- 3 Temmuz 2013
- 66
- 0
Evettt :) bana iyi geldi yani..cuma günleri bakmiyomus yeri biraz karışık gitmeye karar verirsen tarif ederim ..suya bakiyo
Bende oyleydim hergun falci gezer birinden cikar oburune giderdim.arkadaslarimla fal bakma muhabbetimiz yoktur ama gercekten baktirmayinca daha iyi geliyor insana.uc harflilerden mi yoksa umut etmemenin verdigi yoluna bakma dusuncesinden mi onu bilemem ama...
Arladaşlar bende nesibeye baktırdım. Çok spesifik bir konu vardı. Çok işginç detaylar verdi ama bende emin olmadığım için birşey diyemiyorum. Durumu iyi yorumladı, gelecek için çizdiği senaryoda beklemem gerektiğini söyledi. Daha önce binnaz ablada baktırdıgım haleh hanımla neredeyse aynı tarihleri söylediler beklediğim gelişmeler için. Benim aklıma takılan sadece sanal kartlarla yapılan açılımların çok sağlıklı olmayacağı. O yuzden kendi desteleriyle destek olan falcılatır daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda sanki falasepetindekiler biraz daha başarılı geliyor bana. Birde tarota sürekli bakılmaz deniyor ama inanın duramıyorum şu sıralar. Son 1 ayda 6 kere tarot baktırdım sanırım. 1 kere de katina baktırdım ama katinanın durumla alakası yoktu (yada varda ben emin olamıyorum. Bunca zaman açılan fallardaki durumdan bambaşka bir mevcut durumu anlattı katina) bu anlamda katina ne kadar güvenilir bir faldır sizce bunu da sormak istiyorum? SiZce tarot mu katina mı? Ayrıca söyle bir durum var; bana açılan kartlara baktığımda anlamları olumsuzluk üzerine olumsızlukken bu internet sitelerinde baktırdığımız falcılar acaba ticari kaygılarla bizlere parlak bir gelecek mi çiziyor?
Bende oyleydim hergun falci gezer birinden cikar oburune giderdim.arkadaslarimla fal bakma muhabbetimiz yoktur ama gercekten baktirmayinca daha iyi geliyor insana.uc harflilerden mi yoksa umut etmemenin verdigi yoluna bakma dusuncesinden mi onu bilemem ama...
Melekler Can : insan gibi davranır anı ve süreci bildi yakın gelecek tarih verdi
Pen kafe Yeter : Sadece pembe tablo duymak istiyorsanız en iyi adres
Damlalar Barış : Dediği hiçbirşey olmadı
Damlalar Tuğba : Gittim baktıramadan döndüm bir kapris bir kapris
Taksim 7 dk demet : Birkaç kelime etti önce kızdım ismin de a var mı b varmı 29 harfi sordu 7 dakka doldu tek bir cümle söyledi sonunda o da aynen oldu. Dediği zamanda.
Çekmeköy Nil : Falcı gibi değilde arkadaş gibidir. Ebced hesaplamalarıyla ilgili bilgi verir dua ve zikire yönlendrir. Manevi anlamda rahatlarsın.
Kurtuluş Anna : İsim ve Bağlantılı olduğunuz şehir isimlerini söyler ufak tefek her dediğini yaşadım. Asıl önemli olankunuyla ilgili her şey senin istediğin gibi olacak boşuna falcılarda gezme git evinde otur dedi. Sonra bir ay geçince yine gittim bu seferde o önemli konuyla ilgili tam tersi hiç ümitlenme dedi olmayacak. Eğer ilk gittiğimden sonra 200 tl verdim diye bir daha gitmeseydim ilk falında söylediklerini dinleyip o konunun olacağını sanacaktım sadece. O yüzden falı en fazla bir aylık.
Şebnem : 100 lira etmez randevu alana kadar rezillik. hele o kapıda bekletmeler bakıcam ama 2 saat bekle demeler çok yıpratıcı. Bakmıcaksan bakmıcam de ne kasıyosun. ilginç bir kadın uzun zaman geçti dediklerinin hiç biri olmadı.
Hande Ünlü : anı süreci bildi söylediği şekilde ilerledi gelecek tahmininde bulunmamıştı zaten
Olgu hanım : anı bildi süreç ve sonuç olmadı
Acıbadem Ayten : çay falına bakar ne anı ne süreci ne de geleceği hiçbirşey bilmedi. Bitse de çıksam modundaydım.
Gaziosmanpaşa Elmas su falına bakıyor insanları elinde hediyelerle gördüm ama bana bişey çıkmadı
Gazi mahallesi Hicran söylediği şeylerin kaydını dinlediğimde her şeyi bildiğini fark ettim şuan ondan başkasına gitmiyorum.
Gazi mahallesi Şükran abla sadece arkadaşlarına bakar yıllar içinde söylediklerini yaşadım karşıdakinin düşüncelerini öğrenmek için birebir. Hisleri iyice kuvvetlenmiş. Çok gittim ara verdim biraz
Gaziosmanpaşa Medyum filiz : Sende büyü var dedi çiş ve sirkeyle yıkan dedi başka bişey demedi
Cevahir Neslihan evi tarif etmeler isim bilmeler falan beni çok etkilemişti gizli bir şarlatan çıktı kişiyi büyüye çaktırmadan yönlendiriyor.
Burak : sevimli iyi niyetli bir çocuk bana verdiği hiçbir tarih ve olayı yaşamadım
Bakırköy Filiz : kuaför dükkanı gibi biryerde bakıyordu kahve ve kına falı baktırdım hamileliliğimden başka hiçbirşey bilmediğini anladım.
kizlsr ben falcilara giderken ters gitti hersey.1,5 sene gitmedim duzeldi hersey istedigim gibi oldu.bu ara yine gitim 3-4 kere gittim 3 hafta icinde.yine hersey ters gitti.
Evettt :) bana iyi geldi yani..cuma günleri bakmiyomus yeri biraz karışık gitmeye karar verirsen tarif ederim ..suya bakiyo
Bi süre baktirmama kararı aldım ben de şimdilik, en azindan 41 gün dayanmaya calisicam.. bi ihtimal şansım döner belki
slm..uzun zamandir yoktum..1.5 seneden sonra fsl bsktirdim..nisantasi symbol fulyaya gittim..bozmustu kizdim gitmefim..simdi bazi seyleri bildi bazilarini bilemedi..yakinda giden varmi sizce nasil
Canim mail adresim ezgigundogan23@gmail.com buraya bos mesaj atarsan sana ordan anlatayim.benim mesaj hakkim yok nasil alinir bilemiyorum da.
selam kızlar gecen gun arkadasla oturuken yan masadakı kızlar konusuyordu bı melek kafe varmıs orda sevgı dedıler sanırım adını tam emın degılım ısım konusunda..oraya gıden varmı aranızda ?
Bakma ben o kadar manyaktim ki fal konusunda,maasi falcilara veriyordum.deniycem ama,kendime aldigim tarot kartlarini falan hep attim.kadin uykunda bile huzurun yok sabahlari kalkamiyorsun dedi tabi bu falci degil kursun dokturdugum teyze.dene bak 41 gun sonra sabah nasil uyanacaksin bana cok dua edersin dedi.
Ben de tarotlarimi atmaliyim sanırımama cidden 41 gün falı cikaricam hayatımdan, fal baktirdigimin ertesi günü hic yaşamama ihtimal vermediğim şeyler yaşadım. Şimdiden saol böle bisiyi farketmemi sagladigin icin
Melekler kahvesini bende duydum ama hiç gitmedim.
Rica ederim canim.bende sen gibi falcidan ciktim ertesi gun asla yapmayacagim,yasamayacagim seyler geldi basima,olumluya donmus surec bir gunde tersine dondu.birsey var dedim,kursun doktureyim dedim teyze kursun dokmeden bunlari soyledi.bende artik hic baktirmiycam.
Rica ederim canim.bende sen gibi falcidan ciktim ertesi gun asla yapmayacagim,yasamayacagim seyler geldi basima,olumluya donmus surec bir gunde tersine dondu.birsey var dedim,kursun doktureyim dedim teyze kursun dokmeden bunlari soyledi.bende artik hic baktirmiycam.