Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tryamour Selam Canım,
Güneşlideki Nilüferin telini verdiğin için çok teşekkür ederim. Sen baktırmışmıydın, hani gitmeye değermi? Birde kaç liraya bakıyordu?
ilk bu yıl meleklerde baktırdım bir erkketi 1tanesi bile çıkmadı.. dediğinizi bilmiyorum..:1no2:kızlaaaaarrrrrrrr....bu melekler kahvesini pek sevmıorum ama zeynep dıe bırı varmısss...çok övülüyooo..gıden var mı aranızddaa...facebooktan melekler kahvesi grubu yıkılmış zeynep zeynep dıee..hıc gıden var m aranızda acabaaa...
ben gittim 5 gün önce pek bir şey anlamdım açıkçası çok ksa sürdü beklemedeyim.. daha öncelerden giden arkadaşlar yourum yaparsa dah sağlıklı bilgi edinebilirsin:tomato:arkadaşlar kadınlar kahvesindeki dilek nasıldır?arama yaptım forum içinde ama gemi cafedeki dilekle karışıyor yorumlar.ayırtedemedim.size göre gelecekle ilgili tahminleri çıkıyor mu?gidenler fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim.
Canım bak ben Tarık'ı uzun zamandır tanırım Tarık her şeyi söylemez ama sen sor mesela de ki benim bir ilişkim vardı ondan bahset de anlatmaya başlar ve doğru da çıkar kendisi de söylüyor bazen gördüğüm şeylerin tamamını anlatamıyorum o an konsantre oluyorum ve diğer konuyu unutuyorum diyo :)
teşekkür ederim falkolik cevabın için.bende c.tesi tesadüf eseri gittim ve baktırdım.benimki de oldukça kısaydı süre olarak ama istediğim şeyleri söyledi.o yüzden merak ediyorum açıkçası yorumları.
Arkadaşa Nilüfer'in telefonunu ben vermiştim.Kendisi yurtdışında yaşadığı için telefonla baktıracaktı.Bende telefonda bakmadığını ama şansını denemesini söyledim.Sonra özelden tekrar görüştük.Nilüfer telefonda bakmayı kabul etmiş,yutdışında olduğu için.
Ücret konusunda ise sanırım ücret almamış,tabi en iyisini arkadaşımız biliyor.Yani Türkiye ye döndüğünde tekrar gidip ücretini o zaman ödeyecekmiş.
merhaba arkadaşlar...Symbol cafede Can diye biri varmış.Fal baktıran oldu mu aranızda....
merhaba nomadic tarık'ın dedikleri çıkmışmıydı sana mesela verdiği tarihler tutmuş muydu?
hani şu uğruna gözyaşları döktüğüm kendisini hep yükseklerde tuttuğum uğruna çaresizlikten falcılara gittiğim şahs-ı muhterem var ya facebook'a kızlar eklemiş.Kızın profildeki resmi yarı çıplak yüzü gözükmüyor.iç çamaşırları var sadece vücudunu çekmiş.Bu ne ya...offffffffffffff...çok mutsuzum çok....[/QUOT
Boşver be hayatım hiçbiri için değmeeeeezzz bunların hiçbirine kendinden fazla değer vermemek lazım ama biz bayanların yaptığı en büyük hata maalesef ki bu lmaz: onları hep olduğundan daha yükseğe taşımakta yada gerektiğinden daha fazla değer vermekte üstümüze yok üzülme şimdiden görmüş oldun yüzünü kurtuldum de şükret hayatına devam et o yokken de bir hayatın vardı sakın bunu unutma! kaydirigubbakcemile5