Carouseli takip et solda balıkçılar var onları geçince yine solda kalıyo
Tamamdir tesekkuurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Carouseli takip et solda balıkçılar var onları geçince yine solda kalıyo
Merhaba,
Geçmiş mesajlarda Kızılderili Mulla isimli ufak tefek erkek bir falcıdan bahsedilmiş, Şaman olduğu ve su ile tarot falına baktığı, genelde bildiği yazılmış. Eskiden Galatasaray Lisesi'nin yan sokağında bakarken şimdi Küçükyalı'nda bir kafede bakıyormuş. Bu Mulla lakaplı falcıya gideniniz varsa yorum yazabilir mi? Gelecek için dedikleri çıktı mı, memnun kaldınız mı?
Döndü tatlım döndüburak tatilden ne zaman dönecekmiş canım :)
yani eh diyebilirim.Canımcım,hani birkere Haleh çetiner'e baktıracaktın.
Baktırmış mıydın,beğenmiş miydin?
mecidiyeköyde bakıyor genelde. telefon edip randevulaşıyorsunuz.Burak dediğiniz nasıl nerde bakıyor?
soganlik emine palavra..eski kullanicilar bilir cok yazilmisti hakkinda..benim eski erkek arkafasimin o zaman guya sevgilisi varmis ve evlencekmis 2011 haziranda..iki sene oldu adam sap..benle ilgili dedigi hicbiseyde cikmsdi..evde bakanlara gitmeyin derim..
fulyanin simdiki durumu icin ben merak ediyorum asil..katina olayi..
Tamamdir tesekkuurr
arzuhal cafe nerededir acaba ?merhaba arzuhal'e yeni biri gelmiş adı ergün baya iyimiş diyorlar ben bugun gıdıp baktırıcam merak ettım valla ramazandan dolayı baktırmıyordum ama dun msj attılar yenı arkadaslarıını yurtdısında fılan baya ısım yapmıs bu yenı arkadas hadı hayırlısı deneyelım bakalım:))))
arzuhal cafe nerededir acaba ?
nesibeye baktırdım iyiydi diyebilirim. bi iki güzel tespiti vardı.
istediğim gibi bi falcı bulamıyorum , bende gene buraka baktırim bari
bulan olursa haber versin anacım
Adayi bilmiyorum cnm.ama bakirkoyde yigit var,dejavu da direk isim soyluyor ilk baktiginda bir iki sey cikiyor soyledigi.gelecegi kesin bilecek birini arama.ben gormedim hic...Mandal cafe Ada nasıldır bilir misiniz peki :/ ben yarın ona gitmeyi düşünüyorum, bakirkoyde iyi bakan var mı bildiğiniz, özellikle ileriye yönelik yorumlayan?
Adayi bilmiyorum cnm.ama bakirkoyde yigit var,dejavu da direk isim soyluyor ilk baktiginda bir iki sey cikiyor soyledigi.gelecegi kesin bilecek birini arama.ben gormedim hic...
Arladaşlar bende nesibeye baktırdım. Çok spesifik bir konu vardı. Çok işginç detaylar verdi ama bende emin olmadığım için birşey diyemiyorum. Durumu iyi yorumladı, gelecek için çizdiği senaryoda beklemem gerektiğini söyledi. Daha önce binnaz ablada baktırdıgım haleh hanımla neredeyse aynı tarihleri söylediler beklediğim gelişmeler için. Benim aklıma takılan sadece sanal kartlarla yapılan açılımların çok sağlıklı olmayacağı. O yuzden kendi desteleriyle destek olan falcılatır daha başarılı olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda sanki falasepetindekiler biraz daha başarılı geliyor bana. Birde tarota sürekli bakılmaz deniyor ama inanın duramıyorum şu sıralar. Son 1 ayda 6 kere tarot baktırdım sanırım. 1 kere de katina baktırdım ama katinanın durumla alakası yoktu (yada varda ben emin olamıyorum. Bunca zaman açılan fallardaki durumdan bambaşka bir mevcut durumu anlattı katina) bu anlamda katina ne kadar güvenilir bir faldır sizce bunu da sormak istiyorum? SiZce tarot mu katina mı? Ayrıca söyle bir durum var; bana açılan kartlara baktığımda anlamları olumsuzluk üzerine olumsızlukken bu internet sitelerinde baktırdığımız falcılar acaba ticari kaygılarla bizlere parlak bir gelecek mi çiziyor?
slm..uzun zamandir yoktum..1.5 seneden sonra fsl bsktirdim..nisantasi symbol fulyaya gittim..bozmustu kizdim gitmefim..simdi bazi seyleri bildi bazilarini bilemedi..yakinda giden varmi sizce nasil
Dene bakalim,sonra anlatirsin burdan iyi mi degil mi.andac diye birini cok ovmusler bakirkoyde galiba onceki sayfalarda adayi bulamazssan bide onu dene.bence hepsi yalan ama:))Ada ya iyi diyorlardı onceki konusmalarda sanki ..bugun gidemedim ama denicem yarin
Bir ay olmadi bende gittim fulya ya o eskisi gibi degil artik,soyle soyleyeyim o kadar kotuyduki son fali aklimda dahi tutmadim.an gelecek hicbirini tutturamadi son gidisimde.