zaman iyileşirmiş? Birşey dediler mi?

ya nomadic bana burcu'yu ve batu'yu tarif edecek die canı çıktı kızın yazık :roflol: bu rada ben bu hafta sonu da batu ya gidicem bakalım o nasıl burcu gibi mi? ama orda olmadığı günler mi var ya da saatler..öğrenirseniz yazın lütfen..taa anadolu yakasından ataşehirden gideceğim çünkü

ya nomadic bana burcu'yu ve batu'yu tarif edecek die canı çıktı kızın yazık :roflol: bu rada ben bu hafta sonu da batu ya gidicem bakalım o nasıl burcu gibi mi? ama orda olmadığı günler mi var ya da saatler..öğrenirseniz yazın lütfen..taa anadolu yakasından ataşehirden gideceğim çünkü[/QUOTE
olabilir olmadıkları günler. fincanın içine bakmakla ömür mü geçer akannehir
gelince yaz canım yorumlarını ben gelecek haftaya gideceğim inş..bilmiyorumkismile

ya nomadic bana burcu'yu ve batu'yu tarif edecek die canı çıktı kızın yazık :roflol: bu rada ben bu hafta sonu da batu ya gidicem bakalım o nasıl burcu gibi mi? ama orda olmadığı günler mi var ya da saatler..öğrenirseniz yazın lütfen..taa anadolu yakasından ataşehirden gideceğim çünkü

Ataşehir zaten anadolu yakasında hem kim var ki ataşehirde fal bakan yoksa benmi anlamadım bilmiyorumkismile

inanmiorum yaaaaaa....batu symbol cafede degil yani öylemi???poffffffffffakannehir:çok üzgünüm:

Ataşehir zaten anadolu yakasında hem kim var ki ataşehirde fal bakan yoksa benmi anlamadım bilmiyorumkismile

CANIM BENİM BEN ANLATAMAMIŞIMDIR :KK70: BEN ANADOLU YAKASINDA ATAŞEHİRDEYİM..BATU KARŞIDA YA HANİ SIRF ONUN İÇİN GİDİCEM ORDA OLDUĞU GÜNLERİ BİLEYİM DEDİM akannehir

ya nomadic bana burcu'yu ve batu'yu tarif edecek die canı çıktı kızın yazık :roflol: bu rada ben bu hafta sonu da batu ya gidicem bakalım o nasıl burcu gibi mi? ama orda olmadığı günler mi var ya da saatler..öğrenirseniz yazın lütfen..taa anadolu yakasından ataşehirden gideceğim çünkü[/QUOTE
olabilir olmadıkları günler. fincanın içine bakmakla ömür mü geçer akannehir
gelince yaz canım yorumlarını ben gelecek haftaya gideceğim inş..bilmiyorumkismile

CANIM YAZARIM TABİKİ..SÖLEDİM DİĞER YORUMALRIMI DA KADINLAR KAHVESİ FALAN KADIKÖYDEKİLER HEPSİNE BAKTIRDIM.HİÇ BİRİNDEN Bİ CACIK OLMAZ :sm_confused: İSTANBULDA GİTTİKLERİMDEN İYİ OLANLARDAN BİRİYDİ BURCU..AMA ÇOK İİ DEĞİLDİ BANA GÖRE..BATU YA DA GİDECEĞİM..AYRICA DAHA İİ BİRİSİNİ BULURSAM DA PAYLAŞACAĞIM SİİZNLE OK..

Selam kızlar ;
Bu fal işi beni çok sarmasada muhtelif zamanlarda baktırmışlığım vardır ve en son fal baktırdığım bir yeri ilk defa birilerine önerme ihtiyacı hissettim , bahçelievler de İzzettin Çalışlar cd. Kafe 43 bistro diye bir mekan var , orada Okan beye tarot falı baktırdım .kaydirigubbakcemile3
Çok şaşırttı beni zamanlarına kadar bir çok şeyi bildi . Ama kahve falı hiç baktırmadım. Tavsiye ettim rahatladım zemuszemus

Okan beye ben de gittim. Arkadaşlarımla birlikte baktırdık. Hiçbirimiz memnun kalmadık. Ben önermiyorum. Boşuna para vermeyin derim :)))

X