merhaba ben MEDYUM ELİF . detaylı bir fal istiyorsanız kadıköy ZODİAC CAFE'de ben ve . MEDYUM ALPAY bey ile sizlerle hem hoş bir vakit geçirmeyi hemde tüm sorularınızın cevaplarını bulabileceğniz çok fahat bir fal ortamı için aramızda sizleride görmeyi çok isteriz. FALLARIMIZ : ayna falı, uzay falı, iskambil falı, su falı, katina falı, astroloji. enerji falı, remil falı yani ( kum falı ). kahve ve tarot fallarımızda var fakat daha iyi bir fal ve daha detayalı bir analiz istiyorsanız üstte yazmış olduğum diğer fallar daha tercihedilen fallarımızdandır. ADRESİMİZ: KADIKÖY cafer ağa mahallesi, sarrafi ali sokak, no: 6/A. tel: 0216 345 87 70 ( RANDEVU ALIRSANIZ SİZLER VE BİZLER İÇİN DAHA UYGUN OLUCAKTIR ) görüşmek üzere iyi günler
nasıl ulaşabilirim kendisine? numarasını da alabilir miyim..
O kadar iyi olsaydınız burada reklamınızı yapmazsınız burası falcı doldu admin bence bu işe el atar bize böyle para tuzakları olan yerleri anlarız kime gitmeyip kime gideceğimize biz karar verelim bu arada Nil Hanım'a telini bana da verin 
nil bana duymak istediğim şeyleri söylemişti.
anda ve geçmişte iyiydi , hatta dikkate alınmadığını hissedince şu ana kadar hiç bi falcının söylemediği şahsımla ilgili bir detayı verdi.
falı baktırıyosun ama aman diyosunda diyede ekledi.
ama gelecek maalesef çıkmadı.
yalan mı söyleyeyim şimdi çıktı diye ?
falcılardan gelecek beklentim sıfıra indi nerdeyse zaten.
var canım istersen özelden yazarımFatihteki o bahsettigin kisilerin iletişim bilgileri var mı
Merhaba kızlar, ben normalde fala falcılara meraklı biri değilim ama eşimin kuzeni enfali öle methettiki direk isimlerle hitap ettiğini söyleyince merak ettim ve gittim sonuç şok şok şok :)))
adam direk benim adımı söledi ve ardından eşimin adını söledi hatta ve hatta eşimin annesinin adı ki garip bi adı vardır onu bile bildi böle bişey olabilir mi yaaaa, gelecekle ilgili en çok istediğim ve tek kafamı meşgul eden konu bi bebeğimizin olmasını istememiz başka bi sıkıntım yok çok şükür gerçi buda sıkıntı değil daha yeni düşünmeye başladık zaten bunu. Bana sölediğine göre çok yakın zamanda olacak ve bazı detaylar söledi bakalım buda tutarsa gerçekten mükemmel biri benim için...
QUOTE=Jasmin80;31413963]Aynen canım Nil hakkında dediklerine katılıyorum..Geçen sene burda çok konuşulunca bende 1 arkadaş ile gitmiştim..Ne bana ,nede öbür arkadaşıma ileri dönük hiçbirşey tutturamadıÇok yazık 100tl verilmeye...
20-25 dk lık fallar için 30-60 tl aralığı ücretler veriliyoruz . 6 saat yıldızname ve tarot için 100 tl neden fazla geliyor .sanırım nil hanım tam bir çılgın , gününün 4 de 1ini 1 kişiye ayırıyor:))))
kesinlikle bırakmak gerek şu illeti.Fikrimce falcılardan gelecek beklememek gerekir zaten :) Bir çoğu an ve geçmişi tutturabildiği için herkeste gelecek de tutacak beklentisi uyanıyor. Bazıları yakın gelecekte yaşanacak ufak tefek olayları arada tutturabiliyor. Ama doğruyu söylemek gerekirse gerçekten dedikleri aynen ya da çoğu çıktı diyebileceğim kimse yok. Kendimde çok tutarlı olduğunu düşündüğüm Gülşen'de bile sekmeler olabiliyor. İşin aslı kendi adıma söylüyorum falcıya gitmemeye başladığım gün yeniden doğduğum gündür
QUOTE=Jasmin80;31413963]Aynen canım Nil hakkında dediklerine katılıyorum..Geçen sene burda çok konuşulunca bende 1 arkadaş ile gitmiştim..Ne bana ,nede öbür arkadaşıma ileri dönük hiçbirşey tutturamadıÇok yazık 100tl verilmeye...
20-25 dk lık fallar için 30-60 tl aralığı ücretler veriliyoruz . 6 saat yıldızname ve tarot için 100 tl neden fazla geliyor .sanırım nil hanım tam bir çılgın , gününün 4 de 1ini 1 kişiye ayırıyor:))))
yarın ya da cuma günü gitmeyi çok istiyorum kafamda bin türlü dert var en azından bir nebzede olsa rahatlamaya ihtiyacım var.falcıya gidince sanki bana terapi gibi geliyor.insallah tutarlı konuşur an ve gelecek hakkında buna çok ihtiyacım var.ben levent e gittigimde 2 saat beklemistim o da çok yogundu.birde söyledikleri ne kadar gecikmeli oldu ya da tam tespit edebildi mi gelecegini
Arkadaslar taksim ya da bakirkóyde dogru duzgun tarot ya da kahve fali bakan var mi bilenler lutfen soylesin zor gunler geciriyorum..gelecekle ilgili bir seyler soyleyebilecek ?