Aralikta tekrar gidebilirim yigite banada ne kadar olumlu konussada inanmiyorum hangi fala inancagimi sasirdim zaten
ya kuzum onun adını bile bilmiyorum. antalyalı arkadaş vardı amca var bi baktıralım sende büyü mü var falan deyip adamı telefona verdiydi. kızla da diyaloğum yok amcayla daprincesss bu baktırdıgın hoca kım?
Olumsuz konustugu bisey oldumu yigitin hic peki bana gercekten tak tak ne yasadiysam anlatti ve soru sormadan direk anlatiyor bitek yasimi burcumu soylemistimben artık doğrulatmak için fal baktırır olmuşum bunu fark ettim.
benim yoksa ankara'da normalde bakan bi falcım vardı, herkese tutturamaz ama bende iyidir. sonrasında diğer iki baktırdığım sağlam tipte de aynısı çıktı. yiğit'te de. yiğit'e güvendim de açıkçası.
bir de şunu sezdim; bazı falcılar gerçekten rahatsız edici oluyor. mutsuz falcılar oluyorlar. ben ankara'da baktırmıştım yine aslı yıldız mı ne... kadının yanından ağlayarak çıktım, 150 lira verdim. sen hiç mutlu olamayacaksın, sende büyü var. bu adam seni sevmiyor, bu adam seni çoktan unutmuş diye diye ağlattı beni. büyü bozmak için de 400 dolar istedi.
yiğit'te şunu sezdim, şu duayı oku bir şey olmaz; içini rahatlatır diyor mesela.
ya da olumsuz sayılabilecek bir şeyi daha tatlı dille söylüyor. ki ben küt küt olumsuz konuşan insandan etkilenirim.
hımmm tuh ya bulamadık soyle ıyısınden bı yıldızname bakan bırınıya kuzum onun adını bile bilmiyorum. antalyalı arkadaş vardı amca var bi baktıralım sende büyü mü var falan deyip adamı telefona verdiydi. kızla da diyaloğum yok amcayla da
ama amca öyle net şey bilmiş ki. benim manitanın kafasında yarık olduğunu, bunu bir erkeğin yaptığını ve vucudunda ameliyat izi olduğunu söylemişti. hakikaten doğruymuş ya. ben bile bilmiyordum
Ben antalyaliyim bu hoca antalyadamiydi acabahımmm tuh ya bulamadık soyle ıyısınden bı yıldızname bakan bırını
yok arkadaşım antalyadan gelmiştiBen antalyaliyim bu hoca antalyadamiydi acaba
Olumsuz konustugu bisey oldumu yigitin hic peki bana gercekten tak tak ne yasadiysam anlatti ve soru sormadan direk anlatiyor bitek yasimi burcumu soylemistim
O zaman olumsuz seyleride soyluyormus demekki anladim canimbirkaç ay için kötü gideceğini söyledi, ilişkim konusunda. bu yeterince olumsuzdur benim için aslında:))
çünkü şu sıralar başka şeye moralimi bozmuyorum:)
kızlar merhaba telefonu değiştirdim yiğit numarası da gitti , numarayı mesaj atabilecek var mı bir yılı geçtim bi yeni fal baktırayım :)))
yolladım cnmkızlar merhaba telefonu değiştirdim yiğit numarası da gitti , numarayı mesaj atabilecek var mı bir yılı geçtim bi yeni fal baktırayım :)))
yolladım cnmkızlar bana da atarmısınız yiğitin numarasını??
Canım yiğit artık sadece telefonda bakıyor ..kızlar geçmişe doğru çok arattım da yiğit'in dediklerini yaşayan yaşamayan var mı? bize bi özet geçseniz de ona göre yeni arkadaşlar gidecekse gitse
Yigit sadece telefondami bakiyor acaba artik yuz yuze baktiramiyomuyuzCanım yiğit artık sadece telefonda bakıyor ..
Bana dün için söylediği bişey vardı .. şöyle söyleyeyim .... sana mesaj atıcak ve bi hediyesi olabilir . dedi .. amma velakin bana birebir mesaj atmasa da whatsapp profil resmi ile mesaj verdi .. hediye gelmedi ama .. bir hafta içinde sevgilimle barışırsak tamamdr.. bu arada önceki baktırdıgımda verdiiği zamanda düzene girmişti bişiler...
istanbulda değil artık o yüzden kızlarYigit sadece telefondami bakiyor acaba artik yuz yuze baktiramiyomuyuz
Olumsuz konustugu bisey oldumu yigitin hic peki bana gercekten tak tak ne yasadiysam anlatti ve soru sormadan direk anlatiyor bitek yasimi burcumu soylemistim
Bende oyle olmustum cidden öyle her seyi soyluyor telefonda hic baktirmadim ama ben bakirkoyde baktirmistim istanbula donmez mi acabaaynen bana da ne yaşadıysam tak tak söyledi.. bazen soracak soru bulamıyorum
bilmiyorum ki ... ama telefonda da aynı performansta bence ...Bende oyle olmustum cidden öyle her seyi soyluyor telefonda hic baktirmadim ama ben bakirkoyde baktirmistim istanbula donmez mi acaba
yolladım cnm
yollladm canımRica etsem ben de çok çok çok acil telefonunu alabilir miyim? Gerçekten acil :/
Kocccaammaaan teşekkürler :))yollladm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?