İstanbul'da Fal - Falcılar

Gittiğim cafe falcıları ve yorumum

Laf Cafe Kozyatağı Ayşe isimli bir bayan kahve falı bakıyor yaklaşık 1 saat ama bu 1 saat içinde söylediklerinden hiçbiri ne anı ne geçmişi yansıttı gelecek zaten hiç çıkmadı geçen sene 30 tl idi fiyatı

Ambıance Cafe Kozyatağı Sevim ya da Sevinç ne hatırlamıyorum kahve falı bakıyor yaklaşık 5-8 dk arası sürer o süreçte de telefonda oyun oynar ya da sağa sola laf atar ama bildiği birkaç şey oldu kısa zaman zarfında söylediği ve bildiği şeyler var artı gelecek için de söylediği şeyler bende çıktı ama dediğim gibi tavır biraz özensiz fiyatı da 30 tl

Tiryaki Cafe de Kadıköy Semra Hanım var iskambilde bana söylediği şeyler çıktı ama en fazla bir ya da iki kere gidilebilir bir yerden sonra hep aynı şeyleri söylüyor birde gelecek için 2-3 sene gibi bir süre söylüyor ki sağlamasını yapmak zor fiyatı 25 tl

Kimya Sugezer Kadıköy onun da falı 8 dk yı hiç geçmedi bildiği şeyler var ama bazen çok özensiz olabiliyor fiyatı 40 tl bence en fazla bir kere gidilebilir

Yine Kozyatağı nda bir cafede Sibel Hanım var o da iskambil bakıyor ben pek memnun kalmadım 6 ay önce fiyatı 45 tl idi

Burdan okuduğum bilgilerle gittiğim Elif var Kadıköy de daha önce Sini Mantı da bakıyormuş şimdi kendi yerini açmış kötü ötesi yani o kadar uçtuki falda ben bir yerden sonra dinlemeyi bıraktım tarot ve kahve bakıyor fiyat 50 tl falın başı olumsuz başladı sonu olumlu bitti acayip tutarsızdı yani

Şimdilik aklıma gelenler bunlar geldikçe yazacağım

Merhaba,
Geçmiş mesajlarda Kızılderili Mulla isimli ufak tefek erkek bir falcıdan bahsedilmiş, Şaman olduğu ve su ile tarot falına baktığı, genelde bildiği yazılmış. Eskiden Galatasaray Lisesi'nin yan sokağında bakarken şimdi Küçükyalı'nda bir kafede bakıyormuş. Bu Mulla lakaplı falcıya gideniniz varsa yorum yazabilir mi? Gelecek için dedikleri çıktı mı, memnun kaldınız mı?

50 lira mı yapmış ücretini? Ben baktırdığımda 31 liraydi, aynısını bana da yapmıştı olumsuz başladı sonra olumlu oldu şu isimde birini tanıyo musun bu isimde birini tanıyo musun dedi sürekli. 50 lira edecek bi falcı değil kesinlikle.

Arladaşlar bende nesibeye baktırdım. Çok spesifik bir konu vardı. Çok işginç detaylar verdi ama bende emin olmadığım için birşey diyemiyorum. Durumu iyi yorumladı, gelecek için çizdiği senaryoda beklemem gerektiğini söyledi. Daha önce binnaz ablada baktırdıgım haleh hanımla neredeyse aynı tarihleri söylediler beklediğim gelişmeler için. Benim aklıma takılan sadece sanal kartlarla yapılan açılımların çok sağlıklı olmayacağı. O yuzden kendi desteleriyle destek olan falcılatır daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda sanki falasepetindekiler biraz daha başarılı geliyor bana. Birde tarota sürekli bakılmaz deniyor ama inanın duramıyorum şu sıralar. Son 1 ayda 6 kere tarot baktırdım sanırım. 1 kere de katina baktırdım ama katinanın durumla alakası yoktu (yada varda ben emin olamıyorum. Bunca zaman açılan fallardaki durumdan bambaşka bir mevcut durumu anlattı katina) bu anlamda katina ne kadar güvenilir bir faldır sizce bunu da sormak istiyorum? SiZce tarot mu katina mı? Ayrıca söyle bir durum var; bana açılan kartlara baktığımda anlamları olumsuzluk üzerine olumsızlukken bu internet sitelerinde baktırdığımız falcılar acaba ticari kaygılarla bizlere parlak bir gelecek mi çiziyor?

nesibeye baktırdım iyiydi diyebilirim. bi iki güzel tespiti vardı.
istediğim gibi bi falcı bulamıyorum , bende gene buraka baktırim bari
bulan olursa haber versin anacım

nesibeye baktırdım iyiydi diyebilirim. bi iki güzel tespiti vardı.
istediğim gibi bi falcı bulamıyorum , bende gene buraka baktırim bari
bulan olursa haber versin anacım

burak tatilden ne zaman dönecekmiş canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…