Peri dediğin kişinin tipini tarif eder misin?
Yaşı falan.gidersek bizwde başak diye onu vermesinler.
kızlar nişantaşı symbol dekı fulya nasıl bakıyor? arkadasımla gitmiştik ıkı hafta önce cok sıra vardı. gitmeye değermi sizce?
ben gittim hiç memnun kalmadım. hiç bir dediği çıkmadı
Cnm ben Haziran'ın 20 siydi baktıralı bana temuz çok zor geçecek demişti.malesef öyle başladı ,öylede geçiyorsana söylemîş olduğu bir zama var mı ? Varsa ne vakit dedi ? Bende senden takip ederim :)
haleh'i yakalayabildim nihayett.. şimdi yolladım bakalım. gelince size de bildireceğim durumu.
Jasmin80 seninle özelden yazıştıktan sonra baktım Haleh Hanım müsait hemen yolladım falımı :) Abartmıyorum, ağlayarak dinledim falı. Geçmiş analizi gerçekten çok iyiydi, şu an hissettiklerimi, düşüncelerimi birebir anlattı. Telkinler vermiş, korkularımdan bahsetmiş. Beni bana, o kadar farklı anlattı ki, bazı noktalarda gözüm açıldı diyebilirim. :)
Tarih olarak Eylül-Ekim arasını verdi. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı çıkmaz mı bilinmez. Çıkmasa bile pek umursadığım söylenemez. Yıllardır o kadar çok kişiye baktırdım, dürüst olalım, tam anlamıyla hangisi çıktı?
Yine de gelişen olaylarla ilgili bilgi paylaşırsan sevinirimUmut işte...
Bu arada bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Bana göre hak eden ve değen bir faldı :)
Laf kafeye gitcemde andac mi iyi sizce cigdem mi?
Jasmin80 seninle özelden yazıştıktan sonra baktım Haleh Hanım müsait hemen yolladım falımı :) Abartmıyorum, ağlayarak dinledim falı. Geçmiş analizi gerçekten çok iyiydi, şu an hissettiklerimi, düşüncelerimi birebir anlattı. Telkinler vermiş, korkularımdan bahsetmiş. Beni bana, o kadar farklı anlattı ki, bazı noktalarda gözüm açıldı diyebilirim. :)
Tarih olarak Eylül-Ekim arasını verdi. Gelecekle ilgili söyledikleri çıkar mı çıkmaz mı bilinmez. Çıkmasa bile pek umursadığım söylenemez. Yıllardır o kadar çok kişiye baktırdım, dürüst olalım, tam anlamıyla hangisi çıktı?
Yine de gelişen olaylarla ilgili bilgi paylaşırsan sevinirimUmut işte...
Bu arada bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. Bana göre hak eden ve değen bir faldı :)
canım sakın cigdeme gitme ben hayatımda bu kadar kötü bir falcı görmedım. resmen salladı tek birşey bile tuturamadı. sacma sapan bır kadın ılk once sevgilin varmı dedı? yok dedım.. aklında bırı var hıc beraber olamamıssınız falan dedı 3.5 sene beraberdık.. o sana donmıcek senı hıc sevmıyor dedı. beni seviyor hala arıyor . ne soyledıyse tam tersı. bır daha gormıceksın dedı 10 gun sonra gorustuk. bu kadar sacmasına hıc gıtmemıstım. 25 lıra verdım ve hıc memnun kalmadım arkadasımada aynı sacmalıklar.. sevgılın varla yok arası falan demıs kız bu yaz nısanlandı o ınsanla. 2 ay once gıttım bıldıgın bır dedıgı bıle cıkmadı. ki hiç birsey tuturamadı aa bildi diyebilecegım
Haleh hanımı ben de çok merak ediyorum arkadaşlar, zaten epey para gitti, bari ona da baktıralım da aklımızda kalmasın :) falsrpeti'ndeki nesibeyi beğendim ben de... Haleh'e ne zaman baksam çevrimdışı.. Hangi saatler online oluyo genelde? Verdiği tarihler ve ne olacağı konusunda tutan varsa yazar mısınız? Tşkler paylaşım için....
Günaydın, genelde sabah 8-9 arası müsait oluyormuş. Ben tesadüfen öğleden sonra yakaladım. Dün akşamda br arkadaşım yakaladı sıraya girdi. bugün gelecek falı :) İşin aslı şans işi ama bence facebook kullanıyorsan ekle Haleh Hanımı... Online olur olmaz çevrim içiyim diye bilgilendirme yapıyor. Dün aşkamda aynı şeyi yaptı sırası boştu yakalayan yakaladı. En güzel yöntem bu. Ve bence sıkılıp başkasını deneme yakalamayı bekle...
Günaydın, genelde sabah 8-9 arası müsait oluyormuş. Ben tesadüfen öğleden sonra yakaladım. Dün akşamda br arkadaşım yakaladı sıraya girdi. bugün gelecek falı :) İşin aslı şans işi ama bence facebook kullanıyorsan ekle Haleh Hanımı... Online olur olmaz çevrim içiyim diye bilgilendirme yapıyor. Dün aşkamda aynı şeyi yaptı sırası boştu yakalayan yakaladı. En güzel yöntem bu. Ve bence sıkılıp başkasını deneme yakalamayı bekle...