İstanbul'da Fal - Falcılar

kizlsr ben falcilara giderken ters gitti hersey.1,5 sene gitmedim duzeldi hersey istedigim gibi oldu.bu ara yine gitim 3-4 kere gittim 3 hafta icinde.yine hersey ters gitti.

merhaba. Hem Nesibe'ye, hem de Haleh'e birer kere baktırdım, çok merak ediyordum. Nesibe anı,durumu iyi bildi.Vermediğim bir bilgi vardı,onu tutturdu mesela. Haleh ile benzer şeyler söylediler. Gelecekle ilgili beklemem gerekiyor. İkisi de online fal alanında baktırılabilecek iki isim bence. Yine de dediğiniz gibi, online'dan ziyade, karşılıklı bakılması (enerji açısından) daha sağlıklı...
Sürekli soru soran,ağzınızdan laf almaya çalışan falcıya denk gelmediğiniz sürece tabii..

Bi süre baktirmama kararı aldım ben de şimdilik, en azindan 41 gün dayanmaya calisicam.. bi ihtimal şansım döner belki

Merhaba acaba Hicran ve Şükran Hanımların telefon numaralarını ya da adreslerini yani onlara nasıl fal baktırabileceğim hakkında bilgi istiyorum çok rica etsem mesaj atabilirmisiniz. Teşekkürler.

Bende de aynısı oldu. Falcıya gitmediğim dönemlerde her işim yolunda gidiyor. Gittiğim zaman iyi şeyler de, kötü şeyler de söyleseler benim hayatım alt üst oluyor. Türlü aksilikler, maddi sıkıntılar. Gitmemek en iyisi galiba.

kizlsr ben falcilara giderken ters gitti hersey.1,5 sene gitmedim duzeldi hersey istedigim gibi oldu.bu ara yine gitim 3-4 kere gittim 3 hafta icinde.yine hersey ters gitti.

Bi süre baktirmama kararı aldım ben de şimdilik, en azindan 41 gün dayanmaya calisicam.. bi ihtimal şansım döner belki

Bakma ben o kadar manyaktim ki fal konusunda,maasi falcilara veriyordum.deniycem ama,kendime aldigim tarot kartlarini falan hep attim.kadin uykunda bile huzurun yok sabahlari kalkamiyorsun dedi tabi bu falci degil kursun dokturdugum teyze.dene bak 41 gun sonra sabah nasil uyanacaksin bana cok dua edersin dedi.

selam kızlar gecen gun arkadasla oturuken yan masadakı kızlar konusuyordu bı melek kafe varmıs orda sevgı dedıler sanırım adını tam emın degılım ısım konusunda..oraya gıden varmı aranızda ?

taksimde melekler cafe şengül diye okudum burda.

Ben de tarotlarimi atmaliyim sanırım ama cidden 41 gün falı cikaricam hayatımdan, fal baktirdigimin ertesi günü hic yaşamama ihtimal vermediğim şeyler yaşadım. Şimdiden saol böle bisiyi farketmemi sagladigin icin

Son düzenleme:
Arkadaslar lütfen su tartismaya bir son verin artik.
burasi birbirimizi fal&falcilar ile bilgilendirme amaci ile acimis bi sayfa..tartisma sayfasi degil...
13 14 15 yasinda cocuklar degiliz ! Buraya falci önerileri icin bakioruz..paylasiyoruz...özelden mesajlasin tartisma amacli cok önemli ise yada cevap vermeniz gerektigini düsünüyorsaniz eger....Lütfen rica ediyorum...sevgiler honey

Rica ederim canim.bende sen gibi falcidan ciktim ertesi gun asla yapmayacagim,yasamayacagim seyler geldi basima,olumluya donmus surec bir gunde tersine dondu.birsey var dedim,kursun doktureyim dedim teyze kursun dokmeden bunlari soyledi.bende artik hic baktirmiycam.

Melekler kahvesini bende duydum ama hiç gitmedim.

Gitme zaten:).eskiden seda,gulsen,sengul vardi iyi bakanlar onlardi ama artik hic kimse yok orda.en iyileri can simdi orda.soyle soyleyim mayis sonunda baktirdim cana hicbiri cikmadi hatta tersi cikti.

Selam kızlar ben de aranıza katıldım :)) Bir haftadır dua ediyordum cuma gecesi bir an gaza geldim artık falda yok dedim. Sanki o an Allah'a yakarırken içimden bir ses falı hatırlamamı sağladı sanki bana ondan vazgeçemez misin madem güvenip Allah'tan bekliyorsun fallara neden soruyorsun diye söyledi bende bi an tamam falda yok baktırmıycam dedim söz verdim. Daha önce de buna benzer sözler vermiştim ama daha önce bu kadar ciddi olmamıştı. Sizlerde bilirsiniz bu tarz sözler verilir ama zayıf bir anda hemen bir falcıya koşulur bizde anlamayız ne yaptık nasıl gittik :) Yine böyle olur mu bilmiyorum inanın böyle bir söz verdim ama en çok da ben bilmiyorum nasıl tutucam... Hafta hafta hangi falcılara gideceğimi planlardım en basitinden şu telefon uygulaması olan Falcı bacı var ya her kahve fincanım mutlaka yüklüdür , dün ilk günümdü içelen kahvenin ardından döndürmediğim fincanla bile of niye bıraktım ki diye çok sızlandım. Zaten bunu alışkanlığımızı kimse savunmaz burda bize öğüt verenlerde olur yazar bazı iyi niyetli arkadaşlar ya ben yine de fal hakkında kötü düşünmem ne yani der o kadar dedikodu yapan ,kalp kıran, devleti dolandıran, hak yiyen varken benim kendi paramı verip baktırdığım fal için çokta günahkar felan olduğumu da düşünmem ya vazgeçtim güya. bilemiyorum nasıl olacak bunu çok fazla terapi olarakta gördüm her zaman istediğimiz şeyler çıkmaz ama genel olarak bilinmezlerin bi yola koyulmuş görülmesi ya da biraz umut fala iyice bağladı beni sadece iyi sayılmayacak bir alışkanlıktan değil bunlardan vazgeçmiş olmakta zorlayacak gibi umarım olur :))

Selam cnm..rica etsem eğer mümkünse bu bahsettiğn kurşuncu teyzenin tlf verebilirmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…