İstanbul'da Fal - Falcılar

Çok vasat bence de. Çok uzun fal bakıp, dikkat dağıtıyor, söylediklerini toplasan da incir çekirdeğini doldurmaz. Ben baktıralı bir yıldan fazla oluyor. Bana anı da bilememişti, gelecek ile ilgili söyledikleri de çıkmadı. Bana kalırsa 100 Tl vermeye değmez. Ama yıldızname ile ilgili yorum yapamam, çünkü yalnızca tarot baktırmıştım ben.

40tl tarot 60tl yıldızname geçen sene vermiştim..Bırakın geleceği tuturmayı ,an için bile söylediklerinin o şekilde olmadığını öğrenmiştim..100tl yazık atmayın bu kadar para çöpe:KK43:

Slm cnm ben de mayıs sonu gitmiştim levente geçmiş ve an isabetli ama gelecek için dediklerine aynı şeyi söyleyemem yani pek tutmadı bide serkan var orda o fena değil denemediysen bi dene derim
serkanıda duymuştum evet bir tanıdıgım gitti ama tarih falan vermis daha verdigi tarihler gelmedi.birde sanırım serkan çok kalabalık oluyormus erken gelmek lazımmış birde kısa bakıyormus soru falan soruluyor mu peki? yoksa kendisi biz hiç konuşmadan falan mı bakıyor

Bende bugün müzeyyene gideyim dedim ama malesef hiç iyi bulmadım.komşu teyze falı gibiydi .mevcut durum sıfır gelecek muallak.yok nazar çok yok sezgilerin güçlü iyi fal bakabilirsin .klasik falcı lafları.enerji meselesi deyip bitiriyorum mesajımı :)

serkanıda duymuştum evet bir tanıdıgım gitti ama tarih falan vermis daha verdigi tarihler gelmedi.birde sanırım serkan çok kalabalık oluyormus erken gelmek lazımmış birde kısa bakıyormus soru falan soruluyor mu peki? yoksa kendisi biz hiç konuşmadan falan mı bakıyor

Evet cnm serkan da baya sıra oluyor heleki haftasonu 2-3 saat beklediğimi bilirim hafta arası erken gidersen çok beklemezsin ama serkan bugune kadar gittiğim falcıların en iyisi en tutarlısı diyebilirim geçmiş ve an tespiti çok iyi gelecek de bana söyledikleri çoğu oldu verdiği tarihler gecikmeli de olsa gerçekleşti fal 10-15 kadar sürüyor ve arada soru da sorabilirsin bi dene derim eminim memnun kalacaksın

Evet cnm serkan da baya sıra oluyor heleki haftasonu 2-3 saat beklediğimi bilirim hafta arası erken gidersen çok beklemezsin ama serkan bugune kadar gittiğim falcıların en iyisi en tutarlısı diyebilirim geçmiş ve an tespiti çok iyi gelecek de bana söyledikleri çoğu oldu verdiği tarihler gecikmeli de olsa gerçekleşti fal 10-15 kadar sürüyor ve arada soru da sorabilirsin bi dene derim eminim memnun kalacaksın

yarın ya da cuma günü gitmeyi çok istiyorum kafamda bin türlü dert var en azından bir nebzede olsa rahatlamaya ihtiyacım var.falcıya gidince sanki bana terapi gibi geliyor.insallah tutarlı konuşur an ve gelecek hakkında buna çok ihtiyacım var.ben levent e gittigimde 2 saat beklemistim o da çok yogundu.birde söyledikleri ne kadar gecikmeli oldu ya da tam tespit edebildi mi gelecegini

Bayanlar merhaba, bu Burak eskiden Taksim Asmin kafe idi sanırım oradaki Burak mı? Ve tabii ki ikinizin bahsettiği aynı Burak mı? Bilgilerini cafe ve/veya ulaşabileceğim bir iletişim bilgisini paylaşır mısınız?

Burak'ın telefonuna nasıl ulaşabilirim? Bir de fiyat bilgisi verebilir misiniz rica etsem?

en son 30 du , bi süredir denk gelemiyoz biz :)
veriririm iletişim numarasını .
duygusalcım aynen o burak canım.

kızlar ben çok girmiyorum , görünce cevapladım mesajları.
burak kk'ya bakmıyodu 1-2 kişi yüzünden , üye olanlardan mı bilmiyorum.
sordum bakıyorum abla dedi bende paylaştım.
ben baktıralı 1 ayı geçti sanırsam belki daha fazla.

yarın ya da cuma günü gitmeyi çok istiyorum kafamda bin türlü dert var en azından bir nebzede olsa rahatlamaya ihtiyacım var.falcıya gidince sanki bana terapi gibi geliyor.insallah tutarlı konuşur an ve gelecek hakkında buna çok ihtiyacım var.ben levent e gittigimde 2 saat beklemistim o da çok yogundu.birde söyledikleri ne kadar gecikmeli oldu ya da tam tespit edebildi mi gelecegini[/

Serkana yaklaşık üç senedir gidiyorum ne zaman daralsam sıkılsam ona gider sanki terapi almış gibi rahatlarım öncelikle isim konusunda çok iyi benim erkek arkadaşımın adını şak diye söylüyor an tespitleri çok iyi içinde bulunduğun durumu söylüyor gelecekle ilgili mesela geçtiğimiz yaz demişti gitmediğin biryere yolculuğun olacak rahatlican ve arınacan dedi ve geçtiğimiz nisan ayında gerçekten hiç aklımda yokken daha önce gitmediğim yere gittim gezdim dolaştım daha bunun gibi biçok olayları söledi ve tuttu zaman kavramı biraz geciksede oldukça tutarlı

yarın ya da cuma günü gitmeyi çok istiyorum kafamda bin türlü dert var en azından bir nebzede olsa rahatlamaya ihtiyacım var.falcıya gidince sanki bana terapi gibi geliyor.insallah tutarlı konuşur an ve gelecek hakkında buna çok ihtiyacım var.ben levent e gittigimde 2 saat beklemistim o da çok yogundu.birde söyledikleri ne kadar gecikmeli oldu ya da tam tespit edebildi mi gelecegini[/

Serkana yaklaşık üç senedir gidiyorum ne zaman daralsam sıkılsam ona gider sanki terapi almış gibi rahatlarım öncelikle isim konusunda çok iyi benim erkek arkadaşımın adını şak diye söylüyor an tespitleri çok iyi içinde bulunduğun durumu söylüyor gelecekle ilgili mesela geçtiğimiz yaz demişti gitmediğin biryere yolculuğun olacak rahatlican ve arınacan dedi ve geçtiğimiz nisan ayında gerçekten hiç aklımda yokken daha önce gitmediğim yere gittim gezdim dolaştım daha bunun gibi biçok olayları söledi ve tuttu zaman kavramı biraz geciksede oldukça tutarlı

bakalım bende gidicem umarım içimde az da olsa bir ferahlama olur kendi kendimi yemektense gidip biraz rahatlamayı tercih ediyorum.daha baska önerebilecegin yerler var mı aynı tarafta

özel mesaj hakkım yok. bu yüzden buradan yazıyorum.
istanbulda düzgün bir falcı yok sanırım. çok araştırdım. izmir!e gittiğimde gül'e mutlaka uğruyorum.
e-posta adresim: signn35@mynet.com buradan mesaj yollarsan detaylı görüşürüz.

öncelikle birine gitmeden yorum yapmayalım arkadaşlar yada yorumumuzu duymak istedikjlerimizi söylemedi diye inşaları karalamayalım nil hanımı geçen yıl angelstan beri takip ediyorum ve şimdiye kadar okadar çok insan tanıdımki ona gidip arkasından onun arkadaşı gibi olup sadece ona giden en ilginç olayı size paylaşmamıştım ben evli olduğum için kendime saklamıştım ama şunu söyleyim platonik beğendiğim biri vardı ve aynı şirketteyiz asla bilmiyordu ne adam ne kimse mart ayında başka bir durum için tarot açtırırken bana ccanım seninle ayakları aynı yere giren adında soyadında G olan tarif ettiği kişi tipi direk palatonik beğendiğim ,iş arkadaşım siz bu kişi ile bir seyaaht yapacaksınız dedi ve bu kişi evliliğindeki sorunları anlatacak hatta dönüşte bir araba ile ilgili problem olacak ama bu durum senin için milat olacak dedi yalnız ben o kişi ile 3 kez seyahat ettim olmadı diye üstünde dumamaıştım haziranın başında antalyaya kongreye gittik ve aynen dediği gibi oldu ve biz dönerken arabada kapalı kaldım arabam kilitlendi servis çağrırıp benimle 7 saat bekledi o dışarda ben arabanın içinde uzun uzun mesajlaştık ve beni çok beğendiğini eşini arzulamadığını filan söyledi şimdi ikimizde boşanmak için gün sayıyoruz olma z dediğim şey oldu ve platonik aşkımlayım ben teşekkürler nil abla
Merhaba kızlar,
Ben bu hanımdan randevu aldım, yıldızname baktırcm tarot istemiyorum dedim am tarot da baktırsam mı şimdi bilemedim. Size tarotta dedikleri çıktı mı, sizce baktırsam mı?

öncelikle birine gitmeden yorum yapmayalım arkadaşlar yada yorumumuzu duymak istedikjlerimizi söylemedi diye inşaları karalamayalım nil hanımı geçen yıl angelstan beri takip ediyorum ve şimdiye kadar okadar çok insan tanıdımki ona gidip arkasından onun arkadaşı gibi olup sadece ona giden en ilginç olayı size paylaşmamıştım ben evli olduğum için kendime saklamıştım ama şunu söyleyim platonik beğendiğim biri vardı ve aynı şirketteyiz asla bilmiyordu ne adam ne kimse mart ayında başka bir durum için tarot açtırırken bana ccanım seninle ayakları aynı yere giren adında soyadında G olan tarif ettiği kişi tipi direk palatonik beğendiğim ,iş arkadaşım siz bu kişi ile bir seyaaht yapacaksınız dedi ve bu kişi evliliğindeki sorunları anlatacak hatta dönüşte bir araba ile ilgili problem olacak ama bu durum senin için milat olacak dedi yalnız ben o kişi ile 3 kez seyahat ettim olmadı diye üstünde dumamaıştım haziranın başında antalyaya kongreye gittik ve aynen dediği gibi oldu ve biz dönerken arabada kapalı kaldım arabam kilitlendi servis çağrırıp benimle 7 saat bekledi o dışarda ben arabanın içinde uzun uzun mesajlaştık ve beni çok beğendiğini eşini arzulamadığını filan söyledi şimdi ikimizde boşanmak için gün sayıyoruz olma z dediğim şey oldu ve platonik aşkımlayım ben teşekkürler nil abla

cnm nerde yeri tam olarak?? benimde iş yerim çekmeköyde az çok biliyorum oraları. kafede mi evdemi bakıyor? birde fiyatı ne kadar? Teşekkürler:)

arayıp randevulaşıyorsun ister çekmeköyde bir cafede ister evinde istersen kadıköyde tarot kahve 50 tek tarot uzun açarsa 40 kısa olursa 30 a kahve 20 ye bakıyor
cnm nerde yeri tam olarak?? benimde iş yerim çekmeköyde az çok biliyorum oraları. kafede mi evdemi bakıyor? birde fiyatı ne kadar? Teşekkürler:)

nil bana duymak istediğim şeyleri söylemişti.
anda ve geçmişte iyiydi , hatta dikkate alınmadığını hissedince şu ana kadar hiç bi falcının söylemediği şahsımla ilgili bir detayı verdi.
falı baktırıyosun ama aman diyosunda diyede ekledi.
ama gelecek maalesef çıkmadı.
yalan mı söyleyeyim şimdi çıktı diye ?
falcılardan gelecek beklentim sıfıra indi nerdeyse zaten.

anda ve geçmişte iyiydi , hatta dikkate alınmadığını hissedince şu ana kadar hiç bi falcının söylemediği şahsımla ilgili bir detayı verdi.

Aynen canım Nil hakkında dediklerine katılıyorum..Geçen sene burda çok konuşulunca bende 1 arkadaş ile gitmiştim..Ne bana ,nede öbür arkadaşıma ileri dönük hiçbirşey tutturamadı:KK43:Çok yazık 100tl verilmeye...

Fikrimce falcılardan gelecek beklememek gerekir zaten :) Bir çoğu an ve geçmişi tutturabildiği için herkeste gelecek de tutacak beklentisi uyanıyor. Bazıları yakın gelecekte yaşanacak ufak tefek olayları arada tutturabiliyor. Ama doğruyu söylemek gerekirse gerçekten dedikleri aynen ya da çoğu çıktı diyebileceğim kimse yok. Kendimde çok tutarlı olduğunu düşündüğüm Gülşen'de bile sekmeler olabiliyor. İşin aslı kendi adıma söylüyorum falcıya gitmemeye başladığım gün yeniden doğduğum gündür :KK66:

X