İstanbul'da Fal - Falcılar

yiğitin telini ben de alabilir miyim? bir de ne kadara bakıyor ilk sayfalara bakamadım, nasıl bakıyor içip fotoğrafını çekip atıyor muyuz nedir?

soganlik emine adresini ve tlf alabilirmiyim

yiğit bence abartıldığı gibi değil ben çok memnun kalmadım , hatta neler söyledi onu bile çok hatırlayamıyorum ,

50 tl çok gereksiz ve pahalı yiğite ,

damlasu87
ozozalp
uyuz11
ennder
gerzek
bujuk
dila123

ve sildiğim 4 adet kullanılmamış hesap ile "arzuhal cafe neslihan ve arzu" isimli falcının reklamlarını yapmış. Burada reklam yapıyorsun diyenlere de sert çıkmışlardır.

Bu cafeyi favori falcılarınızdan gönül rahatlığı ile silebilirsiniz....

Burayı takip eden falcılara söylüyorum ; İnanın çok zararlı çıakrsınız benimle karşı karşıya gelirseniz. Unutmayın burası sizi bir yerlere getiriyor ise çok ta kolay siler.... Sakın ama sakın böyle sahte yorumlar ile üyeleri kandırmayın.... Hayıt utanmadan bir iki falcıya da fos demişsiniz.... Edep yahu !

Senin bahsettigin sevgi hanimla ilgili bi gazetede yazi gormustum giden bayan cok memnun kaldigini falan yazmisti hatta bi ara bnde dusundum gitmeyi ama snin bu yorumlarindan sonra gitmem :)
Esasında daha önce de dediğim gibi, hepsinin dogru hissetikleri var yalnış hissettikleri var. Ben şimdi seni yönlendirmemeyim. Dogru hissettıkleri de oldu, şimdi olmadı dersem hakkı yemiş olurum. Ayrıca dedikleri seyler henuz cıkmadı belki çıkabilir bilmiyorum. Zamanlama hep zaten isabetiz cıkıyor her birinde. Bence denemek icin git, ama çok kendini kaptırma, müptelası hiç olma. Dediğine göre ona, Istanbul dısından da gelen oluyormuş. Ünlüler de geliyormuş Dogrudur, yalan soyleyecegini sanmıyorum, öyle birine benzemiyor

Arkadaşlar tekrar ediyorum, falcıların verdiği tarihlere gerçekten inanmayın, çıkmıyor. Burada yalnış anlaşılmasın, ben onları kötülemiyorum, asla. Onlar ancak hissettıklerini soyluyorlar, hissettıklerinin dısında bir şey soylemiyor. Zaten hissettiğinin dışında bir şey soyleyerek niye sizi kaybetsin ki? İnanın burada en kötü diye yazdıgınız falcıların bile dogru hissettıkleri vardır, bu bir gercek. Ama zamanlama konusunda gercekten %95'i yanılıyor. Zaten siz de görüyorsunuz, benim söylememe gerek yok. bence onlara "zaman" pek verdirmeyin. ya da afaki verdirin. Cunku luzumsuz beklenti içine gireceksiniz, çıkmazsa siz üzüleceksiniz. Onun için, onların soylediklerinin olup olmayacagına bırakın "zaman" karar versin. Siz de farklı şeylerle ugrasıp, aşk acınızı unutun, farklı cevrelere girin, farklı insanlar tanıyıp, stresinizi atmaya çalışın. Bakarsınız eski sevgilinizle bir daha bir araya gelirsiniz, daha olgunlaşmış birbirinizin kıymetini daha çok bilerek bir araya gelmişssiniz mesela, ne güzel olur? Böyle insanlar var çevremizde.

kızlar evde bakan yiğit'e nihayet telefonla baktırabildim. numarasına ulaşamamıştım bir süredir.

ilişkim, mevcut durumum, gel gitlerimiz, onun aile durumu, benim aile durumu hepsini net biliyor. şimdiki zaman ile ilgili sıkıntı yok. gelecekle ilgili söylediği şeyler ise ankara'daki favori falcım, baktırdığım hoca amca ve ayla ile aynı. tarihleri bile hemen hemen aynı bu dördünün. ve spesifik şeyler söyledi. ağlayacaktım bi ara telefonda.

sanırım forumda da birçoğunda çıkmış yiğit'in falları, umarım bende de öyle olur. gerçi beklemekten başka şansım yok.

ayla'ya en son ne zaman baktırabildiniz?

Bende yigiti bekliyorum umarim cikar acaba falinda diger falcilarin bilmedigi detaylari bildigi oldu mu

Bende yigiti bekliyorum umarim cikar acaba falinda diger falcilarin bilmedigi detaylari bildigi oldu mu

ben çok isme takılmam ama adamın ismini bildi, bana olan duygularını resmen adamın ağzından söyledi. ailesinden bir şeyler söyledi ki, kimse bilmez. atsan tutulmaz.

ben çok isme takılmam ama adamın ismini bildi, bana olan duygularını resmen adamın ağzından söyledi. ailesinden bir şeyler söyledi ki, kimse bilmez. atsan tutulmaz.
ama işte bana şimdiyi bu kadar bilmesi yetmiyor, geleceğe güvenmem lazım.

ki öyle bi ruh halindeyim ki, o günleri yaşasam bile inanmayabilirim :) öyle hastalıklıyım şu an .

Banada o anki durumumuzu benim her seyimi soylemisti karsimdakininde dusuncelerini anlatti tabi onun agzindan duymadan emin olamiyorum umarim cikar fali

ama işte bana şimdiyi bu kadar bilmesi yetmiyor, geleceğe güvenmem lazım.

ki öyle bi ruh halindeyim ki, o günleri yaşasam bile inanmayabilirim :) öyle hastalıklıyım şu an .
Aralikta tekrar gidebilirim yigite banada ne kadar olumlu konussada inanmiyorum hangi fala inancagimi sasirdim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…