İstanbul'da Fal - Falcılar

mandal ozelden attigin mesaji okudum.neden bahsediyorsun anlamadim bile.ben whatsapp uygulamasini telefonumdan sildim.kimseyle hicbirsey konusmadim.susuyorum sadece kiymetini bil.lutfen bana herhangi birsey yazma.istersen kerimi simdi arayabilirim.istersen ucumuz bulusup o gunden sonra herhangi birsey konusmusmuyuz kerim araciligiyla ogrenebilirsin.insanlarin cok farkli problemler var sadece seni ve yasadiklarini merkez alip yasamiyor hickimse.beni sakin cirkinlestirme.bu konu bu mesajla kapansin.

merhaba ben MEDYUM ELİF . detaylı bir fal istiyorsanız kadıköy ZODİAC CAFE'de ben ve . MEDYUM ALPAY bey ile sizlerle hem hoş bir vakit geçirmeyi hemde tüm sorularınızın cevaplarını bulabileceğniz çok fahat bir fal ortamı için aramızda sizleride görmeyi çok isteriz. FALLARIMIZ : ayna falı, uzay falı, iskambil falı, su falı, katina falı, astroloji. enerji falı, remil falı yani ( kum falı ). kahve ve tarot fallarımızda var fakat daha iyi bir fal ve daha detayalı bir analiz istiyorsanız üstte yazmış olduğum diğer fallar daha tercih edilen fallarımızdandır. ADRESİMİZ: KADIKÖY cafer ağa mahallesi, sarrafi ali sokak, no: 6/A. tel: 0216 345 87 70 ( RANDEVU ALIRSANIZ SİZLER VE BİZLER İÇİN DAHA UYGUN OLUCAKTIR ) görüşmek üzere iyi günler

O kadar iyi olsaydınız burada reklamınızı yapmazsınız burası falcı doldu admin bence bu işe el atar bize böyle para tuzakları olan yerleri anlarız kime gitmeyip kime gideceğimize biz karar verelim bu arada Nil Hanım'a telini bana da verin 😆😆😀😃

melekler kahvesi 5 para etmez yüzüğümü çıkardım evli olduğumu bilmesin diye salladı da salladı yok 2erkek varmış arasında kararsız kalmışım falan filan

tatlım önceki sayfalarda verilmişti ama 05302904061 ara randevulaş bence pişman olmazsın niyetli kendisi genelde randevulaşmazsanız zor yakalarsınız.yoğıun bayağı telefonda bile başka şehirlerden mudavimleri bile var iyi geceler
nasıl ulaşabilirim kendisine? numarasını da alabilir miyim..

üstte yazdım bi arkadaş daha istemişti nil hanımın numarasını üstte bak görürsün sürekli yazınca direk reklam yapma muhabbeti oluyor burda o yüzden üste bakarsan görürsün kuzum

evet bende de geçmiş ve anda çok iyiydi hatta anneminde özelinde olan bir olayı bildi . onun dışında benden saklanan bir gerçeği de açığa çıkardı. gelecekle ilgili söylediklerine tek yorumum yaşadığım için yazıyorum işle ilgili gelecek haberlerin zamanları oldu diğer söylediklerinin zamanı var . bu arada dualara çok yönlendiriyor kendisi .

QUOTE=Jasmin80;31413963]Aynen canım Nil hakkında dediklerine katılıyorum..Geçen sene burda çok konuşulunca bende 1 arkadaş ile gitmiştim..Ne bana ,nede öbür arkadaşıma ileri dönük hiçbirşey tutturamadıÇok yazık 100tl verilmeye...[/QUOTE]

20-25 dk lık fallar için 30-60 tl aralığı ücretler veriliyoruz . 6 saat yıldızname ve tarot için 100 tl neden fazla geliyor .sanırım nil hanım tam bir çılgın , gününün 4 de 1ini 1 kişiye ayırıyor:))))

Merhaba kızlar, ben normalde fala falcılara meraklı biri değilim ama eşimin kuzeni enfali öle methettiki direk isimlerle hitap ettiğini söyleyince merak ettim ve gittim sonuç şok şok şok :)))
adam direk benim adımı söledi ve ardından eşimin adını söledi hatta ve hatta eşimin annesinin adı ki garip bi adı vardır onu bile bildi böle bişey olabilir mi yaaaa, gelecekle ilgili en çok istediğim ve tek kafamı meşgul eden konu bi bebeğimizin olmasını istememiz başka bi sıkıntım yok çok şükür gerçi buda sıkıntı değil daha yeni düşünmeye başladık zaten bunu. Bana sölediğine göre çok yakın zamanda olacak ve bazı detaylar söledi bakalım buda tutarsa gerçekten mükemmel biri benim için...

Ben de Nil hanımı merak ettim ama tel ile bakmıyor mu ya? illa ki yanına mı gitmek gerekiyor, bu arada yıldızname bakan gerçekten yok artık çok eskiden annem daha 9-10 yaşlarındayken bir imam efendi anneannemi çok severmiş kızım gel bakım sana yıldızname demiş ve o kadar detaycı ve olması mumkun olmayacak şeyler söylemiş hepsinin de gerçekleştiğini söylememe gerek yok sanırım aslında ben geleceği merak etmiyorum o anı bilmek de yetiyor bazen bazı şeylerden emin olamıyorum ama güzel tahlil eden biri sayesinde durumun genelini görebiliyorum sonuçta geleceği kimse bilemez

enfal dediğiniz nerde bakıyor? yeri falan varmı?

Enfal bakırköyde bir kafede bakıyor ama randevusuz almıyormuş yeri çok kolay bakırköyü bilenler için
giderseniz sizde yazın mutlaka :)

20-25 dk lık fallar için 30-60 tl aralığı ücretler veriliyoruz . 6 saat yıldızname ve tarot için 100 tl neden fazla geliyor .sanırım nil hanım tam bir çılgın , gününün 4 de 1ini 1 kişiye ayırıyor:))))[/QUOTE]

Pardon Arkadaşım sen kimsin??Nil'in kendisimisin?????Bana alıntı yapıp konuşuyorsun..Burda fikir beyan edemiyecekmiyim?Sen mi o gün yanımdaydın ne kadar süre ne olmuş konuşuyorsun..Nil Kim??Bilmiyorsan öğren..Gaybı Allah'tan başka hiç bir kimse bilemez..Alemlere Rahmet için gönderilen Peygamber Efendimiz bilemezken Nil mi biliyor??Allah size akıl fikir versin..
Ha Beni soran olursa da ...Sıkıntılı sureçimde oturup kendi kendimi yiyeceğime,gidip 1 hikaye dinleyip onu yiyeyim diye gidiyorum..Maksadım kafamı dağıtmak..
Kızlar kaptırmayın öyle,kaptırmayın büyük paralar boşu boşuna..Yok dua veriyormuş,yok bilmemneymiş..Yapmayın ya elinde kahve fincanı dua veriyormuş..Tövbe ya..

bazı arkdaşlar vermiş olduğum ZODİAC CAFE reklamından rahatsız olmuşlar hatta reklam verdim diyede sinir olmuşlar ve bunlada kalmayıp başka falcıların tel numaralarını diğer arkdaşlarından isteyerek alttan alttan tanıdıkları falcıların reklamını yapmışlar bu sizin yapmış olduğunuz şey reklam değildirde nedir ? ''biribirinize özel mesaj gönderipte bu durumu halledemiyormusunzda ayan beyan yazıyprsunuz ha bu sizin yapmış olduğunuzda düpe düz reklamdır biz bunu anlamayacak kadar salakmıyız. ayrıca fal baktırdım kimisi iyi baktı , kimisi kötü, kimiside sıcarak baktı demiş tamam falcının iyiside vardır kötüsüde vardır fakat kızım sen falcının karşısında öküz gibi durup soğuk soğuk ukala ukala konuşursan ve '' ben fal'ın parasını veriyorum'' deyip falcıyı satın aldığını düşünerek aşşağılamaya çalışırsan kusura bakma ama bende öyle müşteriye sıçarak fal bakarım. ve madem kalda iyisiniz eğer iyi olsaydınız burada reklam vermezdiniz demiş ( akıllı )'nın biri deyip saçma sapan muhabbete girmiş bu sitede yüzlerce bayan fal ve falcıları soruyor ee bu sorularda da falcıları ve fal mekanlarını çeker ve kendi reklamlarını yapmaları gayet doğaldır eğer çok rahatsız olursan KADINLAR KLUBÜ SİTESİ'ni kaldırttır o zaman çünki her kim fal, falcı, fal mekanlarını soracak olursa burada gayet doğal olarak falcı yada fl mekanları kendi reklamını verecektir ve senin gibileride tanıdıkları falcının alttan alttan göya reklamını yapmıyormuş gibi ''bana falcı nihal''in '' bana falcı nalan'ın'tel numarasını verebilirmisin'' diye yazar canını yediğiminin

Pardon Arkadaşım sen kimsin??Nil'in kendisimisin?????Bana alıntı yapıp konuşuyorsun..Burda fikir beyan edemiyecekmiyim?Sen mi o gün yanımdaydın ne kadar süre ne olmuş konuşuyorsun..Nil Kim??Bilmiyorsan öğren..Gaybı Allah'tan başka hiç bir kimse bilemez..Alemlere Rahmet için gönderilen Peygamber Efendimiz bilemezken Nil mi biliyor??Allah size akıl fikir versin..
Ha Beni soran olursa da ...Sıkıntılı sureçimde oturup kendi kendimi yiyeceğime,gidip 1 hikaye dinleyip onu yiyeyim diye gidiyorum..Maksadım kafamı dağıtmak..
Kızlar kaptırmayın öyle,kaptırmayın büyük paralar boşu boşuna..Yok dua veriyormuş,yok bilmemneymiş..Yapmayın ya elinde kahve fincanı dua veriyormuş..Tövbe ya..[/QUOTE]

Canım Nil için bu kadar tepki göstermene gerek yok, Brush bir kişi için bu kadar saat ve emek harcandığı için bu ücretin fazla olmadığını belirtmiş. Bende aynı şekilde düşünüyorum, yıldızname için gitmiştim sabah 10.00 gibi çıktığımda saat 14'e geliyordu ve çalışmasını da birebir gördüm, baştan savmıyor ve buna karşılık aldığı ücretide hakettiğini düşünüyorum.
Ayrıca duaya yönlendirmesinin nesi kötü? En azından dua edeceğim yoksada başladım, içime huzur geldi daha ne olsun.

Son düzenleme:
kesinlikle bırakmak gerek şu illeti.
eskisi kadar bağımlı değilim ama arada istiyo gene can

20-25 dk lık fallar için 30-60 tl aralığı ücretler veriliyoruz . 6 saat yıldızname ve tarot için 100 tl neden fazla geliyor .sanırım nil hanım tam bir çılgın , gününün 4 de 1ini 1 kişiye ayırıyor:))))[/QUOTE]

canımcım bence çok 100 tl .
hoş ben 50 tl vermiş ve yıldızname baktırmıştım , arada tarot kartlarıda açtı.
bende 3-4 saat kaldım ama bu 3-4 saatin yarısı telefon konuşmasıyla geçti başkalarıyla.
yoksa o kadar uzun ne anlatılabilir ki :) fal yarım saat gerisi sohbet muhabbet.
dua konusuna gelince , ben en iyi duanın içten yakarmak olduğuna inanırım.
1000 kez şunu oku , 1000 şunu oku benim anlayışıma ters.
Ha sen beğendin , 100 veririm diyosan helali hoş olsun ama 100 çok diyenede itiraz etme derim.
Falsız günlere inşallahhhhhhhh :)

Kızlar kaptırmayın öyle,kaptırmayın büyük paralar boşu boşuna..Yok dua veriyormuş,yok bilmemneymiş..Yapmayın ya elinde kahve fincanı dua veriyormuş..Tövbe ya..[/QUOTE]

komedi yaaaaa ben size nil hanım geleceği bildi demedim sadece söylediği bir şeyi yaşadım diğerlerine vakit var yazdım okuma tamam sanırım algı problemli (bunu da hakaret sayarak uzatmaya çalışırsın ya neyse içimde kalmasın ):)))) her bilgi verdiğim kişi olabiliryorsam ne mutlu bana :)) benim daha önceki yazılarımı sanırım takip edenler anlarlar ne demek istediğimi ilgine tşkkrlr JASMİN80 :))

kızlar serkan nerede bakıyor?

Arkadaslar taksim ya da bakirkóyde dogru duzgun tarot ya da kahve fali bakan var mi bilenler lutfen soylesin zor gunler geciriyorum.. gelecekle ilgili bir seyler soyleyebilecek ?

en son taksim sıla cafedeki ateşe gittim. 5tl'ye bakıyor ve resmen içimi okudu. ben çok memnun kaldım ve demet akalınla fotoğrafları var demet akalın da ona baktırıyormuş dediğine göre :) 5tl bence denemeye değer kızlar yolunuz düşerse gidin derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…