İstanbul'da Fal - Falcılar

Bir de Ankarada Arya ve Tuhanna var onlar aşırı korkutur beni hep. Kimsenin bilemeyeceği detayları veriyorlar her zaman. Ama geleceğe dair verdikleri tarihler konusunda Tuhannadan bir şey çıkmadı şimdi Aryanin verdiği tarihleri bekliyorum. Aryaya telefondan baktırmıştım tuylerimi diken diken edip tüylerin diken diken di mi diye sormuştu. Tuhanna da çok güzel enerjisi olan biri ama söyledikleri bazen çok korkutuyor. Bana evleneceksin demişti hala teklifi bekliyorum ama tarih tutmadi diğer detaylar tutmustu
Bu kişilere nasıl ulaşabiliriz

Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Merhaba, işle ilgili dediği de oldu mu acaba? Ben de baktırmak istiyorum numarasını da almıştım canım senden ama baktıramadım daha :(

Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm.
bilgilendirmediğize göre herhalde dedikleri olamdı diye düşünyorum. ama buralara bakarsanız bizi de haberdar edin lütfen.

Enfal çok iyidi ama şuan yok..Bana herşeyi söylemişti evleneceğim adamın ismine kadar..Ulaşabilen söylesin lütfen
Canım enfal bırakmıştı ama yerine onun adında kolpa biri çıktığı için tekrar dönmüş. Ben de en kısa zamanda gideceğim

Back
X