- 3 Temmuz 2013
- 66
- 0
Enfal bakırköyde bir kafede bakıyor ama randevusuz almıyormuş yeri çok kolay bakırköyü bilenler için
giderseniz sizde yazın mutlaka :)
hangi cafede bakıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Enfal bakırköyde bir kafede bakıyor ama randevusuz almıyormuş yeri çok kolay bakırköyü bilenler için
giderseniz sizde yazın mutlaka :)
Pardon Arkadaşım sen kimsin??Nil'in kendisimisin?????Bana alıntı yapıp konuşuyorsun..Burda fikir beyan edemiyecekmiyim?Sen mi o gün yanımdaydın ne kadar süre ne olmuş konuşuyorsun..Nil Kim??Bilmiyorsan öğren..Gaybı Allah'tan başka hiç bir kimse bilemez..Alemlere Rahmet için gönderilen Peygamber Efendimiz bilemezken Nil mi biliyor??Allah size akıl fikir versin..
Ha Beni soran olursa da ...Sıkıntılı sureçimde oturup kendi kendimi yiyeceğime,gidip 1 hikaye dinleyip onu yiyeyim diye gidiyorum..Maksadım kafamı dağıtmak..
Kızlar kaptırmayın öyle,kaptırmayın büyük paralar boşu boşuna..Yok dua veriyormuş,yok bilmemneymiş..Yapmayın ya elinde kahve fincanı dua veriyormuş..Tövbe ya..
Merhaba kızlar,
Ben bu hanımdan randevu aldım, yıldızname baktırcm tarot istemiyorum dedim am tarot da baktırsam mı şimdi bilemedim. Size tarotta dedikleri çıktı mı, sizce baktırsam mı?
Merhaba kızlar,
Ben bu hanımdan randevu aldım, yıldızname baktırcm tarot istemiyorum dedim am tarot da baktırsam mı şimdi bilemedim. Size tarotta dedikleri çıktı mı, sizce baktırsam mı?
öncelikle birine gitmeden yorum yapmayalım arkadaşlar yada yorumumuzu duymak istedikjlerimizi söylemedi diye inşaları karalamayalım nil hanımı geçen yıl angelstan beri takip ediyorum ve şimdiye kadar okadar çok insan tanıdımki ona gidip arkasından onun arkadaşı gibi olup sadece ona giden en ilginç olayı size paylaşmamıştım ben evli olduğum için kendime saklamıştım ama şunu söyleyim platonik beğendiğim biri vardı ve aynı şirketteyiz asla bilmiyordu ne adam ne kimse mart ayında başka bir durum için tarot açtırırken bana ccanım seninle ayakları aynı yere giren adında soyadında G olan tarif ettiği kişi tipi direk palatonik beğendiğim ,iş arkadaşım siz bu kişi ile bir seyaaht yapacaksınız dedi ve bu kişi evliliğindeki sorunları anlatacak hatta dönüşte bir araba ile ilgili problem olacak ama bu durum senin için milat olacak dedi yalnız ben o kişi ile 3 kez seyahat ettim olmadı diye üstünde dumamaıştım haziranın başında antalyaya kongreye gittik ve aynen dediği gibi oldu ve biz dönerken arabada kapalı kaldım arabam kilitlendi servis çağrırıp benimle 7 saat bekledi o dışarda ben arabanın içinde uzun uzun mesajlaştık ve beni çok beğendiğini eşini arzulamadığını filan söyledi şimdi ikimizde boşanmak için gün sayıyoruz olma z dediğim şey oldu ve platonik aşkımlayım ben teşekkürler nil abla
Bana da arada gelir böyle fallar baktırırm sonra 5-6 ay baktırmam hiç, ben de tecrübelerimi paylaşmak istiyorum ilgilenen arkadaşlara faydası olur belki ama ben hiçbir falcının çok uzak geleceği bilebildiğine inanmıyorum o anı ve geçmişi biliyor çoğu benim için fal terapi oturup çıksın diye beklemiyorum açıkçası...Evet aşağıya bir liste yapayım size de faydası olsun arkadaşlar:) Zaten bu tamamen enerji işi yıllar önce bana herşeyi söyleyen kadın annem de saçmalamıştı:)) hala hatırlayıp güleriz...
Belkız hanım: 150 tlye su falı baktırmıştım asistanından randevu alıyorsunuz ilgili ve sevecen biri o dönemde erkek ark. ile ayrıydık ve bana 2 hafta içinde barışacaksınız demişti 1 haftaya kalmadı barıştık anı ve durumları gerçekten iyi bildi, ilerisine daha zaman var...
Ezel: o da aynı şekilde an ve geçmişte iyiydi hatta üvey kardeşimi bile bildi lakin muskadan falan bahsetti biraz huzurum kaçtı diyebilirim
Mercan hanım: 2 kere baktırdım uzun bakıyor terapi gibi o da geçmiş ve anı tutturdu gelecek hakkında söylediği 2 sey de çıktı diğerlerinin zamanı var daha
hande unlu: 30tl an ve geçmişte fena değildi ama çok aşırı memnun kalmadım gelecek hakkındakileri de bilemiyorum daha çok zamanı var çünkü lakin bir daha baktırmam
Berin Tamay: 100 tlydi hem olumlu hem olumsuz yorumları oldu bazı şeyler çok alakasızdı ama bazıları da şok ediciydi:) o da yol gösteriyor insana hatta haber ver bile diyor:)
fal sepetinde ki Nesibe: bayılıyorum ona enerjisi çok iyi onun da gelecek tahmini tuttu diğerleri için zaman gerek
fal sepeti melek: o da nesibeyle paraleldi olumlu-olumsuz ne varsa söylüyor ses tonu çok şeker..
Gelelim memnun olmadıklarıma fal sepetinde Sezen acayip bakıyor olumlu mu olumsuz mu anlayamamıştım değişik , Marzuka,Zelal,Meral Saydam, Diyar Demir, Eylül Acar çok tutarsız bir öyle bir böyle diyorlar ve maalesef bilemediler genel anlamda...Çağın da anda iyiydi çok gelecekten bahsetmemişti ama yol göstermişti iyidi aslında ama çok memnun kalmamıştım... Benim tavsiyelerim bunlar ama hiç biri şak diye isim söylemedi bana ama yakın tahminlerde bulundular zaten benim adım zor söylemelerini beklemiyorum ama artık arınma zamanı bir kurşun döktürüp bırakım bu falı diyorum artık belki 2-3 ayda bir Nesibe ve Mercan'ı arayabilirim benim tavsiyelerim bunlar umarım size de yardımcı olmuşumdur...
Not: unutmadan izmirde fiesta cafede Kemal var 2 sey söyledi olması imkansız yani beklenmeyen 2si de çıktı mutlaka uğrayın derim:)
Merhaba, ben Aysun hanim'i bilen varsa eski musterisiydim,forumda daha onceden gecmisti adi,telefonunu bilen arkadaslar vardi,banada verdiler ama malesef kaybettim..Ck acil bulup gitmem lazim, telefonunu bilen varsa gonderebilir mi?
kızlar selam,bana daha önce asmin cafe'de fal bakan burak'ın numarası lazım sizlerde varsa mail yoluyla paylaşmanızı rica ediyorum.
Kızlar 2 hafta önce sevdiğim çocuk traik kazasında öldü perişan haldeyim dertleşmeye ihtiyacım var (((
canım mesaj attım ama mesaj kutun doluymuş.
Kızlar geçen hafta maltepe de diar cafe de çok iyi denilen ergün diye bir adam duymuştum burdan. Arkadaşımla koyulduk maltepe yoluna onu bulmaya.Cafe yi bulduk ama o cafe bize pek guzel gelmedi tesadufen baska bir sokakta kadınlar kahvesi diye bir yer gördük dedim gel canım burada kesin guzel fal bakan birileri vardır kadınlar kahvesi sonucta (cafe mest kadınlar kahvesi) oturduk oraya. 30 TL kahve falı. Megerse bu Ergün sanırım ordan ayrılıp kendi yerini açmış. Fal a o bakıyo çünkü orda. Çok gür sakalları olan baya kilolu biri.Beklerken internetten araştırıyım dedim yok medyummuş yaşam koçuymuş. Kısa kesicem bana ve arkadaşıma birebir aynı şeyleri söyledi hatta orada sıra beklerken bir ablayla tanıştık sonradan telefonla konuştuk ona da aynı şeyleri söylemiş. Ve bu söyledikleri birebir aynı. (Yıldızın aslında düşük değil yüksek , erkek arkadaşın üçüncü kişilerin lafına çok bakıyor , çok süslü biri , sezgilerin çok kuvvetli , ruyaların çıkıyor,senin koruyucu meleğin var seni kötü günlerin de kurtarmış , .. gibi.. bunlar nasıl üçümüzde de aynı ? ) Hepimiz şok olduk sonradan konuşunca. Ve üstelik herkesin zayıf noktasını belirleyip sende büyü var diye büyüyü bozmaya yönlendiriyor. Allah rızası için yapıyorum para almıyorum büyü bozmaya diyor. Ama altından ne çıkıcaktı kimbilir tabi biz gitmedik ikinci kez. Haberiniz olsun. Eğer dediği gibi varsa inşallah üç harflilerini üstüme salmaz ama ben burda ondan daha büyük bir yardım yaptıgıma eminim insanlara.. Aman bana büyü yapmasında
en son taksim sıla cafedeki ateşe gittim. 5tl'ye bakıyor ve resmen içimi okudu. ben çok memnun kaldım ve demet akalınla fotoğrafları var demet akalın da ona baktırıyormuş dediğine göre :) 5tl bence denemeye değer kızlar yolunuz düşerse gidin derim