Küme gıttım en son gıttıklerın kımmotive ediyolar sonra olmayinca hemen farkli bir profil ciziyolar dikkatli secin bence ben 5 kisiye baktirdim 4de ayri seylerden bahssetti saka gibi hepsi mi iyi konusur ay seni seviyor sana asik buyu var falan filan isi olmayan falci olmus
Elmiraya 5 6 ay once de baktirdim. Gecen hafta da. Yani mevcut durumda olani biteni tam bildi. O zaman var olan benim bilmedigim olumsuz bazi seyler soylemisti. Dedigi gibi oldugunu ogrendim. Verdigi bazi vadeler tutmadi. Yani gelecegi kimse bilmez de tahmin yurutur bence. Ama bi kisinin dusunceleri fikirleri ve gerceklesmis senin bilmedigin olaylarda elmira isabetli diyebilirim.kızlar elmira mıydı elfida mıydı böyle biri vardı, ona baktıran var mı yakın zamanda? telefonla bakıyordu. ben ankaradayım daha önce bilmişti bende bir şeyler.
numarayı bana da verebilir misinvalla arkadaş bana numarasını verdi öyle aradım baktı . arkadaşta mersinli . o mersinde baktırmış bana öyle önerdi .
yiğitin numarasını bana da verir misinizarkadaşlar yiğitin nosunu bilen varsa gönderebilirmi?
yedıkule kılısesının ordaydı gıdın bulursunuzMerhaba,
ben Yedikule Aysel Hanım'a ulaşmaya çalışıyorum, bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mıdır?
konu benim için önemli, bende eski iletişim bilgileri var ve maalesef telefonla aradığımda eşi çıkıyor ve numarasını vermiyor.
tam olarak nerde bakıyor?bakırköyde gülden e baktıran var mı?
cafesi vramış sütlü kahve sanırım adıA
tam olarak nerde bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?