İstanbul'da Fal - Falcılar

komedi yaaaaa ben size nil hanım geleceği bildi demedim sadece söylediği bir şeyi yaşadım diğerlerine vakit var yazdım okuma tamam sanırım algı problemli (bunu da hakaret sayarak uzatmaya çalışırsın ya neyse içimde kalmasın ):)))) her bilgi verdiğim kişi olabiliryorsam ne mutlu bana :)) benim daha önceki yazılarımı sanırım takip edenler anlarlar ne demek istediğimi ilgine tşkkrlr JASMİN80 :))[/QUOTE]

Sen kimsin ki,ben senin laflarını kaile alıp da hakarete sayacağım..Boşuna bekleme senin sevine inmeyeceğim...Sadece bende alıntı yapıp burda sayfa kirliliği yapma..Sen otur Nil'in dedikleri bekle olucak diye..

Bana da arada gelir böyle fallar baktırırm sonra 5-6 ay baktırmam hiç, ben de tecrübelerimi paylaşmak istiyorum ilgilenen arkadaşlara faydası olur belki ama ben hiçbir falcının çok uzak geleceği bilebildiğine inanmıyorum o anı ve geçmişi biliyor çoğu benim için fal terapi oturup çıksın diye beklemiyorum açıkçası...Evet aşağıya bir liste yapayım size de faydası olsun arkadaşlar:) Zaten bu tamamen enerji işi yıllar önce bana herşeyi söyleyen kadın annem de saçmalamıştı:)) hala hatırlayıp güleriz...
Belkız hanım: 150 tlye su falı baktırmıştım asistanından randevu alıyorsunuz ilgili ve sevecen biri o dönemde erkek ark. ile ayrıydık ve bana 2 hafta içinde barışacaksınız demişti 1 haftaya kalmadı barıştık anı ve durumları gerçekten iyi bildi, ilerisine daha zaman var...
Ezel: o da aynı şekilde an ve geçmişte iyiydi hatta üvey kardeşimi bile bildi lakin muskadan falan bahsetti biraz huzurum kaçtı diyebilirim
Mercan hanım: 2 kere baktırdım uzun bakıyor terapi gibi o da geçmiş ve anı tutturdu gelecek hakkında söylediği 2 sey de çıktı diğerlerinin zamanı var daha
hande unlu: 30tl an ve geçmişte fena değildi ama çok aşırı memnun kalmadım gelecek hakkındakileri de bilemiyorum daha çok zamanı var çünkü lakin bir daha baktırmam
Berin Tamay: 100 tlydi hem olumlu hem olumsuz yorumları oldu bazı şeyler çok alakasızdı ama bazıları da şok ediciydi:) o da yol gösteriyor insana hatta haber ver bile diyor:)
fal sepetinde ki Nesibe: bayılıyorum ona enerjisi çok iyi onun da gelecek tahmini tuttu diğerleri için zaman gerek
fal sepeti melek: o da nesibeyle paraleldi olumlu-olumsuz ne varsa söylüyor ses tonu çok şeker..

Gelelim memnun olmadıklarıma fal sepetinde Sezen acayip bakıyor olumlu mu olumsuz mu anlayamamıştım değişik , Marzuka,Zelal,Meral Saydam, Diyar Demir, Eylül Acar çok tutarsız bir öyle bir böyle diyorlar ve maalesef bilemediler genel anlamda...Çağın da anda iyiydi çok gelecekten bahsetmemişti ama yol göstermişti iyidi aslında ama çok memnun kalmamıştım... Benim tavsiyelerim bunlar ama hiç biri şak diye isim söylemedi bana ama yakın tahminlerde bulundular zaten benim adım zor söylemelerini beklemiyorum ama artık arınma zamanı bir kurşun döktürüp bırakım bu falı diyorum artık belki 2-3 ayda bir Nesibe ve Mercan'ı arayabilirim benim tavsiyelerim bunlar umarım size de yardımcı olmuşumdur...
Not: unutmadan izmirde fiesta cafede Kemal var 2 sey söyledi olması imkansız yani beklenmeyen 2si de çıktı mutlaka uğrayın derim:)

Son düzenleme:
kizlar okuyanlar bilir,falciya gidince hersey kotuye gidiyor demistim.bir ay yada 20 gundur gitmiyorum falciya.bugun benim eski sevgilim mesaj yazdi.o oyle bir adamdir ki,kessen inadindan yazmaz,hani donmez asla bizim hikayemiz bitti ama en azindan kendi yanlislarini kabul etmis bana"ben senin ne kadar iyi ve erdemli oldugunu her zaman bildim",ozundeki insani hic degistirme" tarzinda mesaj yazmis,donsun donmesin bu laflar bir omur yeter bana.bugunu yasayinca fala tovbe etmekle ne iyi yaptigimi anladim,olaylar bu noktaya gelmeden birakmadigim icin cok uzuldum. bu arada hic bir falcinin verdigi tarihlerde yazmadi bunu.onlara gore temmuzda olacakti olaylar.paylasmak istedim sadece.

Merhaba kızlar,
Ben bu hanımdan randevu aldım, yıldızname baktırcm tarot istemiyorum dedim am tarot da baktırsam mı şimdi bilemedim. Size tarotta dedikleri çıktı mı, sizce baktırsam mı?

Ben de baktırmadım bu hanıma,baktırmak istiyorum. Ücret konusunu da paylaşabilir misiniz?bir de detaylarda nasıl ,baktırdıktan sonra da bilgi verebilir misiniz burdan? Tşk

Merhaba kızlar,
Ben bu hanımdan randevu aldım, yıldızname baktırcm tarot istemiyorum dedim am tarot da baktırsam mı şimdi bilemedim. Size tarotta dedikleri çıktı mı, sizce baktırsam mı?

Paylaşım için çok tşk. Nesibe ve melek için ben de buradan yorum yazmıştım , sizinle aynı düşünüyorum. İkisi de birbirine yakın şeyler söylemişti; hatta haleh Çetiner' i de bu kategoriye dahil edebilirim, o da onlarla yakın şeyler dedi ve haleh Hn pek çok baktırdığım falcının "olmayacak" dediği bir konuda beni şaşırttı gerçekten. "Olacak ama gecikmeli olacak " dedi, ihtimal vermemiştim ama bir ev meselem vardı, olmayacak gibi görünüyordu; vazgeçip iptal ettikten sonra tekrar gündeme geldi ve 1 hft sonra oldu.
Belkız Hn nerede bakıyor, biraz daha detay verebilir misinz onla ilg? Rica etsem iletişim bilgilerini de yazar mısınız ? Çok tşk

Evet haleh hnm da var ancak ben binnaz abladakileri çok fazla begenmiyorum biraz nabza göre şerbet veriyorlar gibi Belkız hanıma tel de baktırdım ama siz istanbuldaysanız belki ofisine de gidebilirsiniz sadece telde bakmaz herhalde telde yarım saat sürdü bakım sohbet çok fazla yoktu bana söyledikleri çıktı çok uzak gelecek ile ilgili2 sey var onlara da 1 yıl içinde dediği için bilemiyorum yalnız biraz yoğun ama aynı gun içinde dönüş yapıyor geç de olsa ayrıca internet sitesi de var bakabilirsiniz ama en pahalısı oydu

Merhaba, ben Aysun hanim'i bilen varsa eski musterisiydim,forumda daha onceden gecmisti adi,telefonunu bilen arkadaslar vardi,banada verdiler ama malesef kaybettim..Ck acil bulup gitmem lazim, telefonunu bilen varsa gonderebilir mi?

MERHABA
BEN UZUN ZAMANDIR FORUMA KATILAMAMIŞTIM.
MESAJI ŞİMDİ GÖRDÜM
BANA MAİL ADRESİNİZİ BİLDİRİRSENİZ YAZARIM
BENİM MAİL ADRESİM
yasaroral@hotmail.com

kızlar selam,bana daha önce asmin cafe'de fal bakan burak'ın numarası lazım sizlerde varsa mail yoluyla paylaşmanızı rica ediyorum.

Kızlar geçen hafta maltepe de diar cafe de çok iyi denilen ergün diye bir adam duymuştum burdan. Arkadaşımla koyulduk maltepe yoluna onu bulmaya.Cafe yi bulduk ama o cafe bize pek guzel gelmedi tesadufen baska bir sokakta kadınlar kahvesi diye bir yer gördük dedim gel canım burada kesin guzel fal bakan birileri vardır kadınlar kahvesi sonucta (cafe mest kadınlar kahvesi) oturduk oraya. 30 TL kahve falı. Megerse bu Ergün sanırım ordan ayrılıp kendi yerini açmış. Fal a o bakıyo çünkü orda. Çok gür sakalları olan baya kilolu biri.Beklerken internetten araştırıyım dedim yok medyummuş yaşam koçuymuş. Kısa kesicem bana ve arkadaşıma birebir aynı şeyleri söyledi hatta orada sıra beklerken bir ablayla tanıştık sonradan telefonla konuştuk ona da aynı şeyleri söylemiş. Ve bu söyledikleri birebir aynı. (Yıldızın aslında düşük değil yüksek , erkek arkadaşın üçüncü kişilerin lafına çok bakıyor , çok süslü biri , sezgilerin çok kuvvetli , ruyaların çıkıyor,senin koruyucu meleğin var seni kötü günlerin de kurtarmış , .. gibi.. bunlar nasıl üçümüzde de aynı ? ) Hepimiz şok olduk sonradan konuşunca. Ve üstelik herkesin zayıf noktasını belirleyip sende büyü var diye büyüyü bozmaya yönlendiriyor. Allah rızası için yapıyorum para almıyorum büyü bozmaya diyor. Ama altından ne çıkıcaktı kimbilir tabi biz gitmedik ikinci kez. Haberiniz olsun. Eğer dediği gibi varsa inşallah üç harflilerini üstüme salmaz ama ben burda ondan daha büyük bir yardım yaptıgıma eminim insanlara.. Aman bana büyü yapmasında

Tabi Nil Hanım dan da bahsetmek isterim geçtiğimiz cumartesi günü arkadaşımla gittik. Gerçekten bir kişininki 3 - 4 saat sürüyor. Sormak istediğiniz içinizde ne varsa sorabiliyorsunuz. Çok bilgili , kültürlü , sıcak sevecen biri. Tarot ta çok iyiydi Yıldızname de.. Biz çok memnun kaldık açıkçası. Gitmek isteyen varsa tavsiye edebileceğim biri.

ya çok güldüm ben o dolandırıcıyı o banada aynılarını salladı.güya birde remil kum falı bakar.palavra buyuye yonlendirir.pis şişko

bahsettiğin sıla kafe nerede? tarif edebilir misin?
oraları pek bilmiyorum.

Bayramınızı kutlar, barışın, huzurun, kardeşliğin, özgürlüğün
ve hür düşüncenin egemen olduğu yarınlar dilerim.

kızlar laf kafe andaç nasıldır ne diyosunuz? baya sırasıda oluyo aslında ki bildi de baya hiç attığı bişey olmadı.halilede baktırdım onu o kadar beğenmedim.bide symbol kafe mehmet taksimde fiyaskoydu diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…