İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar meraba.bişey sorucam size laf kafede ki andaç nasıldır? baya iyi baktı.hakkaten çok değişik şeyleri bildi de merak ettim.baya falcı gezen biriyim bende ama bunu çok beğendim bakarken.bide taksim sarmaşık mı ne kafenin adı ayşe onada aarkadaşım söyledi gittim.aynı şeyleri söylediler.melekler kahvesi can var bide yakında gittiğim güya randevuluymuş falan ama değmez randevuya bile.

Gunahkar degiliz cnm oyle dusunme.fal bagimlilik yapiyor ama allahi kizdirip olacagi oldurmutoruz.bunu gormek lazim en once sadece cok ihtiyacin olsa bile bir muddet baktirma madem karar versin.hatta kriz masasi kuralim fala ihtiyac duyanla o an merak ettikleeiyle ilgili sohbet edelim boylece terapi yapmis oluruz.

Selam cnm..rica etsem eğer mümkünse bu bahsettiğn kurşuncu teyzenin tlf verebilirmisin ?

Bende numarasi yok cnm.apartman temizlikcisi kadina sormustum bildigin biri var mi diye o eve getirmisti, 3gun once de ordan tasindim.ama bi ara gidicem bulur sana haber veririm.

En iyisini yapiyosun

kızlar burakla ilgili son durum nedir? son zamanlarda baktıran ya da önceden baktırıp çıktı çıkmadı diyebilecek kimse var mı??

kızlar burakla ilgili son durum nedir? son zamanlarda baktıran ya da önceden baktırıp çıktı çıkmadı diyebilecek kimse var mı??

ben Burak'a 3 kez baktırdım canım, söylediklerinden çıkan da oldu çıkmayan da. Ama genelde çıkıyor diyebilirim.

Hepinize selamlar bu anlattiginiz isimleri istanbulda yasayan herkes duymustur hemen hemen meraklilar ama nacizane fikrim kizmayin bana ama bu cok gunah gayba dair bilgi almak vermekten daha gunah .istedigonizi diyin beni ilgilendirmez diceksiniz okey ben sadece uyarayim dedim hayirli geceler

haklisin canim da gaybi anlatan bilen kimse yok ki.salliyolar bizde sirf anlik mutluluk icin para veriyoruz.gaybi yalniz allah bilir.

Kızlar lütfen biri bana Çekmeköy de ki Nil Hanım ın telefon numarasını verebilir mi ? İnanın şu dönem o kadar ihtiyacım var ki anlatamam size Ve işyerim çekmeköy de herkes migros un yakınlarında yazmıs ama tam adresi yok cafe demi acaba cafe olsa bulmak için gidip gezerim hatta bakınıcam da ama sanırım evinde bakıyor anlayamadım Kadıköyde de ofisi oldugundan bahsedilmiş.. Çok istiyorum bende yıldızname ve tarot baktırmak. Özel mesaj yolladım bazı arkadaşlara cevap bekliyorum inş. gelir. :2::18:

tel yada email bırakmamışsın o yüzden sana ancak burdan ulaşabiliryorum geçen hafta çekmeköy nil hanımı sormuşsun bana evet evinde yada kadıköyde oofisinde bakıyor son derece güvenilir biri korkacak çekinecek bişey yok 05302904061 numarası ararsan ne tarafa yakınsan oraya çağırıyor. hem terapi almış gibi olur hem ayetlerini öğrenirsin ben ve çevrem çok memnun kaldık hatta imkansız dediğimiz çok şeyi yaşadık kadın çok temiz kalpli zatenparagözde değil iyi eğitimli bu onun ikinci işi çok ön plana taşımıyor ara istersen emelden aldım numaranı de mustafa nevzat ilaçtan

Canım Merhaba ben Nil Hanım a ulaşmak istiyorum yani telefon numarası sende varsa verebilirsen çok sevinirim sana özel mesaj atmaya çalıştım ama posta kutun doluymuş sanırım gitmedi mesaj nasıl yapabiliriz acaba bana yardımcı olabilir misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…