İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kızlar,
Ben bu hanımdan randevu aldım, yıldızname baktırcm tarot istemiyorum dedim am tarot da baktırsam mı şimdi bilemedim. Size tarotta dedikleri çıktı mı, sizce baktırsam mı?

kızlar burakla ilgili son durum nedir? son zamanlarda baktıran ya da önceden baktırıp çıktı çıkmadı diyebilecek kimse var mı??

merhabalar ankaradan yazdığımı belirtmek isterim öncelikle. Ben burağa yaklaşık 2 yıldır telefonda baktırıyordum. oldukça da memnundum. geriye dönüp baktığımda söylediklerinden yaşadığım birçok şey oldu. Çıkmadı dediklerimin bile aslında farklı şekilde gerçekleştiğini söyleyebilirim. zaman kavramı bazen sarksada büyük ölçüde başarılı biri. Durum böyleyken 6 ayıdır telefon numarasına birtürlü ulaşamamıştım. sizin yazdıklarınız sayesinde aynı burak olabileceğini umarak cafeye ulaştım. eskiden cafede çalışmıyordu sanırım. telefonunu değiştirmiş. performansı yine çok güzeldi. kendisini içtenlikle önerebilirim. en azından benim enerjimin tuttuğu nadir falcılardan biri.

arkadaşlar nil hanım bu konuda tam bir kompedan yıldıznamesi müthiş ben annemide getirdim hiç bilmediği yerleri buralarda neler yaşandığını kimlerin size haksızlık yaptığını sevgilinizin arkanızdan neler çevirdiğini tek tek döküyor daha önce paylaşıldığı için rahtlıkla yazıyorum 05302904061 nil hanımın telefon numarası umarım kızmaz

Son düzenleme:

burak nerede ve kaça bakıyor? söyleyebilir misin?

Arkadaşlar falcı yelize gittim

ancak bu kadarmı riyakar olunur

ne kadar pahalı bakım varsa onu baktırman için baskı yapılıyor

tarot 35 tl hanfendi suratı asılıyor tarot isteyince beğenmiyor 35 tl parayı

katina 50
yıldızname 100
kurşun dökme 100
sanki insanlar para basıyorlar

katina,yıldıznameden bşka şey istersen ucuz kaçıyor kendisine surat asılmakla kalmıyor falıda geçiştirip

kısa kesiyor,insan fala başlar başlamaz demi ya" sende kötü enerji var"""!!!! Istediğin kadar fal baktır

kartlar olumlu olmaz

fal bakmaktan çok kurşun dökmek laflrıyla geçti

o kadar sinirlendimki

kendime çok kızdım masadan kalkıp gitmedim

kartları açtı kurşun kapatıyor kurşun

sakın gitmeyin para tuzağı

helal etmiyorum verdiğim parayı

merhaba arkadaslar, nil hanim hakkinda yorumlar genelde olumlu gibi, olumsuz yorumu olan arkadaslar var mi? sanirim tarot+yildiznameye 100 tl ye bakiyor, o yuzden baktirip da memnun kalmayan arkadaslar yorumlarini paylasirlar mi?

merhaba arkadaslar, nil hanim hakkinda yorumlar genelde olumlu gibi, olumsuz yorumu olan arkadaslar var mi? sanirim tarot+yildiznameye 100 tl ye bakiyor, o yuzden baktirip da memnun kalmayan arkadaslar yorumlarini paylasirlar mi?

40tl tarot 60tl yıldızname geçen sene vermiştim..Bırakın geleceği tuturmayı ,an için bile söylediklerinin o şekilde olmadığını öğrenmiştim..100tl yazık atmayın bu kadar para çöpe

Arkadaslar taksim ya da bakirkóyde dogru duzgun tarot ya da kahve fali bakan var mi bilenler lutfen soylesin zor gunler geciriyorum.. gelecekle ilgili bir seyler soyleyebilecek ?

Fal deneyimlerimi burda yazsam roman olur forumda adı geçen popüler falcıların hepsini denedim kimisi çıktı kimisi sıçtı kimisi de avutdu yani anlayacağınız fal için değil ama moral için denerim o da birkaçı zamanında elmira bir dolandırıcı idi bazı arkadaşlar psikolojisini bozdu onu dışında var bazıları ismi aklıma gelmiyor ....

Döndü tatlım döndü

yani eh diyebilirim.

mecidiyeköyde bakıyor genelde. telefon edip randevulaşıyorsunuz.
Bayanlar merhaba, bu Burak eskiden Taksim Asmin kafe idi sanırım oradaki Burak mı? Ve tabii ki ikinizin bahsettiği aynı Burak mı? Bilgilerini cafe ve/veya ulaşabileceğim bir iletişim bilgisini paylaşır mısınız?

Son düzenleme:
sevgili kulkedisi, foruma hosgeldin, deneyimlerinden dedikleri cikan kisileri paylasir misin?

Bana dedikleri aman aman çıktı dediğim çok yok ama istisna şeyleri bilen Yeşilköy Gül vardı ,mandal ada ,demet hanım ve birde medyum ırmak bunlar denenebilir 👍😉

merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum sembolde levent e gitmistim geçmisi tamamen bildigini söyleyebilirim ama gelecekle ilgili dedikleri karışıktı ve pekbisey çıkmadı levent e giden var mı aranızda

merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum sembolde levent e gitmistim geçmisi tamamen bildigini söyleyebilirim ama gelecekle ilgili dedikleri karışıktı ve pekbisey çıkmadı levent e giden var mı aranızda

Slm cnm ben de mayıs sonu gitmiştim levente geçmiş ve an isabetli ama gelecek için dediklerine aynı şeyi söyleyemem yani pek tutmadı bide serkan var orda o fena değil denemediysen bi dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…