İstanbul'da Fal - Falcılar

hani şu uğruna gözyaşları döktüğüm kendisini hep yükseklerde tuttuğum uğruna çaresizlikten falcılara gittiğim şahs-ı muhterem var ya facebook'a kızlar eklemiş.Kızın profildeki resmi yarı çıplak yüzü gözükmüyor.iç çamaşırları var sadece vücudunu çekmiş.Bu ne ya...offffffffffffff...çok mutsuzum çok....[/QUOT

Boşver be hayatım hiçbiri için değmeeeeezzz bunların hiçbirine kendinden fazla değer vermemek lazım ama biz bayanların yaptığı en büyük hata maalesef ki bu :eek:lmaz: onları hep olduğundan daha yükseğe taşımakta yada gerektiğinden daha fazla değer vermekte üstümüze yok üzülme şimdiden görmüş oldun yüzünü kurtuldum de şükret hayatına devam et o yokken de bir hayatın vardı sakın bunu unutma! kaydirigubbakcemile5
evet canım haklısın...bi unutabilsem...bu arada sağol desteğin için...

Herkese İyi akşamlar, önceden Angel's şimdi Pilav cafede bakan Biriz Hanım'a baktıran var mı?? Görüşlerinizi alabilir miyim??

melekler kahvesinde gülşen hanım ya da şengül hanıma baktıranlar oldu mu arkadaşlar...

meleklerdekı sengulde gulsende bence sallama . dilek su anı ıyı bılıyor ama gelecek cıkmıyor symbol taksımdekı tarık zaman zaman tutuyor batu ıyıdır ınsıde taksımde. symbol mehmet ıyıdır

meleklerde aliye baktırdık arkadaşımla hiçbir dediği çıkmadı. şu an pen cafe yeter kadınlar kahvesi pelin dile ve sembol kafe tarığın falları için beklemedeyim hangisi olacak diye.. batu da aklımda her an gidebilirm:)lülülülülülü

meleklerdekı sengulde gulsende bence sallama . dilek su anı ıyı bılıyor ama gelecek cıkmıyor symbol taksımdekı tarık zaman zaman tutuyor batu ıyıdır ınsıde taksımde. symbol mehmet ıyıdır

hangi dilek şu anı biliyor.. ah zaman geçsede sizede haber versem çıkıyor mu çıkmıyor mu diye..a.s

Selam kızlar bugün Pendik Güven kuaförde baktırdım fal inanırmısın bi hafta 10 gün önce bi tatsızlık yaşamıştım falı acınca neden olduğunu söyledi şok oldum birde benim bina sürekli tartıştığım bi komşum var ondan bahsetti valla çokşaşırdım yoğun olduğu için bakamadı dah sonra tekrar gitçem baktırmaya parayla bakmıyor ben sürekli müştresiyim diye bana baktı ama eğer gider diyalog kurarsanız eminim işinize yarıcaktık :nazar:[/B]

kızlar ben yarın zeynebe gıdıorum bakalım nasıl.. herkes ovmus bunu yaaa...yarın solerım nasıl oldunuu artık...

hani şu uğruna gözyaşları döktüğüm kendisini hep yükseklerde tuttuğum uğruna çaresizlikten falcılara gittiğim şahs-ı muhterem var ya facebook'a kızlar eklemiş.Kızın profildeki resmi yarı çıplak yüzü gözükmüyor.iç çamaşırları var sadece vücudunu çekmiş.Bu ne ya...offffffffffffff...çok mutsuzum çok....

Tatlim falci falci gezicegine bi bilene sorsan sana daha faydali olur. Bi kere bu cocukla sen imkani yok zaten olmaniz mumkun degil. Tekrar beraber olup uzulmek istiyosan buyur baris, ama bunun olucagini sanmiyorum. Bu kisi ayrica facebooktan eklemis bi kac fake kizi ya seni kizdirmak yada iste etrafina guzel bayan ekledim hava atiyim tarzinda bos bi harekette bulunmus. Benim bildigim bu kisiden adam olmaz sanada hayirli es asla olmaz.. gecmis olsun.

ya onu bunu bırak da nomadic adana'ya ne zaman gidiosss delikafadulden

walla canım bende bu konuda ciddi planlar yapıyorum delikafadulden mutlaka bir yolunu bulucam kafa kafaya verir gideriz olumunekankayizsmile şimdi kadının tam yerini yurdunu en kısa gidiş yolunu falan araştırıyorum :lepi:

kızlar nilüferi çok merak edenler oldu,gidenler olduysa fikrini belirtsin lütfen,ne kadar verdiğinizi de belirtin

mon ami cafede sedat ve sema harıcı bır gay gıbı bırı var fena degıl cok daha uygun fıyatı deneyebılırsınız

X