- 23 Ağustos 2012
- 49.513
- 229.510
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar burakla ilgili son durum nedir? son zamanlarda baktıran ya da önceden baktırıp çıktı çıkmadı diyebilecek kimse var mı??
Günaydınlar
Kurukahveci Selim deki Müzeyyendi sanırım giden varsa düşüncelerini paylaşabilir mi ?
merhabalar ankaradan yazdığımı belirtmek isterim öncelikle. Ben burağa yaklaşık 2 yıldır telefonda baktırıyordum. oldukça da memnundum. geriye dönüp baktığımda söylediklerinden yaşadığım birçok şey oldu. Çıkmadı dediklerimin bile aslında farklı şekilde gerçekleştiğini söyleyebilirim. zaman kavramı bazen sarksada büyük ölçüde başarılı biri. Durum böyleyken 6 ayıdır telefon numarasına birtürlü ulaşamamıştım. sizin yazdıklarınız sayesinde aynı burak olabileceğini umarak cafeye ulaştım. eskiden cafede çalışmıyordu sanırım. telefonunu değiştirmiş. performansı yine çok güzeldi. kendisini içtenlikle önerebilirim. en azından benim enerjimin tuttuğu nadir falcılardan biri.
ben gıttım hatta 2kere gecen yorum yapmıstım
kızlar bu fal sepetinden en çok kimi önerirsiniz?
Döndü tatlım döndü
yani eh diyebilirim.
mecidiyeköyde bakıyor genelde. telefon edip randevulaşıyorsunuz.
merhaba arkadaslar, nil hanim hakkinda yorumlar genelde olumlu gibi, olumsuz yorumu olan arkadaslar var mi? sanirim tarot+yildiznameye 100 tl ye bakiyor, o yuzden baktirip da memnun kalmayan arkadaslar yorumlarini paylasirlar mi?
merhabalar ankaradan yazdığımı belirtmek isterim öncelikle. Ben burağa yaklaşık 2 yıldır telefonda baktırıyordum. oldukça da memnundum. geriye dönüp baktığımda söylediklerinden yaşadığım birçok şey oldu. Çıkmadı dediklerimin bile aslında farklı şekilde gerçekleştiğini söyleyebilirim. zaman kavramı bazen sarksada büyük ölçüde başarılı biri. Durum böyleyken 6 ayıdır telefon numarasına birtürlü ulaşamamıştım. sizin yazdıklarınız sayesinde aynı burak olabileceğini umarak cafeye ulaştım. eskiden cafede çalışmıyordu sanırım. telefonunu değiştirmiş. performansı yine çok güzeldi. kendisini içtenlikle önerebilirim. en azından benim enerjimin tuttuğu nadir falcılardan biri.
Bayanlar merhaba, bu Burak eskiden Taksim Asmin kafe idi sanırım oradaki Burak mı? Ve tabii ki ikinizin bahsettiği aynı Burak mı? Bilgilerini cafe ve/veya ulaşabileceğim bir iletişim bilgisini paylaşır mısınız?Döndü tatlım döndü
yani eh diyebilirim.
mecidiyeköyde bakıyor genelde. telefon edip randevulaşıyorsunuz.
sevgili kulkedisi, foruma hosgeldin, deneyimlerinden dedikleri cikan kisileri paylasir misin?
merhaba arkadaslar ben yeni üye oldum sembolde levent e gitmistim geçmisi tamamen bildigini söyleyebilirim ama gelecekle ilgili dedikleri karışıktı ve pekbisey çıkmadı levent e giden var mı aranızda
Önerir misiniz peki gidilir mi ?
walla bugune kadr o kadr cok falcıya gıttım kı muzeyyen aralrında en ılgınc olanıydı ıcımı okudu dıyebılrm kahwe falı bakıyoo benım nazarımda gıdılebılır