İstanbul'da Fal - Falcılar

aglamak istiorummmmmmmmmmmm.tam batuyu buldum derken.adam karsi yakadan cikti yaaaaaa......ben cadde sembolde zannediodum onu..hayallerim suya düstüüüüüüü...senağlama

arkadaslar bugun yıne gıttım zeynep yıne yoktu... hastaymıs cok hastalanmıs o yusden ama gelırmıs ıyılesınce... 2-3 gune gelırmıs... kerım var dedıler.. o da 6 ya kadar kapalıymıs :KK70: dolmus yanı kotası.. :KK70: ona da baktırmadık ona baktıran varmı.. hala zeynebı ovuolar amaa cokkk:...

kadınlar ndeki pelini denedim bugün nihayet.
iyi tahminlerde bulundu doğrusu.fena değildi.
gelecek için konuştu genelde.
peline fal baktırıpta çıkan oldu mu yaa?
keşke gerçek olsa dedikleri :KK43:

kızlarrr selam... melekler kahvesindeki gülşene baktıranınız oldumu hiç ? baya öven var baska sıtelerde... deneyen varmı aranızda ??

kızlarrr selam... melekler kahvesindeki gülşene baktıranınız oldumu hiç ? baya öven var baska sıtelerde... deneyen varmı aranızda ??

ayy baktırıdm ben o kadına nasıl bişeydi o yaa,
dayak yer gibi fal baktı vala.
bildiği şeyler oldu ama çok uç ve alakasız şeylerde söyledi.
imkansız şeylerden bahsetti hatta.bozmak istemedim ama beğenmedim ben açıkçası.
kafamçokkarıştı

ayy baktırıdm ben o kadına nasıl bişeydi o yaa,
dayak yer gibi fal baktı vala.
bildiği şeyler oldu ama çok uç ve alakasız şeylerde söyledi.
imkansız şeylerden bahsetti hatta.bozmak istemedim ama beğenmedim ben açıkçası.
kafamçokkarıştı

hımm anladım canım. bir arkadasım gıtmıs bende sıtelerde arastırdım baya kısı guzel dıyor. sızlerede sorayım dedım. pekı bu bıldıgı seyler sımdıkı seylermı yoksa gelecek ıcın soyledıklerımı cıktı ?

gelecek için söylediği şeylerin çıkmasına vala daha uzun zaman var seneye evlilik falan dedi.
ki ortada daha aday adayı bile yok.
başka bir sürü şey salladı,bayaa harbi harbi konuşuyo duyanda ona güveniyo heralde.
iyi kötü söylüyo yani yüzüne tak tak ama çokta bişey diyemedi yani beni hiç mi hiç tatmin edemedi vala.

bende ona baktırmıstım gecen senee...cıkmadı bana.. zeynebı cok merak edıyorum bı tane olumsuz yorum yok kadına yapılan.. cok aradım olumsuzunu ama yok:KK70:

evet zeynebi bnde duydum sırada o var :KK70:
giden olursa paylaşsın lütfen..
batuya dün gittik ben baktırmadım ama arkadaşım baktırdı.
herkes çok övmüştü ama pek şaşırtmadı bizi
en azından ben baktırmadığımdan fazla yorum yapamıyorum batu için.

teşekkür ederim arkadaşım.biriz hanımın adını duymuştum ama hiç baktırmadım.sen baktırdın mı hiç?

Evet ben baktırdım... Şu anki durumu analizde ciddi şekilde başarılı... Gelecek konusu yaşayıp göreceğiz ama bir çok falcıya gittim, Biriz hanım'ı tavsıye ediyorum...

Kızlar, bir sitede baktırıpta beğendikleri falcıları yazmışlar. Buyrun, liste:

Taksim:
Symbol Cafe - Serkan, Levent, Alper
Majestik Cafe - Emre
Melekler Kahvesi - Selçuk

Nişantaşı:
Symbol Cafe - Yılmaz, Fulya, İsmail, Özgür, Umut

Beşiktaş:
Symbol Cafe - İlker, Bora

Kadıköy:
Angel's Cafe - Burcu

Batu Semboldeyken ben çok giderdim:)..yarın gitmeyi düşünüyorum..sonucu yarın paylaşırım:)

X