İstanbul'da Fal - Falcılar

Aralikta tekrar gidebilirim yigite banada ne kadar olumlu konussada inanmiyorum hangi fala inancagimi sasirdim zaten

ben artık doğrulatmak için fal baktırır olmuşum bunu fark ettim.

benim yoksa ankara'da normalde bakan bi falcım vardı, herkese tutturamaz ama bende iyidir. sonrasında diğer iki baktırdığım sağlam tipte de aynısı çıktı. yiğit'te de. yiğit'e güvendim de açıkçası.

bir de şunu sezdim; bazı falcılar gerçekten rahatsız edici oluyor. mutsuz falcılar oluyorlar. ben ankara'da baktırmıştım yine aslı yıldız mı ne... kadının yanından ağlayarak çıktım, 150 lira verdim. sen hiç mutlu olamayacaksın, sende büyü var. bu adam seni sevmiyor, bu adam seni çoktan unutmuş diye diye ağlattı beni. büyü bozmak için de 400 dolar istedi.

yiğit'te şunu sezdim, şu duayı oku bir şey olmaz; içini rahatlatır diyor mesela.

ya da olumsuz sayılabilecek bir şeyi daha tatlı dille söylüyor. ki ben küt küt olumsuz konuşan insandan etkilenirim.

princesss bu baktırdıgın hoca kım?
ya kuzum onun adını bile bilmiyorum. antalyalı arkadaş vardı amca var bi baktıralım sende büyü mü var falan deyip adamı telefona verdiydi. kızla da diyaloğum yok amcayla da

ama amca öyle net şey bilmiş ki. benim manitanın kafasında yarık olduğunu, bunu bir erkeğin yaptığını ve vucudunda ameliyat izi olduğunu söylemişti. hakikaten doğruymuş ya. ben bile bilmiyordum

Olumsuz konustugu bisey oldumu yigitin hic peki bana gercekten tak tak ne yasadiysam anlatti ve soru sormadan direk anlatiyor bitek yasimi burcumu soylemistim

hımmm tuh ya bulamadık soyle ıyısınden bı yıldızname bakan bırını

Olumsuz konustugu bisey oldumu yigitin hic peki bana gercekten tak tak ne yasadiysam anlatti ve soru sormadan direk anlatiyor bitek yasimi burcumu soylemistim

birkaç ay için kötü gideceğini söyledi, ilişkim konusunda. bu yeterince olumsuzdur benim için aslında:))
çünkü şu sıralar başka şeye moralimi bozmuyorum:)

kızlar geçmişe doğru çok arattım da yiğit'in dediklerini yaşayan yaşamayan var mı? bize bi özet geçseniz de ona göre yeni arkadaşlar gidecekse gitse

kızlar geçmişe doğru çok arattım da yiğit'in dediklerini yaşayan yaşamayan var mı? bize bi özet geçseniz de ona göre yeni arkadaşlar gidecekse gitse
Canım yiğit artık sadece telefonda bakıyor ..
Bana dün için söylediği bişey vardı .. şöyle söyleyeyim .... sana mesaj atıcak ve bi hediyesi olabilir . dedi .. amma velakin bana birebir mesaj atmasa da whatsapp profil resmi ile mesaj verdi .. hediye gelmedi ama .. bir hafta içinde sevgilimle barışırsak tamamdr.. bu arada önceki baktırdıgımda verdiiği zamanda düzene girmişti bişiler...

Yigit sadece telefondami bakiyor acaba artik yuz yuze baktiramiyomuyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…