Canim benim bildigim 4 gibi geliyor ariyorum ben hep gitmeden haftaici gitsen daha iyi olur sanirim haftasonu cok kalabalik oluyor orda bide meryem var bende onu merak ediyorum baktirdin mi hic
meryeme hiç baktırmadım ama ben gittiğimde fulyada 12 kişi vardı meryemde 1 kişi.. yanımızda bir kadın oturuyordu onun tavsiyesi üzerine fulyayı duydum o meryeme baktırmıs cok kısa bakıyormus dedıklerıde hıc cıkmadı dedı.. ama elektrık meselesı ben hep taksım sarmasık kafe hasana baktırıyorum. ve bana gelecekle ılgılı dedıklerı hep cıkıyor. ama aynı falcıya gidince senı tanıyo artık. o yuzden ben fulyayı denemek ıstedım
Ben de az önce sıraya girdim; tesadüfe bak, aynı zamana denk geldik:) ben de merakla bekliyorum, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin... Ben de buradan paylaşacağım
hasanı bende biliyorum eskiden gitmiştim ama hatırlamıyorum nasıl baktıgını sadece bisey hatırlıyorum en son gittiğimde çok zam yapmışlardı baktırmamıstım sen ne kadara baktırıyodun gideyim bigün bende
canım hasan 20 tl ye bakıyor.. baktır bır gun muhakkak asırı uzun bakmıyor ama ben hep sorularımı önceden dusunup gittigim için sorularıma odaklanıyorum ama hiç verdiği tarihler sasmadı bana o yüzden seviyorum. ama büyü ile ilgili galiba burdaki arkadaslar memnuniyetsiz kalmıs. o konuda bende katılıyorum ama 10 arkadasımı götürdüysem 2 sine var dedi. onlar da zaten olabilicek tiplerdi.
ne zaman sıra gelcem bize kaç saat oldu :) hemen paylaşalım bakalım ne dicek kimsede sıra yok kadında acayip sıra var demek ki iyi bakıyor ne bileyim gerçi netten ne kadar fal bakılırsa o kadar bakacak benim durumumu bilirse bu demek oluyor ki gerçekten iyi hatun
Peki laporte cafe de Başak var.Başak a baktıran varmı?
Çıkıyormu dedikleri bilen var mı acaba?
kadıkoyde cok ıyı bır falcı arıyormm yardım lutfen
nesibeye fal baktırdım az önce arkadaşlar sizlerle de paylaşmak istedim.. yani nasıl diyim tatlım bir ses tonu var içten samimi biri.. gelecekle ilgili iyi şeyler söyledi çıkar çıkmaz onu allah bilir durum analizi bir iki şeyi çok net bildi mesala işle ilgili hiç bilgi vermemiştim parayla ilgili bir işi var dedi evet bankacı mesala yani durum analizi iyi arkadaşlar ama beklentinizi yüksek tutmayın normal bildiği şeylerin yanında bilemediği şeylerde oldu bunu da söyleyim her falcıda olduğu gibi yani ama şu da var benim hayatım mısır çarsısı gibi ben bile bilmiyorum bana sorsanız ben bile yorumlayamam kendi hayatımı o nasıl yorumlasın başka gidenler yorum bekliyorum
nesibeye fal baktırdım az önce arkadaşlar sizlerle de paylaşmak istedim.. yani nasıl diyim tatlım bir ses tonu var içten samimi biri.. gelecekle ilgili iyi şeyler söyledi çıkar çıkmaz onu allah bilir durum analizi bir iki şeyi çok net bildi mesala işle ilgili hiç bilgi vermemiştim parayla ilgili bir işi var dedi evet bankacı mesala yani durum analizi iyi arkadaşlar ama beklentinizi yüksek tutmayın normal bildiği şeylerin yanında bilemediği şeylerde oldu bunu da söyleyim her falcıda olduğu gibi yani ama şu da var benim hayatım mısır çarsısı gibi ben bile bilmiyorum bana sorsanız ben bile yorumlayamam kendi hayatımı o nasıl yorumlasın başka gidenler yorum bekliyorum
Buaralar ne zaman baksam 7-8 kisi oluyo belkide yoruluyodur ama onemli olan gelecegin cikmasi cikarsa paylas olur mu umut olsun bizede :) buarada rezzan i da cok begendim ben gerci gelecekle ilgili ayni seyleri soylediler
arkadaşlar şu falalem sitesinde Rezzan hn dışında falcılar nasıl denediyseniz? mesela gülderen öz,rita soydan...birde fal sepetinde hayat uğurlu nasıl bilen varsa? biraz farklı birilerini deneyeyim diyorum
işte ben başak için gitmiştim, Başak hanım burdamı çalışıyor fal baktıracaktım dedim. Sen kahveni iç seni çağıracaz dediler. Ben Başak sanırken, baktırdığım peri imiş meğer. keklendim sanırımBaşak hanım ordamı çalışıyor diye bunu iyice öğren, ondan sonra git derim.
ReZAN nasıl peki? Biraz bahsedebilir misiniz? Durumu mu biliyor, yoksa gelecekle ilg şeyleri tutarlı mı? Tavsiye eder misiniz?
fal sepeti nesibe,ilkay,melek,lidya,taha,sezen,melih binnaz abla rezzan,selma aydın,elif ışık,haleh hanım,hülya demir aklıma gelenler aama en iyisi hangisi derseniz tek kelime ile fal alemdeki perihan sal tek kelime ile çok güzel biliyor