Kahve 600Enes ne kadara bakıyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kahve 600Enes ne kadara bakıyor ?
Ayni kisi. Bi ara Enes Kutsal diye vardi simdi tekrardan Toprak Ozel olarak donmusFal sepetinde bir Enes vardı aynı kişi mi?
O sesi degisik konusmasini nerde duysam tanirim yaniiAyni kisi. Bi ara Enes Kutsal diye vardi simdi tekrardan Toprak Ozel olarak donmus![]()
burda çok konuşulduğu için baktırdım enese Kasım aralık gibiydi ben de o sesi nerde olsam tanırımO sesi degisik konusmasini nerde duysam tanirim yanii
Aynenn!burda çok konuşulduğu için baktırdım enese Kasım aralık gibiydi ben de o sesi nerde olsam tanırım![]()
Siz memnun kaldınız mı zamanında?burda çok konuşulduğu için baktırdım enese Kasım aralık gibiydi ben de o sesi nerde olsam tanırım![]()
Bu kişilere nasıl ulaşabilirizBir de Ankarada Arya ve Tuhanna var onlar aşırı korkutur beni hep. Kimsenin bilemeyeceği detayları veriyorlar her zaman. Ama geleceğe dair verdikleri tarihler konusunda Tuhannadan bir şey çıkmadı şimdi Aryanin verdiği tarihleri bekliyorum. Aryaya telefondan baktırmıştım tuylerimi diken diken edip tüylerin diken diken di mi diye sormuştu. Tuhanna da çok güzel enerjisi olan biri ama söyledikleri bazen çok korkutuyor. Bana evleneceksin demişti hala teklifi bekliyorum ama tarih tutmadi diğer detaylar tutmustu
Hayır.Zaten soruya sesli mesaj olarak dönüş yapıyor ve soruya göre ilerliyor.Şahsi yorum yapıyo mmnun değilimSiz memnun kaldınız mı zamanında?
Merhaba, işle ilgili dediği de oldu mu acaba? Ben de baktırmak istiyorum numarasını da almıştım canım senden ama baktıramadım dahaArkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm
Mesaj atabilir misinNerde bakiyolar banada verirmisin nr
Merhaba Tuhanna en son cati kafedeydi ama şu an nerede bilmiyorum. Numaralar için mesaj atabilirsinizBu kişilere nasıl ulaşabiliriz
Bunu ben de merak ediyorum çok adı geçti nasıl ulaşabilirizAynenn!![]()
Size dediği oldu mu peki?3 ay içinde yeni biri
bu ay cıkmazsa cıkmamıs oluyoSize dediği oldu mu peki?
Gerçekten çok biliyor tarih konusunda asla yanılmıyor saatine kadar söyledi geçen gün şok oldum maşallah gerçektenKızlar umayın dediği gibi süreç oldu. Bana 19 gün ayın 9 ayın 19 gibi vadeler vermişti dediği gibi yazdı erkek arkadaşım
bilgilendirmediğize göre herhalde dedikleri olamdı diye düşünyorum. ama buralara bakarsanız bizi de haberdar edin lütfen.Arkadaşlar yeni bir durugörü yapan birini buldum bana dediği şey 2 hafta içinde çıktı hiç gundemde de öyle bir şey yoktu. Ama dediği şey oldu. Şimdi de işle ilgili bir şey var bakalım o olacak mı? Fiyatı da 750tl. Ama şu ana kadar verdiğim paraya helal olsun dediğim tek kişi diyebilirim. 2 ay içinde de işle ilgili dediği olursa bakalım o zaman sizi bilgilendiririm.
Canım enfal bırakmıştı ama yerine onun adında kolpa biri çıktığı için tekrar dönmüş. Ben de en kısa zamanda gideceğimEnfal çok iyidi ama şuan yok..Bana herşeyi söylemişti evleneceğim adamın ismine kadar..Ulaşabilen söylesin lütfen