İstanbul'da Fal - Falcılar

motive ediyolar sonra olmayinca hemen farkli bir profil ciziyolar dikkatli secin bence ben 5 kisiye baktirdim 4de ayri seylerden bahssetti saka gibi hepsi mi iyi konusur ay seni seviyor sana asik buyu var falan filan isi olmayan falci olmus
Küme gıttım en son gıttıklerın kım

Kızlar bende bugun bakirkoydeki yigite gittim falini begendim ani ve gecmisi guzel yorumladi bir aylik bir sure verdi istedigim bir sey icin cikarsa soylerim gelecege yonelik baya konustu ben begendim yorumlarini

kızlar elmira mıydı elfida mıydı böyle biri vardı, ona baktıran var mı yakın zamanda? telefonla bakıyordu. ben ankaradayım daha önce bilmişti bende bir şeyler.
Elmiraya 5 6 ay once de baktirdim. Gecen hafta da. Yani mevcut durumda olani biteni tam bildi. O zaman var olan benim bilmedigim olumsuz bazi seyler soylemisti. Dedigi gibi oldugunu ogrendim. Verdigi bazi vadeler tutmadi. Yani gelecegi kimse bilmez de tahmin yurutur bence. Ama bi kisinin dusunceleri fikirleri ve gerceklesmis senin bilmedigin olaylarda elmira isabetli diyebilirim.

Kizlar numarayi kaybettigim icin tekrar soruyorum. Su evindw bakan bi yigit vardi ya. Sevgili kolombiya uyemiz sanirim siz eskiden beri biliyordunuz yigiti. Iste o yigitin numarasini rica ediyorum sagolun

merhaba beşiktaş mi cafe handeye fal baktıranlar var mı varsa yorum alabilir miyim... benim bu haftasonu acilll fal baktırmam lazım ama iyi biri olsun istiyorum :))

Herkese merhaba
Kevser, Duygum Cafe'den ayrılmış, nereye gittiğini bilen var mı acaba????

Merhaba,
ben Yedikule Aysel Hanım'a ulaşmaya çalışıyorum, bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mıdır?
konu benim için önemli, bende eski iletişim bilgileri var ve maalesef telefonla aradığımda eşi çıkıyor ve numarasını vermiyor.

bakırköy yiğit iyiydi, bayram sonu işe başlayacaksın demişti. planda olmamasına rağmen başlamıştım.

aşk konusunda nasıl bilmiyorum ama, o dönemdeki erkek arkadaşımla evlenme olasılığım olduğunu söylemişti.

elmira'da da gelecekle ilgili %80 falan çıktı diyebilirim. çok zaman geçti tabi tam hatırlayamıyorum.

Hep olumlu konusan bi falci vardi gittigim. Bugun resmen moralimi sifirladi. Hersey icin beni sucladi resmen azarladi tersledi sonra da bugune dek olacak cok yakin zamanda olacak dedigi iki sey icin asla olmayacak dedi. Kendi faliyla celisen falci da cok kafa karistiriyo beee... elmira mesela istikrarli bu konuda. 6 ay sonra baktiginda da yine ayni seyleri soyledi ve muhtemelen beni hatirlamiyodu. Yok hatirliyosa zaten eskiyi ozet gecmistir ama en azindan olumlu ve olumsuz soyledikleri seylerin aksini soylemedi . Daha once olur dedigine yine olur olmaz dedigine yine olmaz dedi. Elbette pembe yalanlarla avutulmak istemiyoruz ama falcinin uslubu da cok onemli bence. O gun kotu gununde diye hem para alip ustune azarlar gibi bi uslupla sizi suclayarak asla olmicakkk deyip asip kesmesi olacagi varsa da insani cokturuyor moral olarak. Bi de yigiti denicem 6 7 ay oldu o da bakali. Yorum yazarim

yedıkule kılısesının ordaydı gıdın bulursunuz

Bakirtorku, post: 37686339, member: 181319"]bakırköyde gülden e baktıran var mı?[/QUOTE]
Bakirköy guldeni bilmem ama kevser süper bakiyor bakirkoyde kumru cafede bildiğim kadariyla

Kızlar almira cafede enfale baktıran varmı ben baktırdım biraz moralim bozulduda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…