- 27 Nisan 2010
- 526
- 2
Tarık olacakları çok net söyler fakat çok net tarih vermez yani bir iki aya olur sen biraz bekle falan filan gibi...
teşekkürler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarık olacakları çok net söyler fakat çok net tarih vermez yani bir iki aya olur sen biraz bekle falan filan gibi...
evet canım haklısın...bi unutabilsem...bu arada sağol desteğin için...hani şu uğruna gözyaşları döktüğüm kendisini hep yükseklerde tuttuğum uğruna çaresizlikten falcılara gittiğim şahs-ı muhterem var ya facebook'a kızlar eklemiş.Kızın profildeki resmi yarı çıplak yüzü gözükmüyor.iç çamaşırları var sadece vücudunu çekmiş.Bu ne ya...offffffffffffff...çok mutsuzum çok....[/QUOT
Boşver be hayatım hiçbiri için değmeeeeezzz bunların hiçbirine kendinden fazla değer vermemek lazım ama biz bayanların yaptığı en büyük hata maalesef ki bu lmaz: onları hep olduğundan daha yükseğe taşımakta yada gerektiğinden daha fazla değer vermekte üstümüze yok üzülme şimdiden görmüş oldun yüzünü kurtuldum de şükret hayatına devam et o yokken de bir hayatın vardı sakın bunu unutma! kaydirigubbakcemile5
Rex sinemasının karşı sokağında Kadıköy'de...
meleklerdekı sengulde gulsende bence sallama . dilek su anı ıyı bılıyor ama gelecek cıkmıyor symbol taksımdekı tarık zaman zaman tutuyor batu ıyıdır ınsıde taksımde. symbol mehmet ıyıdır
hani şu uğruna gözyaşları döktüğüm kendisini hep yükseklerde tuttuğum uğruna çaresizlikten falcılara gittiğim şahs-ı muhterem var ya facebook'a kızlar eklemiş.Kızın profildeki resmi yarı çıplak yüzü gözükmüyor.iç çamaşırları var sadece vücudunu çekmiş.Bu ne ya...offffffffffffff...çok mutsuzum çok....
ya onu bunu bırak da nomadic adana'ya ne zaman gidiosss delikafadulden
güle güle git güle güle gel güzel habelrer bekliyoruzhihoyyytkızlar ben yarın zeynebe gıdıorum bakalım nasıl.. herkes ovmus bunu yaaa...yarın solerım nasıl oldunuu artık...
walla canım bende bu konuda ciddi planlar yapıyorum delikafadulden mutlaka bir yolunu bulucam kafa kafaya verir gideriz olumunekankayizsmile şimdi kadının tam yerini yurdunu en kısa gidiş yolunu falan araştırıyorum :lepi: