İstanbul'da Fal - Falcılar

bende 3-4 gün önce bırakmıştım da demin yine fal kapattım inşallah seninki kalıcı olur canım
yok falcıdan soğudum gitmem uzun bir müddet inş hayatın süprizlerle devam etmesini özledim belki bugün fal baktırmasaydım başka hisler, umutlar mutluluklar içinde olacaktım fakat şimdi kendimi üzüyorum. Baktırmayız inş.

Fa

Kızlar bakirkoydeki yigitin numarasi olan var mi elinizde birde telefonda bakiyomus ama yuz yuze bakarmi biliyo musunuz ?

Arkadaşlar, bazılarınız diyor ki "begendigim cocugun bana ilgisi var mı" diye falcıya soracagım. Bence siz kendiniz daha iyi bilirsiniz bu sorunun cevabını, falcıya gerek yok. Falcı da bilebilir ama, sizin kendiniz daha iyi bilir. Diyelim ki siz ilgisi oldugunu dusunuyorsunuz, ama falcı "yok" dedi. Bu sizi üzmeyecek mi? Ya da, oglanın evet sizi sevdiğini soyledi, güzel. Ama her size ilgisi olanın sizi mutlu etme garantisi de yok kii. Hele evliliklerin sapır sapır dokuldugu su ortamda hem de hiç garantisi hiç yok. Ne aşklar bitiyor etrafımızda.
Ayrıca şunu unutmayın, birisi sizi seviyor ve istiyorsa yanınızda olur, en önemlisi size "eşlik" eder, sade yanınıza olması da sizi sevdiğini göstermez. Varsa kafanızda soru işareti direk kendine sorun "nedir sorun diye" falcılara gitmeyin hemen. Bu sizi kısa yoldan çözüme daha doğru bir şekilde götürür. Bakarsın ayrılırsın sonra tekrar bir araya gelirsiniz, bu da hoş bir sürpriz olur.

Kızlar daha önce kurtuluşa fal baktırdıgımı söylemiştim bugün cok enteresan bi gelişme oldu esas oğlanla ilgili vede tamda dediği gibi bilginize..

İyi geceler arkadaslar 2010 yilinda taksimde mangonun karsisindaki sokakta sanirim imam adnan sokak sarmasik cafenin caprazinda bir fal cafe vardi orda bi kadin fal bakiyodu yildizname bakiyodu bakarken baska kimseyi yanina yaklastirmiyodu baya saci basi daginik bir kadinda bana imkansiz olan soledigi hersey cikmisdi birdaha gittim cafe kapanmis kadinin adinida bilmiyorum ama kurtulusda oturuyor.bilen daha once benim gibi baktiran varmi bu kiseye ?

benim falcimi dene derim telefondan bakiyor ama acik acik soyler biraz sivri dillidir ben bazen kiziyorum ama sonra usununce motive eip aldatmaktansa gerekci olmasi daha iyi galiba adi kurtulus istanbul bursa canakkale arasinda git gelleri oluyor ama telden de bakiyor istersen gorus karar ver 545 334 0115 numarayi kimden aldigini yaz yoksa bakmaz doluyum der ")

2 gun önce guzel bır ılıskı tablosu cızılıyor 2gun gecıyor bozuluyorokadarda para verıyoruz
motive ediyolar sonra olmayinca hemen farkli bir profil ciziyolar dikkatli secin bence ben 5 kisiye baktirdim 4de ayri seylerden bahssetti saka gibi hepsi mi iyi konusur ay seni seviyor sana asik buyu var falan filan isi olmayan falci olmus

merhaba, ben yiğidin numarasını bir arkadaştan aldım fakat bahsi geçen yiğit aynı yiğit mi bilemiyorum. Teyit etmek amaçlı bana numarayı özelden atabilir misin lütfen

Kım
merhaba, ben yiğidin numarasını bir arkadaştan aldım fakat bahsi geçen yiğit aynı yiğit mi bilemiyorum. Teyit etmek amaçlı bana numarayı özelden atabilir misin lütfen[/QUOT
motive ediyolar sonra olmayinca hemen farkli bir profil ciziyolar dikkatli secin bence ben 5 kisiye baktirdim 4de ayri seylerden bahssetti saka gibi hepsi mi iyi konusur ay seni seviyor sana asik buyu var falan filan isi olmayan falci olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…