İstanbul'da Fal - Falcılar

Canim benim bildigim 4 gibi geliyor ariyorum ben hep gitmeden haftaici gitsen daha iyi olur sanirim haftasonu cok kalabalik oluyor orda bide meryem var bende onu merak ediyorum baktirdin mi hic

meryeme hiç baktırmadım ama ben gittiğimde fulyada 12 kişi vardı meryemde 1 kişi.. yanımızda bir kadın oturuyordu onun tavsiyesi üzerine fulyayı duydum o meryeme baktırmıs cok kısa bakıyormus dedıklerıde hıc cıkmadı dedı.. ama elektrık meselesı ben hep taksım sarmasık kafe hasana baktırıyorum. ve bana gelecekle ılgılı dedıklerı hep cıkıyor. ama aynı falcıya gidince senı tanıyo artık. o yuzden ben fulyayı denemek ıstedım

hasanı bende biliyorum eskiden gitmiştim ama hatırlamıyorum nasıl baktıgını sadece bisey hatırlıyorum en son gittiğimde çok zam yapmışlardı baktırmamıstım sen ne kadara baktırıyodun gideyim bigün bende

Ben de az önce sıraya girdim; tesadüfe bak, aynı zamana denk geldik:) ben de merakla bekliyorum, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin... Ben de buradan paylaşacağım

ne zaman sıra gelcem bize kaç saat oldu :) hemen paylaşalım bakalım ne dicek kimsede sıra yok kadında acayip sıra var demek ki iyi bakıyor ne bileyim gerçi netten ne kadar fal bakılırsa o kadar bakacak benim durumumu bilirse bu demek oluyor ki gerçekten iyi hatun

canım hasan 20 tl ye bakıyor.. baktır bır gun muhakkak asırı uzun bakmıyor ama ben hep sorularımı önceden dusunup gittigim için sorularıma odaklanıyorum ama hiç verdiği tarihler sasmadı bana o yüzden seviyorum. ama büyü ile ilgili galiba burdaki arkadaslar memnuniyetsiz kalmıs. o konuda bende katılıyorum ama 10 arkadasımı götürdüysem 2 sine var dedi. onlar da zaten olabilicek tiplerdi.

Anladım canım sağol yakın zamanda deneyeceğim

Valla şu an 4 kişi kalmış gözüküyor, ben de epey zamandır bekliyorum; kimse onun kadar yoğun değil; deneyip göreceğiz bakalım ne diyecek... Paylaşacağım buradan hemen!

bu online falcılar yüzünden cafe falcıları yakında sinek avlayacak sanırım

Peki laporte cafe de Başak var.Başak a baktıran varmı?
Çıkıyormu dedikleri bilen var mı acaba?

işte ben başak için gitmiştim, Başak hanım burdamı çalışıyor fal baktıracaktım dedim. Sen kahveni iç seni çağıracaz dediler. Ben Başak sanırken, baktırdığım peri imiş meğer. keklendim sanırım Başak hanım ordamı çalışıyor diye bunu iyice öğren, ondan sonra git derim.

kadıkoyde cok ıyı bır falcı arıyormm yardım lutfen

Var. ama senin için; çok mu iyi olur, kötü mü olur, eh işte mi olur bilemiyorum. Herkeste farklı, kimine iyi kimine kötü gelir çünkü.... tılsım cafe ,sanırım adı hülya idi. Baktırdın mı bilmiyorum birde onu dene istersen. Herkes kendi falcısını deneyerek bulacak sanırım.

nesibeye fal baktırdım az önce arkadaşlar sizlerle de paylaşmak istedim.. yani nasıl diyim tatlım bir ses tonu var içten samimi biri.. gelecekle ilgili iyi şeyler söyledi çıkar çıkmaz onu allah bilir durum analizi bir iki şeyi çok net bildi mesala işle ilgili hiç bilgi vermemiştim parayla ilgili bir işi var dedi evet bankacı mesala yani durum analizi iyi arkadaşlar ama beklentinizi yüksek tutmayın normal bildiği şeylerin yanında bilemediği şeylerde oldu bunu da söyleyim her falcıda olduğu gibi yani ama şu da var benim hayatım mısır çarsısı gibi ben bile bilmiyorum bana sorsanız ben bile yorumlayamam kendi hayatımı o nasıl yorumlasın başka gidenler yorum bekliyorum

Buaralar ne zaman baksam 7-8 kisi oluyo belkide yoruluyodur ama onemli olan gelecegin cikmasi cikarsa paylas olur mu umut olsun bizede :) buarada rezzan i da cok begendim ben gerci gelecekle ilgili ayni seyleri soylediler

Ben de nesibeye baktırdım; şaşkınım;mevcut durumu o kadar iyi analiz etti ve anlattı ki sanki kendi iç sesimle konuşuyormuş gibi oldum. Bilgi vermediğim bazı ayrıntıları bildi , ben çok memnun kaldım, ses tonu hitabı gayet arkadaşça.. Gelecekle ilgili olarak biraz olumsuz, biraz da aslında bana kalmış gözüküyor... Tavsiye edilir

Buaralar ne zaman baksam 7-8 kisi oluyo belkide yoruluyodur ama onemli olan gelecegin cikmasi cikarsa paylas olur mu umut olsun bizede :) buarada rezzan i da cok begendim ben gerci gelecekle ilgili ayni seyleri soylediler

ReZAN nasıl peki? Biraz bahsedebilir misiniz? Durumu mu biliyor, yoksa gelecekle ilg şeyleri tutarlı mı? Tavsiye eder misiniz?

kızlar nesibe benim de onlineler içinde en çok beğendiğim falcıydı.
bende kimsenin bilemediği şeyleri bildi ama sonucuna biraz var.
tekrar baktırabilirdim baya vakit geçti aslında ama sırası çok oluyor ya düşüremem artık.

fal sepeti nesibe,ilkay,melek,lidya,taha,sezen,melih binnaz abla rezzan,selma aydın,elif ışık,haleh hanım,hülya demir aklıma gelenler aama en iyisi hangisi derseniz tek kelime ile fal alemdeki perihan sal tek kelime ile çok güzel biliyor

arkadaşlar şu falalem sitesinde Rezzan hn dışında falcılar nasıl denediyseniz? mesela gülderen öz,rita soydan...birde fal sepetinde hayat uğurlu nasıl bilen varsa? biraz farklı birilerini deneyeyim diyorum

arkadaşlar şu falalem sitesinde Rezzan hn dışında falcılar nasıl denediyseniz? mesela gülderen öz,rita soydan...birde fal sepetinde hayat uğurlu nasıl bilen varsa? biraz farklı birilerini deneyeyim diyorum

o sitede gülderen öz perihan sal ve rezzan hanımı denedim rezzan hanıma binnaz ablada ikende baktırmıştım ama en iyisi yukaıdada belirtim perihan hanım bana öyle geldi

Peri dediğin kişinin tipini tarif eder misin?
Yaşı falan.gidersek bizwde başak diye onu vermesinler.

ReZAN nasıl peki? Biraz bahsedebilir misiniz? Durumu mu biliyor, yoksa gelecekle ilg şeyleri tutarlı mı? Tavsiye eder misiniz?

Durumu gayet iyi bildi cok memnun kaldim gelecekle ilgili soyledikleride cok tutarliydi ama olmasina daha iki ay falan var bir gelisme olursa yazarim ama su anki durumda beni sasirticak seyler bildi

Gelecekle ilgili dedikleri cikti mi peki perihan in bide lidya burda reklamini yapiyomus diye duydum iyi degilmis sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…