- 7 Mart 2010
- 81
- 10
Kendimi e.kapıdaki bayanın sekreteri gibi hissettim :))
buradan yazan herkeze telini göndermeye çalıştım gidenlerden yorum bekliyoruz
Dene bakalim,sonra anlatirsin burdan iyi mi degil mi.andac diye birini cok ovmusler bakirkoyde galiba onceki sayfalarda adayi bulamazssan bide onu dene.bence hepsi yalan ama:))
Adayi bilmiyorum cnm.ama bakirkoyde yigit var,dejavu da direk isim soyluyor ilk baktiginda bir iki sey cikiyor soyledigi.gelecegi kesin bilecek birini arama.ben gormedim hic...
Merhabalar
Bugun, numarasını buradan bir arkadastan aldığım, Kocaelin'den gelen falcıya gittim. Bahariye de bir cafe de baktı falı. Haftanın belli günleri İstanbula geliyormuş. Anda ve geçmişte iyi. İsimler mekanlar veriyor sürekli. Hoşsohbet bir bayan. Gelecek için söylediklerinin olup olmayacagını göreceğiz.
Andaç i biliyorum. .gayet iyi :)
andaç nerde bakıyor pekı ?
Laf cafe de Bakırköy
Cok once baktirmistim kahve tarot.iskambilde olabilir net hatirlamiyorum o kismi.20 liraydi.ismi direk soyluyo en buyuk artisi o yigitin.cok fal baktiranlar bilir bir falciya ilk kez baktirdiginda soyledikleri cikar,ikinci ucuncude ayni enerji tutmaz genellikle.yigitteki de benim icin oyleydi.detay o sirada benimkiyle ayriydim 15.de birsey olacak cok uzuleceksin,bunu hayatinda simdi uzun boylu bi kiz var ama eylule ayriliyo ekimde evlilik isteyecek demisti. 15inde cocugu yigitin tarif ettigi kizla gordum.uzuldum gercekten unutmuyorum ekimde de geldi ama evlilik konusmadi.sadece yakin bir arkadasimla bugun senden konustuk biz evlenecektik kotu bitti iliskimiz dedim ona dedi.Yiğit ne falı bakıyor ücreti nedir? Değişik detaylar var mı memnun kaldığınız?
Ada ya iyi diyorlardı onceki konusmalarda sanki ..bugun gidemedim ama denicem yarin
Ilgilenen var mi bilmiyorum ama ben su anda yedikule aysel hanimdayim :)
Döndü tatlım döndü
nasıldı iyi miydi?
Ada ya gittin mi nasildi
Adayi bilmiyorum cnm.ama bakirkoyde yigit var,dejavu da direk isim soyluyor ilk baktiginda bir iki sey cikiyor soyledigi.gelecegi kesin bilecek birini arama.ben gormedim hic...
Gittimm bayan kısa sürdü bence, geçmişten pek bahsetmedi, gelecek indeksli konuştu ama detaya inmedi, insanlari iyi tarif ediyor, sanki görüyor gibimesela arkadaşıma sanki resmini görmüş gibi 'aa babana cok benziyorsun' filan demiş ki öyle gelecek yorumları tutabilir gibi gözüküyor, aşırı iyiydi diyemem ama denenebilir, eylül gibi tekrar gidebilirim
Dun bi teyzeyle konustum.bana dedi ki bi fal baktirirsan yada bakarsan ikincisi icin araya 41 gun koymak gerekirmis,41 gunden once baktirirsan uc harfiller yaninda gezip olacaklari olumsuzlastirirlarmis.ne derece dogru bilemem ama dedi ki dene 41.gun cok farkli hissedeceksin kendini...
tatlım adaya 2 kez gittim geçmişi ve anı çok iyi biliyor fakat geleceği pek bilemedi ve isim veriyor. o da neredeyse tüm alfabeyi sayarak :) pek tavsiye etmiyorum
E biz arkadaşlarla her gün kahve falı bakıyoruzdemek o yüzden bu olumsuzluklar...
Bu ada bana geçmişten bahsetmedi ya nedendir kii, %75 gelecek konuştu