sağol fal baktırmayı bırakıyorum :))ya bence düşüncelerini fallara göre yönlendirme bu çocuğu da boşver zaten birşey hissediyorsa konuşur seninle.
bende 3-4 gün önce bırakmıştım da demin yine fal kapattımsağol fal baktırmayı bırakıyorum :))
yol yakınken uzatmıyacaksın balık bastan kokarmısoha inanmıyorum çok teşekkür ederim kısacası galiba kadının söylediği gibi bu çocuktan bir halt olmayacak :)
yok falcıdan soğudum gitmem uzun bir müddet inş hayatın süprizlerle devam etmesini özledim belki bugün fal baktırmasaydım başka hisler, umutlar mutluluklar içinde olacaktım fakat şimdi kendimi üzüyorum. Baktırmayız inş.bende 3-4 gün önce bırakmıştım da demin yine fal kapattıminşallah seninki kalıcı olur canım
aslında çocukla aram fena gitmiyor bu fikri bana sadece fallar verdi. Bazen saçma düşündüğümü fark ediyorum. Oluruna bırakmak gerek yada :) Şu an duygularım konuşuyoryol yakınken uzatmıyacaksın balık bastan kokarmıs
yol yakınken uzatmıyacaksın balık bastan kokarmısoha inanmıyorum çok teşekkür ederim kısacası galiba kadının söylediği gibi bu çocuktan bir halt olmayacak :)
aslında çocukla aram fena gitmiyor bu fikri bana sadece fallar verdi. Bazen saçma düşündüğümü fark ediyorum. Oluruna bırakmak gerek yada :) Şu an duygularım konuşuyor[/QUOTEFallarla kafamızı karıştırıyoruz karşımızdakine sarıyoruz yapmayalım lütfen
mercanın numarasını biliyorsanız bukre34@hotmail.com adresine yollarmısınız lütfennnnselam angelstory
baa bu arkadaşın numarasını verebilir misin baktırmak istiyorum ben de.. umarım dediğin kadar iyidir, bir de kaça bakıyor? :) sevgiler..
Arkadaşlar, İstanbul'da neredeyse bütün falcıları gezerdim eskiden. O zamanlar cafelerde fal bakılmıyordu. Sonra çok sıkıldım bıraktım. Bir gün bir arkadaşım tesadüfen Mercan'a baktırmış. Her söylediği çıkınca, bana da baktır dedi. Önce boşver dedim, sonra bir akşam çok sıkıntılıyken aradım. Randevu verdi. Telefonda veya msn de bakıyor. Ben böyle şey görmedim. İş,aşk hepsi çıktı. Hatta o dönem kimsenin bilmediği karışık bir mesele vardı. Onu bile söyledi, ben inanamadım. Baktırmak isteyen olursa, bende telefonu var. Ama kesin deneyim derim.[/QUOTE
mercanın iletişim bilgilerini bukre34@hotmail.com adresine yollar mısınız lütfennnn. teşekkürler şimdiden
yuzyuze baktırıyorum cnm tlfla baktırmadımKızlar bakirkoydeki yigitin numarasi olan var mi elinizde birde telefonda bakiyomus ama yuz yuze bakarmi biliyo musunuz ?
Canim telefonunu alabilirmiyim bide onerirmisin arasam randevu verir mi ?yuzyuze baktırıyorum cnm tlfla baktırmadım
benim falcimi dene derim telefondan bakiyor ama acik acik soyler biraz sivri dillidir ben bazen kiziyorum ama sonra usununce motive eip aldatmaktansa gerekci olmasi daha iyi galiba adi kurtulus istanbul bursa canakkale arasinda git gelleri oluyor ama telden de bakiyor istersen gorus karar ver 545 334 0115 numarayi kimden aldigini yaz yoksa bakmaz doluyum der ")konuştuğum çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını merak ediyorum ama iki hafta önce olumlu konuşan kadın şu an zıt konuştu ne konuştuğunu da hatırlamıyor. Çocukta pek değişiklik yok aynı davranıyor gibi.
motive ediyolar sonra olmayinca hemen farkli bir profil ciziyolar dikkatli secin bence ben 5 kisiye baktirdim 4de ayri seylerden bahssetti saka gibi hepsi mi iyi konusur ay seni seviyor sana asik buyu var falan filan isi olmayan falci olmus2 gun önce guzel bır ılıskı tablosu cızılıyor 2gun gecıyor bozuluyorokadarda para verıyoruz
ohoo az bulmuşsun geçen yıllara git. yiğitin ihtiyacı yok reklama benim de komisyona .... senin yorumuna göre o zaman bu forum da 10 tane yiğit var. yazdıklarımın hepsinin de arkasındayım.çünkü uzun zamandır baktırıyorum. ve gayet de memnunum yiğit' ten. ama anladığım kadarıla snin isteklerine pek cevap verememiş. benden sana tavsiye şu büyü işlerine ara ver. sende ters etki yapmış. seviyesizliğin dibine vurmuşsun.ama tabi herkes kendine yakışanı yapar.yazık. sana bu kadarcık cevap yeter.
merhaba, ben yiğidin numarasını bir arkadaştan aldım fakat bahsi geçen yiğit aynı yiğit mi bilemiyorum. Teyit etmek amaçlı bana numarayı özelden atabilir misin lütfen[/QUOT
motive ediyolar sonra olmayinca hemen farkli bir profil ciziyolar dikkatli secin bence ben 5 kisiye baktirdim 4de ayri seylerden bahssetti saka gibi hepsi mi iyi konusur ay seni seviyor sana asik buyu var falan filan isi olmayan falci olmus
motive ediyolar sonra olmayinca hemen farkli bir profil ciziyolar dikkatli secin bence ben 5 kisiye baktirdim 4de ayri seylerden bahssetti saka gibi hepsi mi iyi konusur ay seni seviyor sana asik buyu var falan filan isi olmayan falci olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?